Problem s hčerko

tema je zaklenjena

allan  

član od: 22.11.2007

sporočila: 32

11. jan 2008 14:18

Malo me je šokiralo to, kar je pisala Jankica!? Halo, a je to sploh mogoče? Res, da so to pisali otroci in najstniki, ampak ali si starši resnično ne vzamejo časa za pogovor ali pa so tudi oni zavrti v spolnosti?! Sneguljčiča, na lep način se lahko pogovoriš s svojo hčero. Ne dovoli da bo pri 13 spraševala v časopisu točno take stvari, ki jih je navedla Jankica! Srečno! allan

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

11. jan 2008 14:59

Reca je napisal/a:
Anja27 oprost, ampak če ženska (katerakoli) v odnosu z moškim počne nekaj kar ji ni všeč samo zato da bi zadovoljila njegovo potrebo po užitku, se mi zdi (oprosti izrazu) kura. In to milo rečeno. Jaz spolnost dojemam kot užitek obeh partnerjev. Tudi za vse kar se med partnerjema dogaja je njuna stvar. Če imata težave naj po predhodnem dogovoru poiščeta strokovnjaka, ne pa da razlagata po dolgem in počez vsem.

Reca, se popolnoma strinjam z vsem kar si napisala. Kar sem želela povedati v svojem postu, je bilo nekaj drugega. Preberi še enkrat. Mogoče sem se nejasno izrazila. Ali pa si ti na hitro prebrala in si napačno razumela. LP

Anja

sneguljčica  

član od: 11.10.2007

sporočila: 8

11. jan 2008 15:06

Se opravičujem, da sem sploh odprla to temo. Jaz sem prosila samo za nasvet, nič drugega. Za vnaprej vem da ne smeš nobene teme dati na plano, ker tu gor je par takšnih ki komaj čakajo na kost za glodanje. Od zdaj naprej se bom kulinarične slovenije izogibala kolikor se bo le dalo. Prosim če lahko zaklenete temo, da ne bom najbolj nora mama na tem svetu, ki ne zna vzgajati otrok. Mislim da zaradi tega ko sem postavila to vprašanje ne bo moja hčerka najslabša in želim vsem da se ne bi nikoli znajdli v takšnem primeru. sneguljčica

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

11. jan 2008 15:12

Pa saj ti tega noben ne očita... In dobila si kar nekaj dobrih nasvetov. Pa kot vidiš tukaj in na tistih linkih debat z ringaraja, se to dogaja ogromno ljudem... matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 11. jan 2008 15:21:30

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

11. jan 2008 15:20

...problem pa prej ali slej več ne bo problem.... Lep vikend! K

sovica  

član od: 21.12.2006

sporočila: 20

11. jan 2008 17:20

Sneguljčica, po tem, kar si napisala, jaz ne bi sodila, da si "nora mama" ali kar koli takega. In bi rekla, da večina, ki ti je odgovorila, tudi ni tega mnenja. Kar nekaj oseb je tukaj, ki so ti povedale svoje izkušnje in dale nasvet, ki se jim zdi najboljši. Pa če spremljaš forume, potem si zagotovo že opazila, da se ljudje še malo pomenijo in pokomentirajo zraven. Ampak vsakič dobiš odgovor, kakšenkrat tudi takega, po katerem nisi spraševala. ;) Je pač tako. Verjamem pa, da je bila večina odgovorov dobronamernih. In očitno se s težavo, ki jo imaš, spopada še mnogo drugih mamic. Otroci pač niso tista popolnoma aseksualna bitja oz. "pol odraslega", kot se je mislilo še ne tako zelo daleč nazaj. Mene osebno bi v takem primeru najbolj skrbelo, če bi mojo hčerko kdo spolno zlorabljal ali pa bi imela zdravstvene težave. Če se to ne nanaša na tvojo situacijo, je zadeva sicer res kočljiva, ampak popolnoma naravna. Sama pa itak najbolje poznaš svojo hčerko, da boš znala izbrati prave besede, s katerimi ji boš razložila da "velike punce to počnejo, ko so same", kot se je ena lepo izrazila. Vsekakor ni za pričakovati, da se bo situacija spremenila z danes na jutri, in če te res skrbi, je mogoče bolje, da se pozanimaš tudi pri komu, ki je bolj strokovno podkovan. Eh, najbrž sem si izbrala malo nenavadno temo za prvi post. Ampak človek mora prej ali slej tudi ziniti kakšno. Pa LP vsem! sovica

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

11. jan 2008 17:32

Joj, Sneguljčica, ne bodi žalostna, saj vsi le dobro želimo tebi in hčerki. Kulslo pa nikar ne pokaži hrbta,smo sami "fejst" ljudje in nihče te za nič ne obsoja. Ko pride do česa takega, je človek bolj občutljiv in ti si zdaj v tej fazi. Sama nisem med najmlajšimi, prej bi rekla obratno, imam dva vnuka, ki sta se v določenih letih tudi tako obnašala, le da je pri fantkih morda malo drugače, a minilo je, sploh nismo vedeli kdaj. Tako bo tudi s tvojo malo deklico, mislim da se ti ni treba preveč sekirati, le rada jo imej in poslušaj mlade mamice, ki veliko več vedo kot sem vedela o tem sama. Morda bi mi prav ta vednost in razgledanost, ki jo imate vi mladi, prihranila marsikateri nesporazum. Moram vam pač priznati, da sem zadnje čase izvedela toliko in take stvari, ki bi mi prav gotovo veliko pomagale, če bi jih vedela prej. daga

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

11. jan 2008 18:10

Nikoli nikjer ne moremo pričakovati, da bi bili vsi enakega mnenja. Dokler so odgovori na kulturnem nivoju, ni razloga za ukrepanje.

Pravzaprav je tako, da bi nas moralo skrbeti ravno to, da bi bili vsi enakega mnenja. To bi lahko pomenilo samo,da ne bi mislili s svojo glavo, da bi nam mnenje nekdo predpisal, ukazal,.... Nam to ne zveni nekako znano?

Sneguljčica, premisli še enkrat, si res prepričana, naj se tema zaklene? Ali bi morda marsikatera mama in še posebej bodoča mama (no, tudi očki, babice, dedki, tete,......niso izključeni) tu prebrala različne poglede, si iz tega ustvarila svoje mnenje.

Delim mnenje matilde, karmine, sovice, dage,.........

rimljanka

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

11. jan 2008 18:20

Sneguljčica, jaz bi pa še vedno zelo rada dobila odgovor na svoje vprašanje. Oprosti, ampak po tvoji reakciji na mnenja sklepam, da si ali hotela le provocirati in se potem naslajati ob naši "zgroženosti", ali pa si pričakovala da se nam boš smilila v dno duše ker je "tvojega otroka obsedel sam hudič". In ker nisi dobila ne enega ne drugega, se užaljeno umikaš... Issi

sneguljčica  

član od: 11.10.2007

sporočila: 8

11. jan 2008 18:38

Issi a ti sploh veš kaj pišeš? Če veš, potem glej da ne bo tebe kaj obsedlo. Rimljanka prosim zaklenite temo, ker grem na drugi forum kjer sem že dobila normalne odgovore in mi ni nobeden omenjal nobenega hudiča. Hvala za ruzamevanje in pazite se drage članice da ne boste slučajno kdaj poslale kakšno podobno temo na forum. Adijo sneguljčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti