3. avg 2013 14:36
Danes: jetrca, kruh in domač paradižnik
je tako vroče, da se mi še solate ni ljubilo naredit
babka1951
3. avg 2013 14:36
Danes: jetrca, kruh in domač paradižnik
je tako vroče, da se mi še solate ni ljubilo naredit
babka1951
3. avg 2013 14:49
babka1951 je napisal/a: |
Danes: jetrca, kruh in domač paradižnik ; je tako vroče, da se mi še solate ni ljubilo naredit
|
Za večerjo pa umešana jajca,skuta,zelišča....a kinda of a fritata/pancake!
JUTRI:
- KusŽota s polovičko vmešane "razdrte" popečene krvavice in zelenjave (idejo dobil včeraj pri RAMSEYU na Planet Tv)
- skleda SOLJAT
- deci rujnega
PREČRTAM NAPISANO!!
Včeraj že dovolj cumpral in se spravil v NAJBOLJ VROČEM dnevu, NAJBOLJ VROČEGA VIKENDA LETA, pečt ARSKI PRAŽENEC!!! Danes ne bom ponovil zadeve.
Bo kar lepo recikliranje. Hvala MAMAN in HVALA ZA FRIĐIDER tistemu kateri si ga je izmislil!!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
3. avg 2013 15:02
Lignji na ingverhu, česnu, z dodatkom sojinem ribje in ostrigine omake, pa kanček vina; zraven pečen krompir z vrta, zelena solata z vrta moje mame,in na hitro opelena zelenjava z lastnega vrta; kam sodi prt na mizi, pa ugibajte:
mamamia
3. avg 2013 15:08
@MBrando, hvala za prijazen komentar, ti kar kopiraj, saj zato pa je tale naša čudovita tema, me veseli, da smo in želim ti veliko kulinaričnih uspehov, ter lep popoldan in večer
babka1951
3. avg 2013 16:30
SOBOTA:
Povabljena sva bila na ribe, kromprjevo solato ter mešano solato.
Spodobi se, da nekaj prineseš - steklenica cvička, bučnica ter buča z makom:
Pozdravček!
3. avg 2013 17:06
Pri meni jedilnica za lepo vreme temporalmente cerrado, torej začasno zaprto, neki mi klima ne dela, danes je bilo 36 stopinj, v drugi jedilnici pa 23, seveda, se odločim za slednjo ( prej si seveda vzamem tiusto urico, da pospravim mizo ).
Danes grem mim vaškeg ribnika............. ah, je že folklora, pa brasosi ( objemi ) pa kissosi ( poljubi ), pa kje si, pa, a se ti je sfrkljalo da nič več rib ne kupuješ............
ežoj
3. avg 2013 17:48
mamamia je napisal/a: |
Lignji na ingverhu, česnu, z dodatkom sojinem ribje in ostrigine omake, pa kanček vina; zraven pečen krompir z vrta, zelena solata z vrta moje mame,in na hitro opelena zelenjava z lastnega vrta; kam sodi prt na mizi, pa ugibajte:
|
Jaz sem par takšnih prtov prinesla pred desetimi leti iz Jemna :)))
Seveda sem jih pred tem unosila na glavi... :)
3. avg 2013 18:05
Tako nekako, ja, samo da je tale kupljen v Jordaniji
mamamia
3. avg 2013 19:19
Danes: trakci junčjega plečeta, jajčevci, paprika, paradižnik, na kose čebula, na koščke česen...
in kumarična solata
Sem se namenila občudovati ežojev foto poster, pa ga je zamenjal
lp
mzm
3. avg 2013 20:03
mišzmoke je napisal/a: |
Danes: trakci junčjega plečeta, jajčevci, paprika, paradižnik, na kose čebula, na koščke česen... in kumarična solata
Sem se namenila občudovati ežojev foto poster, pa ga je zamenjal lp
|
mišzmoke, dej povej, kakšni so to trakci junčnjega plečeta bi tudi jaz jutri nekaj takega naredila, vse ostalo imam doma. Pa še malo se nasmejte, moja popoldanska slaščica " alla babka "
babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Klasična pizza
Hrustljav piščanec iz pečice