Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

6. avg 2013 17:00

Poštevanka,

Danes:

lp

mzm

tburgar  

član od: 11.9.2009

sporočila: 435

6. avg 2013 17:17

Mi smo pa danes imeli tortilje(kupljene) z omakami in zelenjavo- piščančja omaka, tzatziki, nariban sir, popečene bučke, paradižnik, paprika, fižol, koruza, ajvar, čili...

pa toliko je ostalo, da bo še za jutri- nimam nič proti pri tej vročini,

mal dežja bi 

tabu

Balenka  

član od: 28.4.2004

sporočila: 2827

6. avg 2013 17:29

krompir v kosih, špageti in piščančji zrezki v naravni omaki, paradižnikova solata

Balenka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. avg 2013 17:38

O, mišzmoke, ne bi bilo bolje reči odštevanka: prva paprika je padla.........dobra???????

Pri nas danes: polnjene paprike, pire krompir, malo prej lubenia in mini roigljički, sveže pečeni.

rimljanka

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

6. avg 2013 19:34

Danes: boranja, polenta, mešana solata

breskva

polarbear  

član od: 7.8.2010

sporočila: 382

6. avg 2013 20:51

Po kuhanju paradižnikove omake(v kletni inprovizirani kuhinji),špagetini picante con Habanero

potem še 2 urno hlajenje z Bounty sladoledom

polarbear

majaos  

član od: 14.5.2012

sporočila: 510

6. avg 2013 21:40

jedilnik se spet ponavlja  sveže kuhana goveja juha s prepasiranim korenjem, kolerabo, zakuhanimi vlivanci, krompir na solato, govedina (fotoaparat ostal na Hrvaškem9

majaos

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

7. avg 2013 6:16

Kaj je danes za en dan? AJAAAAAAA, eh 
Torej. Jedilnik it is;

Nedelja:
- Reciklaža friđidera. Našel sem SARMO
- Domač mlad krompir v kosih + maslo + ogromnoooooo peteršilja
- Mešana soljat; STROČJI FIŽOL!!!
- deci rujnega

Ponedeljek:
- Boranija; ampak KURJA  (veliko premalo. Ostal lačen )
- mešanica jajčnih in pz testeninik (njaaam)
- mešana soljat "ALLES DRUM UND DRAN"
- deci vinčeka

Torek:
Skorajda kopiranje gospoda Ežoja in njegovega pon.jedilnika . Izostal je kuskus, dodana je bila TESTENINSKO-GRŠKA SOLATA s PRAAAAVIM FETA SIROM (). 
Bili na obisku pri starših in imeli za to vreme in okolico z gozdom in pašniki NAJBOLJŠE MOŽNO KOSILO; Dobrote iz ŽARA

Dodal sem jim še piko na I, s včeraj pečenim:
1. LEŠNIKOV BISKVIT z BELJAKOVO KRONO; postrežen z slivovim džemom (lastna produkcija), naribanimi mandlji ter posipom puder cukra
2- MAKOV BISKVIT posipan le z puder cukrom

(Pecivo uspelo . Kriterij je bil 2,5 let star Enej. Otročički ne lažejo!!! Pohvalil ter izpraznil krožnik)
Sreda:
- Jajčno gobova omleta ( http://www.hoteatsandcoolreads.com/2013/06/mushroom-and-wild-ric  )
- Slasten rizi biziiiiiiiiiiii
- Bučkina omaka ( http://www.mojirecepti.com/recept/omaka-z-buckami.html )
- Skleda soljat
- deci rujnega

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 07. 2013 13:54

Mamka Bršljanka  

član od: 24.5.2012

sporočila: 255

7. avg 2013 9:26

polarbear je napisal/a:

Po kuhanju paradižnikove omake(v kletni inprovizirani kuhinji),špagetini picante con Habanero

potem še 2 urno hlajenje z Bounty sladoledom

polarbear

uf ja, tole se sliši pa slastno!! obožujem pekoče. res pa, da habaneroti niso moji najljubši čiliji. preveč sladkast, saden okus imajo. ampak ja, brez čilijev mi živeti ni :D. bird's eye in tud tele čili pip omake so mi zakon (oz. do sedaj smo imeli pure naga in bhut jolokia). ok, nakladam že. skratka, všeč mi je tvoje kosilo!

Mamka Bršljanka

Mamka Bršljanka  

član od: 24.5.2012

sporočila: 255

7. avg 2013 9:32

8X8 4X4 je napisal/a:

Ražnjiči z bučkami in solata (berivka) s feta sirom

8X8 4X4

hehehe, tole je pa fotka dneva. se pravi si dal hrano na tla,se nagnil naprej in pofotkal?

zanimivo

Mamka Bršljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti