14. avg 2009 15:26
Ali je katera med vami, ki ne je mesa in mlečnih izdelkov. S čim pri tej dieti zamenjati meso(tudi ribe in jajca) in sire? Veliko uspehov vsem.
14. avg 2009 15:26
Ali je katera med vami, ki ne je mesa in mlečnih izdelkov. S čim pri tej dieti zamenjati meso(tudi ribe in jajca) in sire? Veliko uspehov vsem.
14. avg 2009 15:57
To boš lahko uspešno zamenjala samo s tofujem, ker je seitan narejen iz pšenice. fresh
15. avg 2009 14:50
Glede spanja še javlja še ena...ampak mene muči zdaj proti koncu 2. faze.Je pa res,da sem zadnje čase precej bolj aktivna in skačem sem in tja pa v posteljo ob malo poznih urah...sicer spim normalno 7-8ur ampak grem obvezno popoldne za 1 urco zaspat (prevroče za živet) Roncolino
17. avg 2009 19:38
Oj, po 2. tednu se javljam in poročam o uspehu seveda: moj dragi je skupno shujšal okroglih 10 kg. Zelo se mu pozna na "šlaufekih" in vse mu je že preveliko. Ker ga je lakota minila, se je odločil, da bo tudi ta teden še jedel le beljakovine in zelenjavo.
Kako pa vam kaj gre?
Anja
17. avg 2009 19:51
Jaz priznam da imam krizo,jutri se mi izteče 1. faza ampak sem danes umirala od želje po sladkem in vase zbasala eno hurško...sem sicer rekla,da bom zdaj v začetku uvedla nazaj samo sadje,ki ga resssssss pogrešam in pa ovsene otrobe.Po kruhu,krompirju in rižu pa ne čutim nobene potrebe... Roncolino
17. avg 2009 20:31
Ronki, sadje je moja NAJVEČJA šibkost.
Zdaj mi je pa še figa na vrtu začela rodit, pa sama bom doma. Ojoj,
Vanja
17. avg 2009 21:17
Hmmm...vidim,da ste kar pridne in da dieta ni dieta kjer se več ali manj strada,mislim,da ni človeka,ki bi po tej hrani bil požrešen na kruh,testenine,krompir. Moj jedilnik danes.... ZAJTRK-2 dcl sojinega mleka MALICA-trije surovi korenji,pest pistacije,jogurt KOSILO-goveji zrezek,zelena solata VEČERJA-navadna paradižnikova solata,posuta z naribanim sirom(manj mastnim)-šmarski rok,lahka livada...za pred tv...seveda pa namesto čipsa ali smokija,pest indijskih oreškov. Tekom dneva pa en lahek pol urni sprehod. sarin
18. avg 2009 17:40
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Ronki, sadje je moja NAJVEČJA šibkost. Zdaj mi je pa še figa na vrtu začela rodit, pa sama bom doma. Ojoj, [solze][solze][solze] [pika] Vanja |
19. avg 2009 14:10
Jaz sem drugi teden v 1. fazi. Ne morem verjeti, s kakšno lahkoto zavrnem piškot, ki ga ponudi sodelavka! Tudi ko pripravljam večerjo za fanta, me ne mika da bi naredila grižljaj (nekoč sem naredila 3 grižljaje, z mislijo, da to itak ni nič in da nisem nič pojedla). Prvi teden sem izgubila 3 kg, pa nisem nikoli lačna! Sicer sem naredila par manjših prekrškov za vikend, zato bom 1. fazo podaljšala za 1 teden. Kar se tiče utrujenosti - tudi jaz sem zelo utrujena, težko vstajam,... Sedaj bom začela nazaj teči, pa bo verjetno bolje. ninca_
23. avg 2009 15:18
No, kako napredujete?
Jaz še kar zbiram voljo, da se vam pridružim, ampak za zdaj mi zjutraj kruh kar sam v usta sili. Nutelle pa nalašč ne kupim, tako da mora mali k babici hodit na palačinke...
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Polnjene paprike