Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

24. jun 2004 11:29

pozdravljeni !vidim da se kar dobro drzite!oglasim se bolj malo berem pa vas vsak dan!danes je moj S dan in bom jedla krompir, sojine polpete in spinaco!drugace pa je moj 10 dan in se lahko pohvalim da dnevi kar hitro minevajo, ker ponavadi ce sem bila na kaksni 7 ali14 dnevni dieti nisem mogla docakati zadnjih dni!:) kmalu bodo dopusti, a se kdo ze odpravlja??jaz grem na morje 16.7. in upam da bom do takrat izgubila te odvecne kg! start diete:163 cm,65 kg cilj diete:163 cm,57kg od starta se se nisem tehtala ampak kaksna kilca se je najverjetneje ze stopila... a mislite da je mozno vsaj priblizati se cilju?? lepo vas vse pozdravljam!

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

24. jun 2004 11:56

Dragana itak, da je možno. Jaz sem jih imeli tud 65 pri 165 cm in po drugem vodnem dnevu jih je že 57. Tudi jaz sem si postavila tak cilj kot ti, 57. Vendar bom vztrajla do konca diete in upam, da bo šla še kakšna kilca dol. Zdej imam časa še 30 dni. Samo vztrajaj, pa bo. Ni panike! Čau. PS: Jaz imam tud danes škrobni dan. Super, smo na istem dnevu in se bova lahko spodbujali. Sporočilo je spremenil(a) Damjana2 dne 24. jun 2004 11:58:21

stellina2  

član od: 22.6.2004

sporočila: 4

24. jun 2004 12:06

dragana, poglej malo sestavine pri sojinih polpetih... sigurno je notr tudi jajce, ki pa spada pod beljakovine!!! se pravi da je boljse če poješ samo špinačo s krompirjem ostalo pa raje pusti, če se hočaš držat diete. lp. Sporočilo je spremenil(a) stellina2 dne 24. jun 2004 12:07:18

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

24. jun 2004 12:11

Zivjo, vsem! Sem moram kar takoj pohvalit! No, ja, saj morda se vam ne bo zdelo bog-ve-kaj, ampak... Danes je moj 5. dan in sem oblekla zjutraj hlace, ki jih sicer redno nosim, a so mi v zadnjih mesecih postale v pasu tesne. Danes sem jih zapela brez tiscanja! Jamie Oliver

JamieO  

24. jun 2004 12:39

MATJAZ, gorje, ce bos ti jedel isto kot jaz, pa shujsal 2x toliko kot jaz ha-ha. Vceraj zvecer sem namrec prebrala cel forum in zasledila, da sta moz in zena oba hujsala enako, pa je moz shujsal nekaj cez 20 kg, zena pa 10. Danes sem za zajtrk pojedla 1 in pol pomarance, vmes 1 hrusko, zdajle imam pa kosilo. Sir (25% mascobe) in enako kolicino paradiznika. Ko sem bila na polovici porcije, sem ze bila sita zaradi cesar ne morem travno trditi, da se bunim . Danes pa vsi podatke navajate. Torej, moja visina je 172 cm, zacetna tonaza pa 75 kg. Zelim -10 kg. Ce bodo uspehi tapravi, se bom jeseni potrudila na 60 kg. S tem pa mislim, da bi morala biti kar zadovoljna. Grem izracunat indeks telesne mase, da vidim kam me bo to uvrstilo.

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

24. jun 2004 13:35

Hojla! Jao, jao ..., šele pol vitaminskega dneva je mimo. Ali se da ta kok zapakirat v kako črevo. Bi vsaj mislil, da jem, kako dobro klobaso. No saj bo šlo, samo medvedji orkester mi igra v želodcu. JemieO, ne boj se, da bi te prehitel v kg, saj si en dan pred mano. Dušan sory, ob prvi priliki ga zvrneva kak vrč! LP vsem. Ažo-koh

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

24. jun 2004 13:50

Juhu! Matjaž, poskusi piti veliko čaja - sploh zelenega. Pomirja želodec in kruljenje. Res pomaga. Drugače se pa fino mejte čez "praznike" in bodite vztrajni! Se beremo drug teden. Lp

JamieO  

24. jun 2004 14:06

Matjaz, saj se samo hecam, nooooooooooooo. Pa zakaj se mucis z jabolkom, ko je pa toliko raznovrstnega sadja, ceprav Jernej ocitno prisega le na jabolka! A ti pomagam z abecednim seznamom? A: ananas, avokado B: banana, borovnice D: dateljni, drnulje F: fige G. grapefruit, grozdje, J: jagode, K. kokos L: lubenice, M: marelice, mandarine N: nektarine P: pomarance, pomelo R: ribez itd. v stacunah je polno egzoticnega sadja, tudi takega, katerega cena/kg je manj kot 2 jurja Jamie Oliver

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

24. jun 2004 14:16

joj stellina 2 pa se prav mas v sojinih polpetih so jajca v prahu!!! uf moj prvi kiks!!vsaj mislim da je prvi!! no bom pa za vecerjo samo malo krompircka pa spinaco, ker je kosilo ze v mojem zelodcku! hvala za informacijo bom pa za drugic vedela!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti