Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

21. mar 2004 20:20

Živijo ! Da se še jaz oglasim na moj sadni dan, ki sem rahlo prekrojila, ker sem jedla za kosilo solato (zeleno,radič in paradižnik), drugače pa samo sadje. Jutri imam PRVI VODNI DAN !! Sploh ne vem,kako naj začnem. Irena, čestitam, da si vzdržala pri takšnem zajtrku, kolikor se jaz poznam ne bi mogla kar tako mimo vse te hrane. Čeprav moram reči, da sem včeraj rojstni dan od nečaka kar dobro prebrodila.Dobro, jutri se beremo, da vidim, če imam kaj karakterja. Malo spodbude, lepo prosim ! lp Rmeli

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

22. mar 2004 8:25

Rmeli, seveda ti bo uspelo. Samo spomni se na Ireno, kako jo ni ganilo nič- celo pršut!!! Jaz ga imam pa v sredo-1.vodni dan. Privošči si veliko vode, večkrat tudi toplo. Pa čaje- kakšne zanimive. Seveda ti bo uspelo, in kmalu bo jutri, nov dan, in ti boš ponosna nase- pa še minus bo za nagrado!!!!!!!

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

22. mar 2004 8:41

Zdravo! Danes je moj drugi dan diete. Povejte mi, kdaj lahko pričakujem prvo krizo, da se na to pripravim. Rmeli, tebi pa pravim, če si zdržala že 28 dni, si res zelo dobra in tudi tega vodnega boš, boš videla!!!

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

22. mar 2004 8:43

Dobro jutro, bejbe, Rmeli, le pogumno. Odločila si se pravilno in naj te nič ne odvrne od tvojega cilja. Pred seboj na mizi imej kozarec z vodo ali čajem, pij po malem, ne na eks in ti bo lažje. Ko boš jutri zjutraj stopila na tehtnico, boš zelo ponosna. V knjižici piše, naj se tehtamo samo po vodnem dnevu in imajo prav. Danes sem bila malo razočarana, saj sem včeraj jedla zelenjavo in ribo. Lp Irena

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

22. mar 2004 9:33

Nataška, kakšen pa je naslov te knjige? Sem namreč začetnica in še malo v oblakih.

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

22. mar 2004 9:41

Naslov knjige je 90-dnevno ločevanje živil...in sicer posebna izdaja revije Rina. Podjetje je Katarina d.o.o., Ptuj. Natasa

coco chanel  

22. mar 2004 9:59

Kje si jo ti naročila , ali preko Rine, ali direktno. Hvala!

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

22. mar 2004 10:57

Jaz sem danes malce demoralizirana Do petka je šlo vse gladko, v soboto pa katastrofa. OH dan. Sem se počutila slabo in mi ni šlo za jest. Niti testenine s paradižnikom za kosilo, ki jih drugače naravnost obožujem, niti tortica za večerjo, ki sem jo s tako vnemo pekla v soboto (Sacher, iz foruma sem jo izvlekla in so jo vsi pohvalili, čeprav sem šparala z maslom in sladkorjem, marmelada je bila brez sladkorja). Včeraj sem imela sadni dan, ki ga goljufam s solatko in tudi mi ni šlo. Že par dni mi vse smrdi in mi dela slabo. Včeraj zvečer sem bila hudo švoh. Teža pa se od prejšnjega tehtanja (5 dni nazaj) sploh ni spremenila. Kljub temu, jaz grem naprej. Po eni strani se tolažim, da še dobro, da je tako, da gre počasi, ker če bi začela zgubljat kile kot piše po tej dieti, bi prišla na 35 kil Je še katera imela slabosti in ostala brez apetita? TanjaG.

coco chanel  

22. mar 2004 11:03

Sem že našla. Hvala. Odločila sem se za to dieto, ker mi je zelo všeč, s tem sem se včlanila v klub 90. Upam, da mi bo uspelo, predvsem zato, ker sem v prednosti, kajti tudi mož se je odločil in bo tako veliko lažje, vendar brez vas drage sotrpinke bi bilo huje.

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

22. mar 2004 11:11

Knjigo se da naročiti samo preko Rine, najprej ti pošljejo položnico, pol ko plačaš pa knjigo. Jaz sem naročila prejšni teden, pa do danes še nisem dobila položnice. Upam, da me danes čaka doma, ker knjiga je zelo v redu, sem jo videla pri kolegici

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti