Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

sissi  

član od: 30.7.2004

sporočila: 185

4. avg 2004 9:49

Luise, ne obupat. Tudi jaz sem v prvem tednu izgubila samo -1,5 kg. In če je danes tvoj sadni dan, bo jutri zagotovo manj. Samo ne preveč grešit. sissi

PACKA  

član od: 23.9.2003

sporočila: 344

4. avg 2004 10:17

Zdravo punce. Nekje okrog stote strani sem vas prenehala spremljat. A vam moram sedaj povedat zgodbo. Prebirala sem strani in pripravila prijateljico, ki je imela krepko čez 100 kg do diete. Da ne dolgovezim, včeraj je imela zadnji - tretji vodni dan in v tem času je izgubila natanko 33 kg. Tehtanje po prvem vodnem dnevu je pokazalo - 14 Kg, tehtanje po drugem vodnem dnevu - 10 kg in današnje tehtanje - 9 kg. Skupaj 33 kg. Med dieto je preverjala krvno sliko. Počuti se odlično. Njeno nadaljnje prehranjevanje bazira na zdravi prehrani. V času diete se ja naučila kakovostnega prehranjevanja brez vnosa dodatnih maščob in praznih ogljikovih hidratov. LP, Packa PACKA

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

4. avg 2004 11:00

LUISE, joj, po 8 dneh ena kila manj je super! To bo cca. -4kg na mesec, morda še več. Hitrost hujšanja je v veliki meri odvisna od tega koliko kg imaš viška. Torej, več kot je viška, hitreje se hujša zato nikar ne bodi razočarana nad svojim rezultatom. Jaz sem v slabem mesecu in pol shujšala za 1,5 konf. številke, z občasnimi grehi, seveda. Še 1x toliko časa imam, da izgubim preostale pol konf. številke. SISSI, na t.i. sadni dan lahko ješ tudi zelenjavo. Priporočam ti, da ješ kuhano ali dušeno, ker se hitreje presnavlja. Poskusi kuhan korenček v jušni (zelenjavni) kocki. Na ta dan sem jedla tudi že kuhan stročji fižol ali kislo zelje. Dušeni ohrovt je odličen! JamieO

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

4. avg 2004 11:07

Ojla drage moje.. Misliti si ne morete kako sem vam hvaležna za vaše spodbudne besede in čas ki ste si ga vzele zame. Vesela novica..danes sem začela in sem na B dnevu in se že sedaj počutim bolje..tudi v glavi sem imela razmetano zaradi nepravilne prehrane. Sedaj ko sem sprejela odločitev da zopet uredim glavo in prehrano je bolje.. Za malico sem snedla 2 nektarini,,njami ..bila sem že v trgovini in sem si nabavila veliko sadja in zelenjave. Renata drži se mislim nate.. se tipkamo ..lepo se imejte

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

4. avg 2004 12:22

Čas malice je, vsi so šli jest, jaz pa ponovno prebirat te strani. Saj ni čisto res. Najprej sem pojedla 3 slive. Brez malice ne morem, tako da vsak dan pojem kakšno sadje, kosilo pa je komaj ob 16.uri in tako dolgo ne morem čakati. Mislite, da je to zelo narobe? ŠTAJERKA, kako je sedaj s tvojimi KG, so se že premaknili, vsaj za kakšno dekico, če ne kilo? Pa dober tek, tistim ki greste na malico. Sibila

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

4. avg 2004 12:27

Čas malice je, vsi so šli jest, jaz pa ponovno prebirat te strani. Saj ni čisto res. Najprej sem pojedla 3 slive. Brez malice ne morem, tako da vsak dan pojem kakšno sadje, kosilo pa je komaj ob 16.uri in tako dolgo ne morem čakati. Mislite, da je to zelo narobe? ŠTAJERKA, kako je sedaj s tvojimi KG, so se že premaknili, vsaj za kakšno dekico, če ne kilo? Pa dober tek, tistim ki greste na malico. Sibila

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

4. avg 2004 13:19

Živjo, proti začetnim vrtoglavicam baje zelo dobro deluje zeleni čaj. Več o tem je pa na tej temi na strani 48. Ko se že pogovarjamo o zdravi prehrani in zdravem življenju. Včeraj sem prvič naredila čiščenje jeter in žolča. Po 30 letu se to priporoča vsem ljudem 1x na leto (jaz sem stara 25, a sem že imela napade žolča). Več o tej metodi na tem linku: http://lkm.fri.uni-lj.si/xaigor/slo/cistijet.htm Metoda NI prijetna, izgleda pa učinkovita. Jaz sem dobila ven cca. 50 zelenih kamnov. Najbrž bom morala čez nekaj tednov ponoviti, ker gre v drugo baje še več. Bodite še naprej tako pridni. V septembru bom pa spet vaša Sy

