4. avg 2013 14:07
Pri nas pa na ta vrooči dan, zeljne krpice, puranji zrezki (še od včeraj), endivija z malo krompirja in češnjevimi paradižniki
pa limonina pita je pečena- kljub vročini, kaj čmo
tabu
4. avg 2013 14:07
Pri nas pa na ta vrooči dan, zeljne krpice, puranji zrezki (še od včeraj), endivija z malo krompirja in češnjevimi paradižniki
pa limonina pita je pečena- kljub vročini, kaj čmo
tabu
4. avg 2013 14:18
babka1951 je napisal/a: |
Danes: pasirana korenjeva juha in gratinirana zelenjava s safalado, trakci bodo pa zvečer, ko se mladina vrne iz dopusta
|
4. avg 2013 14:20
NEDELJA:
Kremna bučna juhica;
piščančja prsa (na trakce) in zelenjava
- praženo v voku, podlito z vinom,
dušen riž s suhim paradižnikom;
zelena solata
Pozdravček!
4. avg 2013 14:31
Te dni pri nas:
Fina solatka z tuno, sirom, koruzico in paradižnikom in košček kruha,
Svinjski kotleti, valoviti rezanci in solata z jajčko,
Brancin na žaru, krompir z blitvo,
danes pa pohani malancani in tzatziki
Jutri špageti z gorgonzolo in paradižnikova solata
Lp
ursiii
4. avg 2013 14:36
goveja juha z rezanci in ,
pečen , pečena krača,
veliko mešane solate, popečena ,
in poletna vročina, ki kar noče pojenjati
Balenka
4. avg 2013 14:37
Pri nas pa pečen krompirček v picapekaču, pleskavice na žaru in zelenjava na žaru, sveža zelenjava iz vrta in omakca ki sem jo naredila sama.
Pa seveda in pa sladica tudi in pa še ladoled.
Zdej pa počitek v vikendici na 25 stopinj.
Krasno, paše.
irena
4. avg 2013 17:02
Včeraj sem skuhala velik lonec piščančje obare z zelenjavo iz domačega vrta, nekaj mlega pa je je tudi iz skrinje.
V tej vročini je fino, da si lahko večkrat čez dan vzameš po malo ( s šeflo), kolikor ti pač paše.
začetnik
4. avg 2013 18:53
Danes:
lp
mzm
4. avg 2013 20:27
včeraj vrnili iz kampiranja in je danes pasala domača hrana z veeeeeeeliko solate.
domači, sveži ozki rezanci z gremolato in kozicami ter enormna količina mešane solate!
Mamka Bršljanka
4. avg 2013 21:37
MBrando je napisal/a: |
Kako si to naredila če smem vprašat? Ali iz baze, ali kar na uč? Zelenjava katera je prišla pod roke, pa jajčka in smetano ter v ror? Trakci? Kaj bi pa naj to bilo? Hvala za odgovor in pomoč. PAPA ---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)--- |
@MBrando, glavnina je v bazi, Gratinirana zelenjava - kikerada, pri meni je pa vedno stvar navdiha imela sem eno majhno bučko, ki jo je bilo treba porabiti,naribala, posolila, ožela in jo dodala, vsa zelenjava iz hladilnika, je treba pospravit, ker gremo jutri na dopust, pa srečo imam, ker je moj termitek črtal meso iz jedilnika
za trakce, o katerih govorimo, poglej jedilnik "miške iz mokce" jaz še vedno čakam na moje, so tam okrog Metlike, prihajajo
babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Tiramisu