29. apr 2004 12:56
Coco chanel: V bistvu se jaz ne držim diete, ampak samo kombiniram hrano, meso + zelenjava, ogljikove hidrate posebej .... itd. Barbolinka
29. apr 2004 12:56
Coco chanel: V bistvu se jaz ne držim diete, ampak samo kombiniram hrano, meso + zelenjava, ogljikove hidrate posebej .... itd. Barbolinka
29. apr 2004 13:33
Aja, potem je pa muzika čisto druga.Tako bom jaz kombinirala čez en mesec in pol. Sedaj še razmišljam kako in kaj, potem pa gas.Mi boš malo pomagala z nasveti, ane?????? sasa
29. apr 2004 15:34
O, punce, kako ste pridne s pisanjem. Jaz pa sem imela zadnje dni težave z internetom, uspelo mi je le nekaj mejlov napisat in poslat, ostalo pa skoraj nič! Moje kilce sicer stojijo, čeprav sem pridna. Ravno srkam juhico po mesnem kosilu in takoooo pašeeee . Ne vem katera me je spraševala o tofuju: jedla sem ga le 1x, tako da nimam pojma Lp, Asja
29. apr 2004 21:24
Punce zdravo, čisto na začetku vaših debat, sem zasledila tole vašo 90 - dnevno dieto. Men se zdi kruta ko hudir. Pred časom sem sama kar uspešno shujšala z dieto ločevanja hidratov in beljakovin AMPAK so kile kar od nekod prišle nazaj In ker seveda se bo treba kmalu olupit (beri postaja vroče), bo spet kriza, no je že zdaj. Povejte mi a je res tko grozna tale dieta al se samo men tako zdi?? lep pozdrav vsem in za vse držim pesti da zmagate b Blazenka Jakopic
29. apr 2004 22:28
Punce kolk je normalno da shujšaš naprimer v enem mesecu? Jaz sem sedaj na 10. dnevu in imam -2kg, vendar mi že 3 dni stoji teža na istem. Včasih se pregrešim in jem lešnike zvečer, ker enostavni moram kej grickat. In potem sem vsa besna sama nase! Ne moram reči, da sem lačna a počasi mi upada tisti začetni zagon...takoooooooooooo rada bi pojedla kepico čokoladnega sladoleda!!! Jutri mi 3 ne uidejo!!!!! Obožujem OH dan! Na 1. maj pa imam sadni dan... kakšna žalost!
30. apr 2004 6:17
Malena glavo gor! Čisto te razumem. Meni tudi volja pade, če se nič ne premika. Najrajši bi znorela. Potem pa ratam nesrečna, ker se ne premika in hodim okoli hladilnika in špajze... z velikimi očmi kaj vse bom pojedla. Ampak je treba vztrajat. Kok se bomo dobr počutile k bomo suhcane oz. take kot si želimo biti. To bo ENKRATNO! Jaz imam danes škrob... mnjami.... to mam najrajši. Krompirček, pa fižolček... mnjami...!!!!!! Ampak se še nisem odločila kaj bom danes skuhala. No saj bom čez par ur lačna in bo domišlija pričarala eno super idejo za danes. Lp pa enga lupčka aiwa
30. apr 2004 8:14
Dobro jutro Včeraj moj prvi vodni dan,kot vidite sem ga preživela.Dopoldne sem kolesarila,popoldne tekla vmes pa pila.Od vode mi je bilo že kar mal slabo.Danes sem pa že uživala ob jabolku.Kot sem brala gre tudi vam vredu.Lepo se imejte in ne jejte preveč. Lp BRANKA
30. apr 2004 8:14
Dobro jutro Včeraj moj prvi vodni dan,kot vidite sem ga preživela.Dopoldne sem kolesarila,popoldne tekla vmes pa pila.Od vode mi je bilo že kar mal slabo.Danes sem pa že uživala ob jabolku.Kot sem brala gre tudi vam vredu.Lepo se imejte in ne jejte preveč. Lp BRANKA
30. apr 2004 8:18
Halo? Kaj je zdej to? Vas je pobralo? Danes nobenga nikjer. Meni pa dolgčas. Ja nič zgleda da se bom mogla kar sama zabavat in si žur narest na forumu. Juhej juhej!!! Sej me čisto razganja ker je petek in še sami žuri se obetajo. Že dolgo nisem bila zunaj... Letos prov konkretno žurat ven še nisem šla! Groza! Me je kr sram. Sej bom šla danes. Če bo kdo šel z mano... sama ne grem.
30. apr 2004 8:37
Branki čestitam! Za tvoj velik uspeh. Enkratno! In tehtnica? Je prijazna? Verjamem da ti je bilo od vode že slabo... vem kako je če se cel dan samo z vodo nacejaš... prav vrh glave jo maš. No veliko uspeha še naprej in se beremo! Lupčka! aiwaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira