24. mar 2013 19:11
Jaz bi si pa zelo želela mišičaste noge z veliko mišic in malo špeha, ker so noge tista stvar, ko sem lahko ful suha, noge mi pa ne bodo všeč... Na splošno nimam problemov z zgornjim delom telesa, trebuha skoraj nimam in če se mal pojavi, vem da je že ful kriza, to je bilo pri deset kg preveč. Celulita glede na težo nimam veliko in ga prej sploh nisem imela, sploh v primerjavi s suhicami, pa ne vem, mislim da je to mal zaradi tega, ker sem se pa mogoče tud malo več s športom ukvarjala, nisem kadila in nisem pila alkohola, še zdaj ga manj od enega litra letno, verjetno. Ponočujem ne, otrok nimam, sladkarije niso moj največji greh. Moj so pice, sendviči, kosila pri tašči in lenoba, ko s emi ne da delat solate, pa raje pojem kruh z nečim gor, čeprav bi raje solato...
Ja glede vadbe, če se držiš diete, so zelo v redu rezultati, lahko pa da eni že tako zdravo jeste, jaz vem, da če se ne kontroliram, premalo beljakovin in preveč oh. Sam res manjka pri Insanity še nekaj zraven, jaz bom po vsem tem res mal razmislila o eni fajn vadbi za noge in tudi komaj čakam pomlad in trim stezo, rolerje itd... Sice rso mi pa vaje za noge res najbolj ubijalske...
xxs