Bar2 - za tiste ki ga gledamo

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

5. dec 2006 17:20

gordana je napisal/a:
Mislim da "današnji " barovci nič ne zaostajajo v pitju od lanskih! Pri tesenskem zaslužku pa mislim da krepko zaostajajo od lanskih! Ne vem, morda se motim, ampak mislim da so res neodgovorni in površni pri delu v baru. gordana
Lani menda niso plačevali najemnine za lokal, je bla kao neka reklama. Menda je prav z Barom Asu zelo padel ugled. Skratka letos plačujejo tudi najemnino za Bachus in sklepamo lahko, da ni ravno majhna. Je pa res, da bi se moralo zdaj poznati, ko je manj ljudi, več zaslužka. Če zračunamo so pridelali 60 tisoč čistega, torej vsakemu 15 tisoč. Ko jih je bilo noter pribl. 10, so enkrat na primer dobili 60 tisoč, torej je bilo čistega približno 600 tisoč. To je pa kar razlika. Po mojem je to rezultat zmanjšanega števila barovcev, saj obisk v lokalu ni več tako zanimiv, kot je bil npr. takrat, ko sta dopoldne delala dva barovca, zvečer pa skoraj vsi. V Baru so ostali sami prijatelji, ne dogaja se nič več zanimivega, vse je zelo umirjeno. Druga stvar pa je, da so v času tekmovanja skupin sigurno zaslužili veliko več. Glede oslov pa - meni so se smili, prav videlo se je kako so prestrašeni, ko so jih vsepovprek lovili in mlatili s tistimi koli. matilda

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

5. dec 2006 19:27

Da še jaz dodam - sem šla okoli 18.ure malo čez Pogačarjev trg, kjer so stojnice - so ravno intervjujali Emila, potem pa ga je neka punčka, stara kakšnih 8-10 let nekaj povprašala, pa se ji je posvetil za nekaj minut. Bilo je res prisrčno. Gregor pa je nekaj kupoval na enem od štantov, so pa tudi njega snemali. Očitno si bodo (kdo komu?) nekaj podarili za miklavža. Je bilo pa zanimivo videti - okoli obeh se je nagnetlo "staro in mlado", veliko je bilo tudi dedkov in babic, ki so kar obstali in ju gledali. Klemen je pa očitno delal, saj ga ni bilo nikjer videti. Mi je pa Emil tudi v živo dosti bolj všeč kot Gregor - obnašal se je preprosto, nič domišljavo... kača

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

6. dec 2006 7:52

Včeraj sem se spet smejala do solz do . Vam ni nič smešno? Lp, Asja

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

6. dec 2006 8:01

Čemu, Asja? Meni se sploh ne ljubi več gledat, saj skoz sam ena in isto ponavljajo... Gledala bom samo v soboto, ker me zanima, kdo bo ven letel in s kakšnimi razlogi. jasna

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4339

6. dec 2006 8:09

Mene so včeraj tudi spravili v smeh - kot prava burleska je bilo - nič posebnega, pa vseeno odštekano. rrr

renatana  

član od: 19.4.2003

sporočila: 250

6. dec 2006 8:22

Jaz sem pa vmes zaspala , ravno, ko so začeli govoriti o srečanju s Salome. Je bilo to tako smešno? renatana

jasna1  

6. dec 2006 9:06

In kaj se zdaj dogaja? Kdo ve? Nekaj so zabluzili ponoči, govorijo o nekem "urniku", pa "spovednici", pa o tem, da bi si nagrado razdelili... Pa človek ne jezi se so jim menda zaplenili, ker so igrali za +/-???? A je komu kaj jasno? jasna

Asja  

6. dec 2006 9:27

Ne, smešno se je začelo, ko so bili v sex shopu, najboljše pa se je začelo, ko so se vsi trije naenkrat spravili na sobno kolo in od tam naprej se je samo stopnjevalo. Pa ta prava glasba. Vrhunec vsega pa je bil, ko se je šel Emil tušira, Grega pa mu je nagajal in odpiral tuš kabino z dežnikom, potem pa mu je vzel cunje, pa si je Emil svoje premoženje skril z roko in vzel brisačko za roke za zakrit se spredaj in eno za zakrit se zadaj in odskakljal v sobo bo veliko brisačo... z glasbeno podlago je bilo za crknit smešno. Z možem sva skoraj otroka v sosednji sobi zbudila, tako sva se režala. Moraš videt, da je res smešno. Mogoče bodo danes kaj pokazali. Lp, Asja

jasna1  

6. dec 2006 16:42

Hurrraaaaaaaaaaaaaaaa!! Največ minusov je dobil Emil (nič hudega), največ plusov Grega, tako je na drugem stolu Klemen!!!!!! Žrebali so, vse skupaj je bila Klemnova ideja, zdaj ima pa dolg nos, he he... Po moje bi lahko začel že počasi pakirat, da ne bo imel v soboto preveč dela... jasna

Asja  

6. dec 2006 16:52

Ufaaaa!! A res, Klemen gre na vroči stol? Pa to je super!!!!!! Itak bo v soboto letel, močno dvomim, da bo Emil dobil premalo glasov, čeprav je zadnjič malo ven padel zaradi majhnega tedenskega zaslužka. Lp, Asja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti