Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

14. maj 2004 11:26

Tudi jaz imam sadni dan in pravkar grizljam ringlo. Sem bila pa včeraj na tečaju vegetarijanske kuhinje, ko bi človek mislil, da bomo pripravljali samo zelenjavo, ampak smo delali juhice iz soje, leče, pšenice, zdroba, kuskusa... Na koncu je bilo treba vse skupaj pojesti, saj sem res vsake samo tri žlice, ampak vse skupaj je pa kar dosti. In rezultat: pol kile več. Upam, da bo danes to zlezlo nazaj, še bolj pa jutri, ko imam tisti strašni vodni dan . Najraje bi ga kar prespala. Irena

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

14. maj 2004 14:13

UFFF, kakšna tišina je na forumu. A ste vse okupirane z delom? Ja, je treba delat pravjo! Želim vam vsem skupaj lep in pa predvsem sončen vikend, pa da bi kilce šle vsaki posebej dol! :)) Lep pozdravček in sončnega Celja!!!!! Barbolinka

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

14. maj 2004 15:12

Ste šle danes vse na sonce!? Saj imate prav!!! Naj sonce skuri kilce - eno po eno!!! Lep vikend vsem! Noel

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

14. maj 2004 21:52

Lep pozdrav vsem.. Danes je moj 5 dan..včeraj sem uspešno prestala sadni dan in moram povedati,da se počutim super..polna energije kot že dolgo ne , kljub temu da sem garala cel dan, moj sin gre namreč v nedeljo k svetemu obhailu in sem v polnih pripravah, res pa da nimam časa za tek..tako da bom v nedeljo na veliki preizkušnji, polno hrane jaz pa na dieti,,se mi pa res gode..k sreči imam oh dan, teko da bom lahko jedla vsaj kruh pa solato, pa kakšno tortico tudi... Držite pesti da se ne bom pregrešila,.. lep pozdrav vsem

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

15. maj 2004 9:34

Lep pozdrav iz sobotne izmene Pa tako lepo vreme....no, ja, dela se pa tudi ne manjka in nekdo ga mora naredit, pa bom to soboto jaz! Kako ste kaj? Malena, zdaj samo še tebe čakam. Včeraj me je obiskala aneris, pa ko bo prilika, se dobimo vse tri, ok? Moram vam povedat, da se še vedno držim osnov te diete, kljub tistemu tednu v Franciji, ko ni bilo nobeni stvari podobno, in sem vsak dan bolj navdušena nad tem prehranjevanjem. Imam red, po krajšem iskanju sem pristala na nekaj bližnjih lokalov, kjer je taka hrana med službeno malico dokaj dostopna in so gostilničarji popustili svoje vajeti in se pričeli tudi malce prilagajati takim strankam (oni sicer pravijo, da smo tečni....no, naredijo pa le), skratka, mislim, da bom s takim načinom prehranjevanja kar nadaljevala, saj vidim, da tudi če se pregrešim, se mi klie sploh ne nabirajo, če sem pridna, težo tudi izgubim. Manjše ali večje preizkušnje so praznovanja. Zadnje čase se vmešam prav v vsako fešto in nekako mi uspe vedno peljati vodo na svoj mlin, ko predlagam, kaj bi se jedlo. Neopazno prevzemajo moje ideje in na koncu mi celo čestitajo za izvirnost, češ, kaj bi vedno čevapčiče pekli.... Ma super, ne? No, lepo se imejte, držte se, vztrajajte, ne obupajte (mammamia, kako sem danes optimistična....da je to zaradi lepega vremena?!). Se vidimo! TanjaG.

anci_  

sporočila: 4

15. maj 2004 14:36

a mogoce kira ve kako se skuha pira?dns mam piro z gobami pa ne znam skuhat pire:)) ana

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

15. maj 2004 19:09

Ana Na iskanju vtipkaj piro in ti bo odprlo tudi form kjer boš našla kaj od pire. Lp BRANKA

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

15. maj 2004 21:42

Lepo pozdravljene... zdele sem tok jezna sama nase, da sem se kr odločla, da jezo spravim ven iz sebe tako, da vam pišem. Pregrešila sem se! In to s pecivom na beljakovinski dan. SEj ne rečem, da sem ga pojedla velik, sam toliko, da sem si potešila lušte, ampak ko sem stopila na vago sem že imala kilogram več. katastrofa. Zdej sploh ne grem na noben rojstni dan več! No zdaj ko sem se "zdrla" bi pa še vprašala kako je z alkoholom? Ga lahko piješ? Lepo se imejte, pa zdržite za razliko od mene:( Čaočao Amelie

anci_  

sporočila: 4

15. maj 2004 22:27

hvala branka sm pol kasnej nasla:) amelie-ni panike,kr si se nekrat sj js sm se tut ze pa je pol nasledn dan vse slo dol...tk da ne se sekirat:) cau ana

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

16. maj 2004 16:15

Amelie. Ne obremenjuj se toliko zaradi koščka peciva. Tudi jaz sem se v petek na B dan prekršila, sicer ne s sladkim, a sem malček paštice v solati pojedla, pa preveč kruga je tudi bilo. Potem sem bila seveda jezna nase, a sem vseeno sklenila da bom vztrajala naprej in danes imam spet pol kilce manj. Saj se vsakdo kdaj pa kdaj prekrši, sam da ni to vsak dan. Tudi sama se jezim takrat a mislim,da si tako delamo še večjo škodo. Tisti košček tortice boš že pokurila na kakšen način, še vreme nam je naklonjeno. Mene pa v torek čaka prvi vodni dan in me je kar groza. Če bi sledil po kakšnem drugem dnevu ok, a kaj ko moram pred tem prebiti še sadni dan. Ajoj! :)) Pogumno punce!!!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti