Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

23. mar 2004 14:06

Rmeli! Videla sem, da je NNatalija omenila, da je menda Orbitreck najceneje v TrgoAvtu - če gre za Thane Fitnes Orbitreck Platinum je cena povsod enaka. Loni, ti pa si omenila, da si ga kupila preko Top Shopa in da ti je razpadel Ne vem, mogoče si imela tako "srečo", da si nabasala na kako škrt robo oz. robo z napako, ali pa ti ga mogoče niso najbolj prav sestavili. No, kakorkoli že, tudi jaz sem ga kupila preko njih in sicer pred 4 leti - stvar še zmeraj skup stoji, le malo škripa, ker ga pač nisem redno podmazovala (trenirala pa sem skoraj brez izjeme vsak dan, včasih 20 minut, včasih pa tudi uro ali dve - kak dober film v video, pa cajt leti). Tako kot sem rekla že prej, res je, da sem si včeraj kupila novega, ampak tudi star ni za v smeti. V soboto si bom vzela čas, ga "razšraufala", dobr podmazala, nazaj "sešraufala" in ga podarila kolegici (za prvo silo bo, ker je revca ta moment čist na psu z denarjem). Je pa tudi res, da se zadnji dve ali pa mogoče tri leta dobijo razna sobna kolesa na isti štos - nekatera ceneje, druga pa precej dražje. Vsekakor pa svetujem tistim, ki si nameravajo kupiti kaj takega, da se odločija za kolo brez sedeža, saj s tako vadbo trenirate vse telo (roke, rame, hrbet, trebušne mišice, pa zadnjico in noge) in ne samo noge. Lep pozdrav vsem "kolesarkam" in ostalim dietnim sotrpinkam - pa saj ne trpimo, a ne Pa še eno lepo jabolko vsem skupaj (namesto rožice - na +paket še čakam) Anita Sporočilo je spremenil(a) bonanza dne 23. mar 2004 14:07:55

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

23. mar 2004 14:36

Najlepša hvala aiwa, nisem utegnila pogledati prej, ker je danes toliko dela. Točno to bom imela danes za kosilo, ko pridem domov. Držite se vsi skupaj, se beremo jutri! ČAO!!

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

23. mar 2004 15:03

Ni bila škart roba, sem ga imela več kot dve leti, ni finta v ceni, trak se enostavno po določenem času izrabi, zamenjati se ga pa ne splača. Kolo pa sem zdaj kupila zato, da lahko medtem ko gonim, počnem še kaj drugega, berem ali štrikam, na primer... Kupila sem ga sicer v Merkurju, ampak je šlo za isto zadevo. Sicer se mi pa niti ne sanja, ali ima tale Platinum trak ali magnetni zavorni sistem. Z moje strani je bilo vse skupaj mišljeno samo kot nasvet. Sem pa itak morala na koncu iti v fitnes, ker imam probleme s koleni in je bilo treba utrditi ostale mišice, da kolena ne trpijo preveč. Zato pa zdaj komaj čakam, da otvorim še kolesarsko sezono, pri nas v hribih je še malo preveč snega. Loni

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

23. mar 2004 15:35

Oprosti Loni , tudi z moje strani niti slučajno ni šlo za karkoli drugega kot opis mojih izkušenj in navdušenja. Uživaj v kolesarski sezoni ! Adijo za danes in na pisanje jutri! LP Anita

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

23. mar 2004 21:38

Hvala punce, vse nasvete bom upoštevala, bom pa verjetno kakšen čas mogla tudi jaz še malo šparat(ali pa mojega nahecat).Skratka, če bo takole dež padal in snežil, bom res mogla kaj ukreniti, ker na kolo se res ne da, pa še najini kratki pohodi z vozičkom po mestu so v tem vremenu nemogoči.Bomo že kako. Lahko noč vsem skupaj! LP Rmeli

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

24. mar 2004 7:48

Danes je moj sadni dan pa bom za kosilo naredila pečeno sadje po receptu iz knjigice. Upam, da bom zdržala cel dan. Sicer bom imela več obrokov čez dan, ker je itak sadje pa je dovoljeno imet več obrokov. Lep se mejte vse skupaj Natasa

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

24. mar 2004 8:20

ZDRAVO! Tudi jaz imam danes sadni dan, Zraven v službo sem si prinesla dve jabolki, kaj bom pa popoldne pa ne vem. Položnico za knjigo sem včeraj dobila, danes jo plačam, potem pa upam, da jo čimprej dobim.Nataša, kako dolgo si ti čakala nanjo?

Sweetie  

član od: 22.1.2004

sporočila: 1268

24. mar 2004 8:26

Danes je moj 7. dan diete. Vaga kaže 2 kg manj. Superrrrr!! Še vedno ne vem, koliko sadja lahko pojemo na sadni dan. Ali katera ve? Knjizice ta trenutek se tudi nimam, cakam nanjo.

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

24. mar 2004 8:33

Tisti, ki smo naročili knjigo v februarju smo čakali na knjigo več kot 14 dni to pa zato, ker so morali knjigo še natisnit. Zdaj ne vem koliko časa se čaka, najbrž ful manj. Kar se tiče pa količine sadja v knjigi je napisno da naj bi bilo 5 obrokov, v vsakem po dva sadeža ali pest manjših sadežev. Za kosilo je napisan recept za pečeno sadje samo ga zdej ne vem na pamet, ker sem v službi, pa naj katera, ki ima knjigo pri roki napiše recept. Natasa

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

24. mar 2004 8:43

Ja pa pečene banane so tud ful dobra ideja. Ampak jaz tudi nimam knjižice danes sabo. Sori. Pa na sadni dan lahko sadje mešate. Ni treba jesti na enkrat recimo samo jabčkov. Lahko mešate različno sadje. Npr. banane, hruške, kivi... Tako da je ful olajšano in lažje zdržiš. Pa mislim da so tudi oreščki na sadni dan, ampak res malo... samo za okus. Dober tek! Pa ne predaleč tečt! Aiwa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti