Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

22. mar 2004 11:38

Jaz se fuuuuul matram s pitjem vode, ker sem namreč bila navajena piti ko sem bila žejna....kar je blo zelo poredko........drugače mi pa gre v redu.....do prihoda knjige sem kar goljufala....tko, da sva se odločile s prijateljico da začneva v nedeljo in to brez pardona. Tko, da mi je včerajšnji prvi dan šel super nič nisem skrenila s poti, danes mi gre tud kul. Jah do zdej nism bla prou nič pridna zdej pa gre zares in ne bom se vagala vse do vodnega dne...tehtnico sem pospravila na tako mesto, da moram vzet stol, da pridem do nje za to pa zjutraj ni časa hahahahha, namreč prej sem jo mela pred kopalnico in sem se skoz vagala...pol sem jo dala v spalnico pa sem tud skoz tam okrog plesala sicer sem se ful manj vagala kot takrat ko je bila pred kopalnico....zdej se pa sploh ne bommmm. Hvala bogu, da obstaja tale forum in da se lahko pogovarjaš z nekom, ki ima podobne probleme. Natasa

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

22. mar 2004 11:53

Hoj! Nataška jz mam tud take probleme s tehtnico. V sobi jo mam direkt ko notri pridem in potem vsakič ko grem mimo nanjo stopim. Ni čudno, da se ne premikajo kile če sem pa dobesedno obsedena in non stop o kilah razmišljam... skoz sem na vagi in preračunavam... grozno. Dobra ideja, da jo nekam daleč in predvsem visoko spravim. Tudi jaz bom to naredila. Sem jo tudi v spalnico najprej nesla in sem se malo manj tehtala potem pa sem bila spet non stop gor. Kaj praviš da ti ni šlo tko kot bi blo treba? No sej pri meni tudi ni čisto zneslo. Prejšni vikend me je zaneslooooo... pa je šlo takoj nazaj gor. Za dol se pa tako mučim. Gor gre pa tko hitr da sploh ne veš. Zdaj sem spet pridna. Včeraj sem imela post ali vodni dan kot ga tu imenujemo in je bilo kar vredu, samo sem upala, da bo šlo več dol. Jz imam kar redno tele vodne dneve, ob lunah se vedno spravim. Ni pa nujno da mi rata. Ampak mislim, da sem zdaj spet dobila kontrolo nazaj. Prej me je še nikotinska kriza oz. kriza zaradi navade kajenja, dajala. Zdaj pa mislim, da je mimo vse skupaj in lahko lepo nadaljujem z dieto. Veliko uspehov vsem skupaj! Aiwa

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

22. mar 2004 12:20

Nataška, zanima me kaj boš danes jedla, ker kot sem prebrala imaš ti tudi danes drugi dan diete? Jaz bom juho, krompir v kosih in solato. Držim ppesti zate , zame in za vse ostale na tem forumu!!!!

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

22. mar 2004 12:31

Jaz bom danes jedla riž z zelenjavo + solata zelena, nisem pa ziher da je danes juha..... Jaz tudi držim pesti..........brez zamere ampak kar ne morem tvojega nicka tko žaljivo mi zveni sorry papa Natasa

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

22. mar 2004 13:06

Jaz pa ravno sedaj kosim, prvi dan diete- 2 goveja zrezka brez omakce, kruh in solato.Mi je pa krasno naneslo, da imam 1 dan pred sabo Nataško in Elegantno izpopolnjeno , ker mi dajeta ideje in navdih.

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

22. mar 2004 13:07

Ja " debela", tudi mene moti tvoj nadimek. Bolje bo zate, če ga spremeniš; npr. v ( se bom poskušala spomnit) Zdaj pa o juhi na OH dan: če imaš cvetačno juho, daš krompir noter, če imaš segedinovo juho, ga tud dodaš noter, krompirjeva enolončnica, zelenjavno kremno juho, v njej je krompir pol se pa z juhami neha. Juhe so po kosilu samo na beljakovinski dan. Lp Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

22. mar 2004 13:11

tele juhe ki si jih naštela so na škrobni dan, ker krompir spada pod škrob in ne oh. Pod oh imamo testenine.... Se pravi zelenjavna juha s testeninami - rezanci... Aiwa

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

22. mar 2004 13:43

Hi punčke! Ko vas takole spremljam vidim, da imate vse kar lepo število kilc za zgubit. Moram vas pohvalit - PRIDNE - pa tudi tapravo dieto ste si izbrale oz. smo si zbrale (čeprav moram sama zgubit samo še pet kil - si bom pa vseeno metabolizem spreobrnila, a ne?). A se spomnete, ko sem povedala, da sem pred nekaj leti dol vrgla 20 kg ( pa zdaj v zadnjem še 5, tako da sem prišla iz 80 na 55) in mi zdaj živce žre odvečna koža, ki mi je ostala na trebuhu in na notranji strani stegen !?! EUREKA!!! Z "našo" dieto in 30 minutami OrbitTrecka ter 10 minutami AbSwinga ( ja ja, sej vem TV prodaja frik) se situacije znatno boljša. NE OBUPAT !!!!! lp Anita

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

22. mar 2004 14:02

Da vam povem zakaj sem si nadala ime debela, Ker mi to pomaga zbirat voljo. Dolgo sem rabila, da sem sama sebi priznala, da imam kar precej kil preveč in da je potrebno nekaj storit, skratka, da sem predebela. Zelo vesela bom, ko mi to ne bo več pristajalo - dokler pa debela.

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

22. mar 2004 14:17

Debela! Ali si res debela ali imaš le prekomerno težo? Obstaja razlika! Sicer ti pa želim čimveč uspeha! Lp, Asja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti