5. avg 2013 19:36
Danes: puranja rolada, pečen kifeljček, gratinirana cvetača, mešana solata (paradižnik, paprika, kumare, drobnjak), kremi v kozarcu
breskva
5. avg 2013 19:36
Danes: puranja rolada, pečen kifeljček, gratinirana cvetača, mešana solata (paradižnik, paprika, kumare, drobnjak), kremi v kozarcu
breskva
5. avg 2013 20:38
Danes:
lp
mzm
6. avg 2013 5:10
palačinke in mrzel breskov kompot
Balenka
6. avg 2013 8:55
Polpeti in paradižnikova solata.
ANJA
6. avg 2013 11:02
Čez vikend smo se spet razvajali pri mami in uživali v bazenu, v bloku je pač prevroče.
sobota: vampi in domač kruh, za ostale, ki jih ne jejo, zelenjavna mineštra s košči mesa (koza).
nedelja: goveja juha, z domačimi rezanci, korenje, pražen krompir, meso iz juhe, endivija z jajcem.
Za sladico sem že v petek naredila in sicer sladoled z domačimi (iz sosedovega vrta :):)) nektarinami, mascarponejem, sladko in kislo smetano, odlično.
ponedeljek: golaž (iz skrinje), pire krompir in paradižnik v solati, sladica sprehod in za sladkosnede kepica sladoleda
danes: stročji fižol in krompir kuhan v oblicah, zabeljeno s kislo smetano in ocvirki, z tiste, ki morajo dobit dozo mesa, danes le hrenovka :) sladica: tiramisu
topsi
6. avg 2013 13:11
Ražnjiči z bučkami in solata (berivka) s feta sirom
8X8 4X4
6. avg 2013 14:58
TOREK:
Bučna juhica; goveji zrezek, kuhani štruklji, mešana solata; bučnica
6. avg 2013 15:18
ocvrti piščančji fileji, krompirjevi njoki in kumarična solata s krompirjem:
za sladico pa grem k mami v senco za hišo, pri meni v stolpnici je malo vroče
angie :)
6. avg 2013 15:55
Za kosilo čudovita parmigiana, za večerjo pa melona in anguria.
analuka
6. avg 2013 16:25
Danes:
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Poširane hruške