Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

23. mar 2004 8:53

Natasa! Moj mož (ki je tudi na 3MD) tudi ne mara preveč sladkih stvari, zato velikokrat naredim čokoladne muffine z manj sladkorja ali pa kakšen skutin kolač. Ti tudi sladoled ne paše? No, danes najbrž ne paše nobenemu, ko je že pomlad, zunaj pa sneži . Danes imam B dan. Za kosilo bo puranji zrezek, za večerjo pa hrenovka. Tehtnica pa je pokazala - 2 kg! Malo gre gor, malo dol, ampak glavno, da je na začetku te ogromne številke, številka 7!!!! Lp, Asja

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

23. mar 2004 9:00

Zivjo, punce! Kako ste pridne!!! Jst sm tuuuud!!! Imam ze eno konfekcijsko stevilko manj! Juhuhu! Rmeli, zdi se mi, da sem prepozna glede tvojega vodnega dne (si ga imela vceraj ali ga imas danes?). Ampak vceraj me skoraj cel dan ni bilo doma. Ravno prejle sem brala, da ZELENI caj zmanjsuje lakoto, kar sem ze tud pr sebi videla, da je res, ko sem bila skoraj cel dan v Ljubljani ob eni banani in pol litra zelenega caja. Aja, pa vzemi taksnega nefermentiranega. V knjigi pa pise tudi, da zeleni caj preprecuje tisti tezki, utrujeni obcutek ob dietah (prav priporocajo ga za diete!!!) pa zmanjsuje izlocanje zelodcnih kislin in ZMANJSUJE KRULJENJE zelodcka! Upam, da bo kateri to pomagalo. Jst imam cez 10 dni vodni dan, zato iscem pametne nasvete. Aja, naslov te knjige je: Zeleni caj: za zdravje in vitalnost. Avtor pa je Dr. Jorg Zittlau. LP, Sycia Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 23. mar 2004 09:02:33

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

23. mar 2004 9:24

Hojla! Tudi jaz imam danes OH dan. Za zajtrk sem pojedla 2 jabolki , za malico imam grenivkin sok, okol dveh bom pojedla mešane testenine (rdeča pesa, korenje, špinača, kurkuma,...) z žlico kisle smetane, ki spada pod nevtralno živilo, za večerjo pa si bom namesto sladkega privoščila 5 dag slanih ribic in obvezno rebro jedilne čokolade. Punce dr"žte se. Saj veste, kako pravijo: ČE JE VOJNA - JE VOJNA ZA VSE!!! LP Anita

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

23. mar 2004 9:25

Hojla! Tudi jaz imam danes OH dan. Za zajtrk sem pojedla 2 jabolki , za malico imam grenivkin sok, okol dveh bom pojedla mešane testenine (rdeča pesa, korenje, špinača, kurkuma,...) z žlico kisle smetane, ki spada pod nevtralno živilo, za večerjo pa si bom namesto sladkega privoščila 5 dag slanih ribic in obvezno rebro jedilne čokolade. Punce dr"žte se. Saj veste, kako pravijo: ČE JE VOJNA - JE VOJNA ZA VSE!!! LP Anita

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

23. mar 2004 10:44

Hvala Asja...čist sem pozabila na sladoled...sladoled mam pa ful rada pa me nič ne moti zunanje stanje hahaha.. Natasa

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

23. mar 2004 10:47

A je Lisička še kje????? A še vztraja?

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

23. mar 2004 11:34

Ojla vsem! Sem še z vami, samo nimam toliko časa pisat. Preberem na hitro, kaj napišete, da sem na tekočem in da dobim malo morale. Jaz imam danes OH dan, pa bom imela za kosilo ajdove testenine in zelenjavno omako. Za zajtrk sem imela dve jabolki, zdajle imam malico z dvema rezinama ananasa. Imam 5 kil manj in tudi super se počutim. To je moj 23 dan. Si mislila, Natalija, da se bom kar tako predala? To pa ne. Super ste, pa vas ne mislim zapustiti. Pa še to. Tudi meni paše zeleni čaj spit na tešče. Sicer je kar grenak, ampak po požirkih kar gre. Sem se ga tako navadila, da že kar podzavestno pristavim lonček. Lisička

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

23. mar 2004 11:44

Jaz namakam zeleni caj samo 2-3 minute, potem ni toliko grenak in se ga lazje pije. Pa seveda, nesladkan. LP, Sycia

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

23. mar 2004 11:51

Nekaj me zanima. Ali vse pridno papcate na OH dan le testenine brez jajc ali na to nič ne gledate? Jaz ponavadi sama doma delam špagete ali široke rezance, ampak dam notri jajca. Brez jajc jih še nisem delala, čeprav najbrž ne bom komplicirala in jih kar kupila. Kakšen okus imajo? Ali so to graham ali durum ali kaj? Uauuu, lisička, čestitam! 5 kg v manj kot enem mesecu. Če bom jaz tudi tako pridna, bom prišla čez en mesec nazaj v službo (sem na porodniški) s kilažo, ki sem jo imela pred 2,5 leti!!! Sicer pa si že nekaj dni govorim, da se moram spravit na orbitrek, ki nam že nekaj časa služi za nabiranje prahu in ponošenih cunj. Pa stalno najdem kakšen izgovor. Joj, joj Lp, Asja

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

23. mar 2004 11:55

Jaz jem navadne testenine.....a to ni v redu al kaj, ker v knjigici piše nekje graham nekje pa ne piše nič pa se mi je zdelo logično če nič ne piše da so navadne testenine?? Natasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti