22. mar 2004 15:06
Joj, saj res, kaj pa odvečna koža? Jaz sem za telovadbo precej lena, pa tudi, ko zvečer pridem domov, se mi ne ljubi. Kaj pa zdaj?
22. mar 2004 15:06
Joj, saj res, kaj pa odvečna koža? Jaz sem za telovadbo precej lena, pa tudi, ko zvečer pridem domov, se mi ne ljubi. Kaj pa zdaj?
22. mar 2004 15:42
Jaaaaaa, draga moja Coco SE BOŠ MORALA PA "ODLENIT". Tudi jaz pridem iz službe vsak dan med 17:30 in 18:30 tako, da tudi jem šele okol 19h in ker je po hrani priporočljivo VSAJ pol ure počitka ( da nam potem ni slabo) telovadim okol 20:00. Madonca, same ure. SAJ BO ŠLO!!! LP Anita :)
22. mar 2004 17:01
Živjo punce ! Moj prvi vodni dan se bliža koncu. Do zdaj sem spila že 2,5 l vode.Saj ni tako veliko, ampak danes se mi zdi pa zelo veliko.Pa za druge sem morala seveda narediti kosilo, pa mi je še juha(ki jo drugače ne maram), tako dišala, pa na koncu sem tudi kar nekaj vrgla v školjko, kar ponavadi jaz pospravim(kakšen krompirček in solato). Sicer pa moram rečit, da sem malo "nastrojena" oz.smotana, bolj kot drugače. Ampak tolažim se s tem, ko že prebiram knjižico, kaj bom jutri dobrega jedla.(Joj, moram po kozarec vode, ker mi je začelo krult!) Imejte se lepo, jaz pa tečem drugi krog ! LP Rmeli
22. mar 2004 17:03
pzdravček Asja - tudi tebi čestitke za uspeh po 7 dneh. Glede mojega škrobnega dne pa: glede na to, da je soja na seznamu za ta dan, mislim, da ni nič narobe če jem sojine zrezke. Kljub temu jih včeraj nisem pripravila, saj je bil na mizi kup pečenega krompirja, špinače in broklija. Jaz sem še pred to dieto zelo rada pripravljala jedi iz soje, sojinega mesa, granulatov itd. pa jih potem še zdaj - posebej meso, ki je s parvimi začimbami zelo okusno. Tudi čičerika se da dobro pripraviti (v rišžoti, solati itd). To je pač neke vrste moja verzija diete. drugače pa - zdaj grem v trgovino po sladoled za kosilo je bila pašta z brokolijem (ki je stal od včera, pesto genovese in rukulo. na prteinski dan sem namreč prirpavila pečen file postrvi, ki sem ga še vročega poločila na "preprogo" začinjene rukule in solate, tako da se je sok ribe pomešal z grenkasto aromo zelenjave - zoplo priporočam...
22. mar 2004 17:43
Za mano je 17 dan in sem nekako zgubila 5 kg (vsaj mislim tako), danes sem imela za kosilo pečenega purana za korenjem in pa veliiiko skledo mehke solate z paradižnikom, za večerjo bom samo solato in purana. Mož je sicer nekoliko skeptičen, v službi se vsi norca delajo k skoz jabuke fruštkam, ampak vstrajat pa moram. Jutri si bom naredila kus kus z paradižnikom, v sredo pa makarone z gobicami in pa za večerjo sladoled :) Punce, kar veselo nad nase kilograme, pol bomo pa polet vse lepe pa vitke pa nas bojo mogli možje met na štrikcih :) Marjeta Žniderčič
22. mar 2004 18:04
Takole sporočilce mi pa res da voljo! Hvala Ebonlass!
23. mar 2004 7:21
ZDRAVO! Danes je moj tretji dan.Včeraj sem bila tako lačna, da bi lahko vola pojedla.Vendar sem zdržala. Prosim vas, če mi pomagate in poveste, kaj lahko jem danes?! Za zajtrk sem si prinesla dve pomaranči. Kako ste pa kaj ve?
23. mar 2004 8:13
Hojla Aiwa, najlepša hvala za popravek, pa tako sem se potrudila. Narobe sem napisala, mislila sem škrobni dan. Kako pa kaj ti, nič kaj preveč ne pišeš, kako ti uspeva. Saj smo punce kar pridne. Vsaka vzpodbudna beseda je prava. Tudi to me veseli, da nas je vedno več. Včeraj sem zvečer gledala "pod eno streho" in sem se kar zgrozila, kako so naši igralci "pr seb"! In bi jim kar predlagala tole našo dietko. Se mogoče pol ne bi tolk kregal. Pa lep snežen dan! Aja, pa glih kolesarit sem začela, no, zdaj pa sneg.
23. mar 2004 8:14
Na oh dan lahko ješ razne testenine. Npr. testenine s paradižnikovo omako ali z zelenjavno omako... Zelenjavno juho s testeninami... upam, da bo dal še kdo kakšno idejo. Aja pa zelenjavno pico seveda brez sira... za večerjo pa imaš sladkarije in obvezno tablica jedilne čokolade. Lp Aiwa
23. mar 2004 8:26
Jaz mam danes tud OH dan in bom jedla testenine s paradižnikovo omakco, ker mi ne paše zvečer sladko bom najbrž kar isto kot za kosilo samo pol manj....ja pa tisto tablico jedilne čokolade se bom tud potrudla pojest. Drugi dan mi je tudi uspel brez enega samega grehaaaaaa jupiiiii. Neki me zanima: a lahko namesto zelene solate ješ rdečo peso tisto iz trgovine, ker namreč na kozracu piše da je dodan tudi sladkor? NatasaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)