Problem s hčerko

tema je zaklenjena

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

10. jan 2008 16:15

Meni se to ne zdi pretiravanje. Sneguljčica je to napisala tako, kot da bi se njo dotaknil "tam vmes" prvič njen mož šele takrat, ko so naredili to malo bitje, ki zdaj živi v takem grehu. To vse so čisto normalne stvari preko katerih bi morala it. Draga Sneguljčica, če se ti je zdelo početje tvoje hčerke nenormalno bi nas lahko za mnenje vprašala prej, predno si karkoli rekla otroku. lp Vesna

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

10. jan 2008 16:26

Se strinajm z Vendy and co. Mi smo to vse dali skozi brez besed, kaj šele, da bi otroku rekli, da tega ne sme početi. Saj navsezadnje samo raziskuje svoje telo, ugotavlja neke zadeve. In če mu rečeš, da tega ne sme, mu začneš povzročati občutek krivde. Lepo mirno spreglej, ravnaj, kot so ti že svetovale, pa bo vse na svojem mestu.

A se ti nikdar nisi dotaknila občutljivih delov svojega telesa? Kako pa si potem vedela, kaj je lepo in ikaj ne? Ko se pogovarjamo s svojimi otroki, ne bi smeli pozabiti, da smo tudi sami včasih bili otroci....Je pa hudo, če si se ti v otroštvu ob dotikanju počutila krivo.

Mamamia

mamamia

mamica03  

član od: 13.11.2007

sporočila: 87

10. jan 2008 16:34

Me zanima, če bi isto pisale in govorile, če bi same zalotile 6-letno hčerko medtem, ko se samozadovoljuje. No ja tu za škatlami so vsi pametni, pogumni in oh in sploh, v resnici pa niti malo ne verjamem, da res čutite tako kot ste napisale. Pa zakaj za vraga vsi podpirate to besedičenje in nakladanje neke Vandeline jr. Sploh mi ne gre v glavo sneguljčica , mene bi bilo tudi groza. Oprosti, a svetovati ti res ne znam. Mogoče samo to, da enako vprašanje objaviš kje na nekulinaričnem forumu. Pa veliko sreče mamica03

neznan uporabnik

10. jan 2008 16:34

Vrjetno ima tvoja hčerka samo kakšno takšno obdobje, če pa je že ravno na tem, kaj pa ve ona kaj se pri 6 letih lahko počne in kaj ne... Lepa beseda lepo mesto najde... lovebeyba

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

10. jan 2008 16:39

Ja, mamica, bi tako pisala in govorila, ker imam  sina in hčer, ki sta to fazo na (verjetno) podoben način dala skozi. Saj so babice tulile, naj se ne prijemata, pa smo se zmenili, da bomo ravnali drugače. In smo in je obdobje minilo.

Ravno zato je treba odmolčati, ker je otrok premajhen, da mu vse razložiš. Se pa hitro pkaže priložnost, ko se v šolizačne spolna vzgoja. In takrat se tudi te stvari postavijo na svoje mesto, če se le starši ne skrivajo in ne sprenevedajo ter izmotavaja, s tem pa otroka delajo samo še bolj radovednega in negotovega. Da mora potem  odgovore iskati na ulici in ponetu, kjer pa se res skrivajo pasti.

Je pa res, da imamo do spolnosti sila različne odnose in kar hitro se da iz pisanja razbrati, komu česa manjka. Dajmo punce en petelinji zajtrk, pa bo dan še lepši, verjemite.

Mamamia

mamamia

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

10. jan 2008 16:41

mamica03 je napisal/a:

Pa zakaj za vraga vsi podpirate to besedičenje in nakladanje neke Vandeline jr. Sploh mi ne gre v glavo mamica03

Zato, ker je napisala tisto kar je res. Tudi jaz se strinjam z njo.

jade

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

10. jan 2008 16:42

Groza, zakaj pa? Vendy je prav lepo napisala in mislim, da če bi katerakoli mamica iskala strokovno mnenje, bi bilo to mnenje precej enake vsebine. Prav gotovo si tudi ti v svojem življenju počela kaj takega, pa se zaradi mladosti tega ne spominjaš več. lp Vesna

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. jan 2008 16:52

mamica03 (zanimivo, tako prijazen nick, potem pa besede daleč od tega...), a si ti tako drugače v realnem življenju eno milo bitje, v virutalne svetu si do virtualnih likov napadalna? Veš, jeza se mogoče tedensko spuca, če se ti tule tedensko spucaš, ampak na dolgi rok si pa kaj drugega poišči. Do we understand each other? Vendelina jr.

Taia  

član od: 2.11.2002

sporočila: 473

10. jan 2008 16:53

Mislim, da je sneguljčica vse drugo kot mamica, katere hči se samozadovoljuje. Vam ni nič sumljivo, da ima le 1 objavo in da je član le dobra 2 meseca? Na drugih forumih so se že pojavljala podobna vprašanja, ki so bila le provokativna. Menim, da se za sneguljčico skriva nekdo, ki se ob naših odgovorih veselo hihita. Taia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti