3. avg 2013 20:23
prav ti je, pri 38o se "peče" samo sladoled...
Sonja
3. avg 2013 20:23
Sonja
3. avg 2013 20:41
Jaz pa bi zdajle en kos sladice a la Babka, sladoled mi že iz ušes ven gleda.Babka, čisto ok izgleda, pa tud dobra je, sem prepričana. Te dni mi pa apetit šteka, šele proti večeru bi kaj konkretnega.
Danes : filane paprike in pire krompir, brez solate. Sem jo sicer kupila, ampak čaka na jutri.
naor
3. avg 2013 21:10
limnol je napisal/a: |
|
Meni se je isto utrnilo, ko sem videla pecivo v tej vročini ...
mamamia
3. avg 2013 21:21
limnol je napisal/a: |
|
matr limnol si zlobna, jest sm se pa tako matrala, ni lepa, ampak moj je izjavil, da kljub temu, da sem jo zelo nastrojeno pekla, je kar dobro izpadla
babka1951
3. avg 2013 21:28
pečen krompir in pečen zajček, skleda mešane solate
Balenka
3. avg 2013 21:31
naor je napisal/a: |
Jaz pa bi zdajle en kos sladice a la Babka, sladoled mi že iz ušes ven gleda.Babka, čisto ok izgleda, pa tud dobra je, sem prepričana. Te dni mi pa apetit šteka, šele proti večeru bi kaj konkretnega. Danes : filane paprike in pire krompir, brez solate. Sem jo sicer kupila, ampak čaka na jutri.
|
naor, to naj bi bilo eno zebrino pecivo, dolg vrat sem samo jaz imela še dva dni pa grem v hribe, tam se bom pa jaz smejala, ne bo peke za termita
babka1951
3. avg 2013 21:51
babka1951 je napisal/a: |
mišzmoke, dej povej, kakšni so to trakci junčnjega plečeta |
Ja, junčje pleče sem narezala na trakce
Katerekoli vrste mesa na tanko narežeš na trakce, plahtice, zrezke, kar ti srce poželi, bistvo je, da se hitro speče
lp
mzm
3. avg 2013 21:53
Paradižnikov karpačo, špageti carbonara, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
4. avg 2013 9:39
mišzmoke je napisal/a: |
Ja, junčje pleče sem narezala na trakce Katerekoli vrste mesa na tanko narežeš na trakce, plahtice, zrezke, kar ti srce poželi, bistvo je, da se hitro speče |
ahaaa, se mi je zdelo, da je nekaj takega, nisem bila pa sigurna
babka1951
4. avg 2013 13:51
Danes: pasirana korenjeva juha in gratinirana zelenjava s safalado, trakci bodo pa zvečer, ko se mladina vrne iz dopusta
babka1951
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Lečin curry s kruhovimi cmoki