21. feb 2013 9:54
Dete... jaz sem pa naredila napako, da si nisem zapisala rezultatov 1. fit testa.
Moje prehranjevanje se je zelo spremenilo, povečala sem število obrokov (5-6/dan), obroki so manjši, povečala vnos beljakovin in zmanjšala predelane stvari (paštete, konzerve), OH. Zajtrkujem muslije z jogurtom, sadnim (ne morem z navadnim jest), včasih si jajca spečem. Od kruha jem polnozrnatega ali vsaj temnejšega, ne belega. Izogibam se belim testeninam in sladkorju. Nisem tak pridna kot se zdi, si privoščim tudi pico, ampak jo sedaj pojem za kosilo in ne večerjo kot sem včasih. Tudi kaj sladkega kdaj pojem. Včasih pride dan, ko ne morem pit nesladkanega čaja in ga sladkam z medom ali pa z manjšo količino sladkorja.Pri sladkih stvareh se res poskušam držat, ker so to moja slabost in so se kilogrami kopičili predvsem zaradi njih.
Tudi jaz sem si izračunala kalorije, pa se mi ne da zdej vsega tehtat in računat kolk pojem. Jem po občutku, tudi golaž, segedin,... pire krompir in take stvari tudi včasih.
Tale nutrition guide je sicer super, sam bi rabu človek imet več € in časa za pripravo. V službi lahko jem zajtrk in malico, kosilamo doma okrog 16.
Sem si pa naročila tudi beljakovinski šejk, fit burnerje in omega 3 kapsule (en paket). Prosim, ne me napadat. Poskusila bom, pa da vidimo kaj prinesejo te stvari. Bolj se mi je šlo zaradi obroka po vadbi, ki naj bi bil beljakovinski, pa se ne spomnim vedno kaj bi, pa še kar pozno je, ko oddelam vadbo, da se mi ne da na veliko večerje pripravljat. Prav bi mi tudi prišel ta šejk v službi kdaj kot vmesni obrok.
Lp
Jasna82