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

4. avg 2004 14:23

Hoj! Včeraj je bil moj drugi vodni dan! PREŽIVELA brez greha! Pri kolegu so nekaj zidali, jaz pa sem pomagala pri gospodinjskih opravilih in vse, kar je bilo treba, tako da mi je dan dokaj hitro minil. Sibila, naj ti povem, da se mi je od takrat, ko sem zadnjič pisala, teža spremenila za 0,3 kg! Veliko, a ne! :)) Ne morem pomagat! Obljubila sem si, da se bom diete držala do konca, potem pa nadaljevala z zdravim načinom življenja (zdrava hrana, veliko vode in gibanja)! Upam, da bo še šlo kaj kg dol. Do oktobra bi jih rada oklestila še deset, a je bolj malo upanja! Čeprav sem s 3md želela izgubiti 15 kg, se bom morala zadovoljiti s kakšnimi 10. No, tudi to je kr uspeh! Zdajle pa grem pripravljat ribe-zvečer jih bomo spekli na žaru! Njammmm! Komaj čakam! Jih že nisem jedla celo večnost! Vsem želim uspešno topljenje kg in veliko volje! Bodite pridni, vse se vam bo poplačalo! :))) Lep dan!

tinak  

član od: 27.7.2004

sporočila: 22

4. avg 2004 17:14

Pozdravljene lepotice! Luisa ne obupat, kazalec na tehnici se bo že premaknil, glavno da izgubljaš težo in je ne pridobivaš. Meni se po počasi zdaj tudi ustavilo,ker do 60 kg grem hitro dol, pol pa gram pa gram. Kolko bo šlo dol,bo šlo dol. Samo,da gre dol in ne gor!!!! Marjana,kar pogumno naprej!!!!! Mi bomo vedno tu za vzpodbudno besede!!!!!!! Hladilnik pa si le založi z ogromno sadja in zelenjave. Punce,še ena true story o tej dieti. Stric in teta sta tudi hujšala po 3md in uspeh je bil mislim,da -20 kg ali tam nekje. V glavnem po dieti sta bila taaaaaaaaaaakkkkkkkkkoooooooo suha in od tega je že par let,pa sta si pridobila mogoče kakšen kg ali dva. Pa ne ločujeta več hrane. Jaz pa čakam na večerjo-sladoled&čokolado (torkrat lešnikova :) ,malo bom grešila,pa kaj pol,glavno da pojem 1 rebro čokolade). Držte se in bodite ponosne nase!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

5. avg 2004 6:08

Ojla vsem skupaj! Jst sem pa danes ful neki zgodnja.. Sploh ne morem spat vec:( Punce, mam se en predlog za posladkat na B dan: Stepes sladko smetano (NE SLADKAS!!), zmesas z navadnim jogurtom in postavis na hladno. Preden serviras, potreses z mletimi mandlji, orehi ali drugimi semeni (jaz dan soncnicno seme) in na koncu s cimetom. Serviras:). Preprosto, ampak fuuul osvezilno. V izvirniku (to je neka mehiska sladica) polijes po vrhu se malo meda, ampak me se bomo temu odpovedale, ne? Aja, al pa za tadziki (al taciki:): Naribas kumare (3), zmesas z jogurtom (1/2 l), kislo smetano (ni nujno, je pa bolj okusno; namesto le te lahko malo olivnega olja), lahko dodas tudi sirni namaz (recimo dukat). V zmes stres cesen (2-3 glavice), posolis in popopras. Postavis v hladilnik. Jed lahko uzivas samostojno, na kruhu (me seveda ne:) ali kot prilogo k mesu. DOBER TEK! Tinak, take zgodbice je ful lepo slisat (se posebej, kadar je clovk tik pred tem, da se pregresi-kot npr. jaz zdajle:)! Se vec takih!! Sibila, jaz dopoldan skoraj vedno se pomalcam (seveda istovrstno sadje)-se posebej, kadar je se sto let do kosila;). Mislim, da je pomembno le to, da dve uri pred prvim konkretnim obrokom ne jes. Punce, pridne bodite!!Drzim pesti za nas!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti