23. mar 2004 14:06
Rmeli! Videla sem, da je NNatalija omenila, da je menda Orbitreck najceneje v TrgoAvtu - če gre za Thane Fitnes Orbitreck Platinum je cena povsod enaka. Loni, ti pa si omenila, da si ga kupila preko Top Shopa in da ti je razpadel Ne vem, mogoče si imela tako "srečo", da si nabasala na kako škrt robo oz. robo z napako, ali pa ti ga mogoče niso najbolj prav sestavili. No, kakorkoli že, tudi jaz sem ga kupila preko njih in sicer pred 4 leti - stvar še zmeraj skup stoji, le malo škripa, ker ga pač nisem redno podmazovala (trenirala pa sem skoraj brez izjeme vsak dan, včasih 20 minut, včasih pa tudi uro ali dve - kak dober film v video, pa cajt leti). Tako kot sem rekla že prej, res je, da sem si včeraj kupila novega, ampak tudi star ni za v smeti. V soboto si bom vzela čas, ga "razšraufala", dobr podmazala, nazaj "sešraufala" in ga podarila kolegici (za prvo silo bo, ker je revca ta moment čist na psu z denarjem). Je pa tudi res, da se zadnji dve ali pa mogoče tri leta dobijo razna sobna kolesa na isti štos - nekatera ceneje, druga pa precej dražje. Vsekakor pa svetujem tistim, ki si nameravajo kupiti kaj takega, da se odločija za kolo brez sedeža, saj s tako vadbo trenirate vse telo (roke, rame, hrbet, trebušne mišice, pa zadnjico in noge) in ne samo noge. Lep pozdrav vsem "kolesarkam" in ostalim dietnim sotrpinkam - pa saj ne trpimo, a ne Pa še eno lepo jabolko vsem skupaj (namesto rožice - na +paket še čakam) Anita Sporočilo je spremenil(a) bonanza dne 23. mar 2004 14:07:55