4. avg 2013 22:03
Juha, pečena rebra, krompir z bučko, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
4. avg 2013 22:03
Juha, pečena rebra, krompir z bučko, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
5. avg 2013 12:47
No v neseljo ni bilo nič s kuho, ker sva bila povabljena na piknik (pa ful sem se sekirala )
Danes: Ker sem danes sama doma, sem že imela kosilo (tako brzinsko), Krušičev mesni sir v lepinji s solato (čisto preveč sem se najedla).
leandros
5. avg 2013 15:30
Pozdravljeni,
jaz pa imam danes kremno zelenjavno juhico (kolerabica, cvetača, paradižnik, korenček in mislim, da bi se še kaj našlo notri) in sočno pečen piščančji zrezek in solatko (sedajle še ne vem katera bo).
mimi
mimi
sarcysara321
5. avg 2013 15:43
Makaronova solata z vsem kar najdeš na vrtu :)
testeninca
5. avg 2013 16:18
saratristaenaindvajseta: dobrodošla na kulinariko!
Včeraj piknik, danes pospravljanje ostankov:
jedilnica za lepo vreme še kar zaprta, danes je sicer le 33 stopinje, morda bi lahko bila odptra.
ežoj
5. avg 2013 16:22
Pri nas pa korenčkova juha z gresom in
slivovi zdrobovi cmoki z drobtinicami, slive so bile take sladke fajn zrele, tako da so bili res dobri.
tabu
5. avg 2013 16:50
Popečen polnozrnat riž z bučkami,češnjevci in mlado čebulo.Dobro ohlajena lubenica z dodatkom(Bacardi rum).
polarbear
5. avg 2013 17:47
PONEDELJEK:
Zelenjavna juhica
Pozdravček!
5. avg 2013 17:52
danes goveja juha v novi preobleki - s pasirano zelenjavo korenjem, kolerabo, krompirjem, paradižnikom, petršiljem (aparat je ostal še nekje v potovalki)
majaos
5. avg 2013 18:05
Marelični cmoki iz skutnega testa - kljub vročini dooooobroooo!
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kruhove kroglice
Fini mini Bamboloni