10. jan 2008 16:55
Mamamia ali mi lahko poveš kaj je to petelinji zajtrk,pa prosim ne se smejat,sicer si mislim kaj bi to lahko bilo,samo zdaj je popoldne, anaeva
10. jan 2008 16:55
Mamamia ali mi lahko poveš kaj je to petelinji zajtrk,pa prosim ne se smejat,sicer si mislim kaj bi to lahko bilo,samo zdaj je popoldne, anaevaneznan uporabnik
10. jan 2008 16:59
Taia se podpišem pod tvoj post... sem že jaz pomislila kako to da daš neko objavo na forum potem pa nič ne odgovoriš ali dopišeš... lovebeyba
10. jan 2008 17:00
Ja, nisi gledala filma? Gajaš notri lepo pove, kaj je to. To je jutranje "mečkanje", namesto kavice,... No, sem si drznila odgovoriti namesto mamamie. Jelenckovaneznan uporabnik
10. jan 2008 17:01
anaeva Petelinji zajterk je film, ki je biv nedavno v kinu. Je pa to film v slovenski režiji v prekmurskem narečju...je pa tudi drugi izraz za jutranje "valanje" med rjuhami (ne najdem drugega izraza) mamamia se opravičujem, ker sem anaevi kar namesto tebe odgovorila lovebeyba Sporočilo je spremenil(a) lovebeyba dne 10. jan 2008 17:03:43 Sporočilo je spremenil(a) lovebeyba dne 10. jan 2008 17:04:15
10. jan 2008 17:07
Mamamia, se strinjam s tebij, le da je petelinji zajtrk danes že mimo. Komaj čakam petelinje večerje. lp Vesna
10. jan 2008 17:28
No hvala lepa za izčrpne odgovore,sedaj bo pa res že bolj petelinja večerja.Joj špele špelaste me nasmejate,do solz skoraj. anaeva pa ne se čudit da se ne javi,ko pa smo jo tolk popluvale,da kar z ekrana teče,sej se po mojem mišljenju reva do monitorja ne upa,nikar da bi kaj pritisnal na tipkovnici, al pa mogoče kruh peče Sporočilo je spremenil(a) anaeva dne 10. jan 2008 17:31:07
10. jan 2008 17:44
Mamica03 samo ne odpiraj vrat svojega sina ponoči,ne išči filmov po računalniku,ne puščaj ga samega s svojo punco...Mislim pa ja.Otroci to delajo.A vi se niste nikoli?Čisto nikoli? A ti bo bilo groza tudi,ko te bo hčerka vprašala zakaj je menstruacija?Pa kako se otroka naredi? Ne vem zakaj nas vse knjige peglajo,da je to nekaj normalnega?Zakaj sem na vseh ampak res vseh predavanjih slišala da je to nekaj normalnega?Naravnega?Pa punca se samo raziskuje...saj nismo 200 let nazaj,ko so otrokom roke ponoči skupaj zvezovali,da se niso,pa jih s pasom tepli,ker so to počeli... Ma ja popolno se strinjam z Vandelono.In upaj,da tvoja hčerka ne bo imela travm...ker so lahko zelo hude. Spolnost je nekaj nagonskega,tako kot pri živalih.Samo ljudje imamo razum in bomo to počeli,ker nam paše... P.S:Mi je skoraj tako smešno,kot scenarij,ko nekatere mame zganjajo paniko,da bi pa hčerka rada da bi fant prespal pri njej.Ampak to pa ne!Ni šans!Lahko počneta sajvestekaj. (še dobro da se tega ne da narediti za 1. vogalom) Roncolino
10. jan 2008 17:48
Sneguljčica, Mamica03 Jabolko ne pade pod hruško Mali varaš
10. jan 2008 17:51
No nisem preveč šolan človek,le srednjo izobrazbo.Pa sem mnenja da pri teh letih(6),to ni realno.Res je da otroci svoje telo raziskujejo.Ampak,da bi pa to mirno gledala in nič rekla.To pa ne . Fantki si tudi radi na lulčku kožico vlečejo.Ampak oprostite sem ga opozarjala,da se to ne dela.Smo imeli doma primer,ko sta se tamaladva lupčkala pa"rajcala".Je bilo obdobje.Pa se nisem delala,da tega ne vidim.Celo sem si sposodila v knjižnici knjige .Otroške na to temo z ilustracijo.Smo se pogovorili in jih skupaj pogledali. Tako,da me lahko sedaj kritizirate koliko hočete.Mnenja ne spremenim. balonka
10. jan 2008 18:05
anaeva, tako kot so ti že odgovorile, petelinji zajtrk je jutranji seks, na tešče, preden vstaneš. Po tem je tudi film dobil ime.
Pa menda je to tudi edini obrok, ki se mu ni trebva odreči med kakršnokoli dieto.
balonka, saj si čisto ok ravnala. Otrokom si pojasnila na njim razumljiv način. Kot vse me, ki smo se s tem srečale (morda s to razliko, da ja z pač sinu nisem rekla, da se to ne dela, ampak to sploh ni tako pomembno). Primernost ravnanja se kaže v tem, da nisi naredila špetira in problema iz tega, ampak hop v knjižnico po literaturo in lepo pojasnit otrokom. To je najbolje, kar lahko narediš.
MAmamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami