Bar2 - za tiste ki ga gledamo

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

7. dec 2006 23:06

Punce karakter gor ali dol, v igri je 12 milijončkov. Sta rekla Klemen in Grega, da morata prepričat Emila, da bo z njima delil denar. Zakaj le? Mogoče bi vsakemu nekaj dal, če so res taki prijatelji kot pravijo, drugače pa naj večino denarja zase obdrži,saj bo, če bo, vendarle zmagovalec. To je sicer moje mnenje, mogoče ostale mislite drugače. Sto ljudi, sto čudi. Pa lahko in mirno noč vam želim. LP! fakin712

monro  

član od: 14.4.2006

sporočila: 140

7. dec 2006 23:51

Jaz pa upam, da bo zmagal Klemen- pa ne zato, ker se mi je Emil danes zameril (čeprav se mi je res ), že prej sem navijala za Klemna. Grega je tako samo opletal s svojo "anakondo", Emil je vsaj v začetku pil čez vsako mero (ostali pa so čistili bruhanje za njim ), danes pa hoče spremeniti nekaj, za kar so se dogovorili vsi skupaj. Mogoče bi mu uspelo, če bi si imuniteto prikockal Klemen- v tem primeru bi Gregorja lažje pregovoril. Se pa strinjam s Fakin71, da naj zmagovalec nagrado obdrži zase. monro

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

8. dec 2006 5:22

Ja to o deljenju nagrade lahko zdaj, ko jih stiska v riti, pa točno vejo, da bo zmagal Emil, ampak Emil jim bo mogoče pijačko častil, kaj več pa gotovo ne. In isto bi naredili tudi vsi drugi. matilda

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

8. dec 2006 6:54

Ja, pri denarju se tudi prijateljstvo lahko konča. Tako pač je! Emil pa je vse tako zakompliciral, da je groza. Nisem pričakovala od njega kaj takega. Kljub vsemu pa mislim, da bo ostal in pokal Klemen. Najbolj brez veze pa je ideja o razdelitvi denarja. Saj končna poanta Bara niso 3 zmagovalci, toda sa eden. Veronika

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

8. dec 2006 7:58

Joj res, tik pred koncem je naredil bedarijo. Jaz sem si mislila, daj utihni že, ker svojo jamo koplješ, pa kar ni in ni nehal. Prav zatežen mi je bil, pa mi je bil do sedaj najbolj všeč. ealy

Lingua  

član od: 28.10.2003

sporočila: 153

8. dec 2006 8:22

Se opravčiujem ampak ne vem kaj je naredil Emil? M

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

8. dec 2006 8:30

Včeraj pa se je res pokazal Emilov karakter. Seveda bi vsakemu bilo najlažje automatsko "pristat" v finalu (kot Gregor). Je pa Emil omenil punci, s katero je bil na zmenku, da bi si kupil eno majhno stanovanje, drugima dvema pa bi dal simbolično darilo... Tako, da ... Dvomim, da bi on delil. Je pa vprašanje, če ne bi Gregor in Klemen. In kot je nekdo omenil, je Emil edini, ki je povedal, da se mu gre za denar. Zanima me, če je kdo razumel, kaj je govoril Gregor na koncu. Nisem prav razumela (sem ribala tepih v dnevni ). Saj pravim... odkar je Bar, imamo vse zlikano, pospravljeno, zdaj je še tepih zriban....

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

8. dec 2006 8:43

Ja, zgleda da Emil ni čist prepričan, da lahko premaga Klemna. In tudi meni je bil prav butast, ko ni sprejel, kar so pač izžrebali. Zdaj pa bolj navijam za Gregata. alexis

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

8. dec 2006 8:53

Kaj pa vem, jaz po eni strani čisto razumem Emila. Tudi meni pa ni bilo všeč njegovo razmišljanje o tem, kako si bodo podelili pluse in minuse. Očitno je malo razmislil in v Klemnu vidi veliko konkurenco, saj je po moje že bil prepričan, da bo zmagovalec. Zdaj pa se je situacija malo spremenila, ampak jaz kljub vsemu mislim, da se nima česa bati. Večji del gledalcev je na njegovi strani. Klemen se je s svojimi preteklimi dejanji preveč zasr..., da bi lahko upal na finale. Je pa Gregor včeraj rekel, da bi v finalu raje imel Klemna kot Emila. Sicer pa ...... jutri bo vse jasno. Kljub vsemu držim pesti za Emila. Julija

gianja  

član od: 10.11.2004

sporočila: 203

8. dec 2006 9:40

Tudi meni se je Emil zasral, ko je včeraj delal tako sceno z tem da naj še enkrat določijo pluse pa nimuse. Pri meni je zgubil svoj glas. lp gianja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti