15. maj 2004 9:34
Lep pozdrav iz sobotne izmene
Pa tako lepo vreme....no, ja, dela se pa tudi ne manjka in nekdo ga mora naredit, pa bom to soboto jaz!
Kako ste kaj?
Malena, zdaj samo še tebe čakam. Včeraj me je obiskala aneris, pa ko bo prilika, se dobimo vse tri, ok?
Moram vam povedat, da se še vedno držim osnov te diete, kljub tistemu tednu v Franciji, ko ni bilo nobeni stvari podobno, in sem vsak dan bolj navdušena nad tem prehranjevanjem. Imam red, po krajšem iskanju sem pristala na nekaj bližnjih lokalov, kjer je taka hrana med službeno malico dokaj dostopna in so gostilničarji popustili svoje vajeti in se pričeli tudi malce prilagajati takim strankam (oni sicer pravijo, da smo tečni....no, naredijo pa le), skratka, mislim, da bom s takim načinom prehranjevanja kar nadaljevala, saj vidim, da tudi če se pregrešim, se mi klie sploh ne nabirajo, če sem pridna, težo tudi izgubim.
Manjše ali večje preizkušnje so praznovanja. Zadnje čase se vmešam prav v vsako fešto in nekako mi uspe vedno peljati vodo na svoj mlin, ko predlagam, kaj bi se jedlo. Neopazno prevzemajo moje ideje in na koncu mi celo čestitajo za izvirnost, češ, kaj bi vedno čevapčiče pekli....
Ma super, ne?
No, lepo se imejte, držte se, vztrajajte, ne obupajte (mammamia, kako sem danes optimistična....da je to zaradi lepega vremena?!). Se vidimo!
TanjaG.