Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

stellina2  

član od: 22.6.2004

sporočila: 4

24. jun 2004 15:17

JAZ SEM PA ZASLEDILA DA JE ŠPINAČA NEVTRALNO ŽIVILO IN SEM JO TUDI VELIKO POJEDLA V TEH 90 DNEH. NE SEKIRAJ SE DRAGANA TI JO KAR LEPO POJEJ IN KOMBINIRAJ TUDI NA DRUGE DNI.

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

24. jun 2004 15:20

ok zdej sm pa res cist v minus padla!!!!!!!!!!zdej mam pa obcutek da se bom sam se bolj zredila in ne shujsala... ko sem zacela prebirat forum sem si nasla mali zvezek katerega sem razdelila na 4 dele v katerega vpisujem hrano, ki spada pod B, S, OH in nevtralna zivila!tako da sem velikokrat zasledila da spinaca spada nod N, ceprav niti sama nevem vec kam kaj spada!zdi se mi da bo tole moje vse padlo v vodo! Damjana2 kaj bos jutri jedla?

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

24. jun 2004 15:24

hvala stellina2, malo podpore mi res prav pride!!

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

24. jun 2004 15:27

Danes je moj Š dan, pojedla pa sem papriko, polnjeno s krompirjem. Za prste obliznit! Zvečer me čaka pa še ena! Da še jaz povem svoje podatke: 170 cm in 74 kg (zdaj samo še 69,5!). Rada bi prišla do približno 60 kg, kar verjetno še ne bo tako kmalu, ker bom vmes med 3 MD šla na morje in takrat se ne bom držala vseh pravil. Kako pa se boste držali ostali med dopusti? LP, Stanka

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

24. jun 2004 16:10

Stanka, lepo prosim za recept, ce bi slo, bom zelo hvalezna, ker se slisi zelo okusno, pa ravno jutri imam skrobni dan. Jaz se nameravam tudi med dopustom drzati diete, vsaj v tem pogledu, da bom v istem dnevu jedla B ali Š ali OH. Pozdrav, JamieO

JamieO  

24. jun 2004 16:13

Dragana oprosti, mi je kar zal, da sem napisala tisto o spinaci. Raje verjemi Stellini2, ker ce se prav spomnim, je ona ze super shujsala, torej ve kaj govori. JamieO

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

24. jun 2004 18:03

JamieO, izvoli recept! Na olju popraži sesekljano čebulo in dodaj nariban surov krompir. Malo pretenstaj in dodaj še sol, poper in peteršilj. Ko se je pražilo kakšnih 15 min, odstavi. Malo ohladi, dodaj nekaj (lahko zelo malo) kisle smetane in s to zmesjo napolni izdolbene paprike. Daj v pekač in v pečico na 200 stopinj C. Peci približno 1 uro. Če ti je kaj nadeva ostalo, ga speci ob papriki, bo prav tako slastno! Dober tek! LP, Stanka

JamieO  

24. jun 2004 19:12

Njam, to moram jutri poskusit. Najlepsa ti hvala in lepo praznuj. JamieO

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

24. jun 2004 21:08

Lep pozdrav! Imam eno vprašanje. Lahko jem hamburger? Če ja, na kateri dan in kaj vse je lahko not? Najlepša hvala za odgovor. Čim lepše preživite "praznike". Prav paše mi ta podaljšan vikend. papa tocka

JamieO  

24. jun 2004 22:19

TOCKA, lahko jes hamburger-zelenjavnega na OH dan. Koliko dni si ze na dieti in kako uspesna si, ce smem vprasati. Na slovenskih straneh je tale forum dalec najboljsi (na to temo), se ti ne zdi? Ker je najbolj prijazen, temelji na izkusnjah hujsajocih, ki si med sabo pomagajo, se bodrijo, skratka, nihce nikomur ne tezi. Kaj ce mi na koncu napisemo najboljso knjigo na to temo, a?! Danes sem na netu zasledila nekaj zanimivega o pitju vode; in sicer, da tudi z vodo ne smemo pretiravati, ker se lahko nase telo "razluzi". Popili naj bi je do 2l na dan, vec le izjemoma, ce smo zelo telesno aktivni in se dobro spotimo. Skoda, da bo jutri dez. Sem mislila malo skocit v Italijo v shopping. Mogoce je pa se bolje tako-najprej shujsat in potem cunjice kupovat, a ne? Lepo bodi se naprej. Mene zdajle malce lakota daje! JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti