Bar2 - za tiste ki ga gledamo

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

8. dec 2006 9:42

Oj, ja kaj pa ste mislili, gre samo za denar . Emil je bil samo neroden, da je to naglas povedal, čeprav je na tem vseskozi delal. Ima veliko srečo, da je izjemno simpatičen in da ima v Sloveniji veliko "svojih" glasovalcev (glasovalk). Še vedno imam občutek, da bo zmagal prav on... očitno pa je, da tik pred zdajci malo izgubljajo živce. Maša

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

8. dec 2006 9:50

Joj Emil je bil pa res včeraj prav beden, kar nisem mogla verjet kaj govori. Prav minus točke je dobil pri meni, je tako zakompliciral stvar pa kar naprej ponavljal eno in isto, mar da bi bil tiho. Ful se je ustrašil revež, ker bo s Klemnom na vročem stolu. Saj če bi bil na Gregatovem mestu pomoje ne bi zganjal takega cirkusa. Joj kolk je bil smotan. Ne verjamem, da bom sploh glasovala za njega...... darja2

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

8. dec 2006 11:17

Tudi jaz ne vem zakaj je Emil tako dramo delal. Tudi pri meni si je zaslužil eno malo .Itak je bilo nekako določeno, da bo Klemen na enem stolu in če bo on na drugem, potem pa to 99% pomeni, da bo Klemen ven letel. A ni tako? Sploh ne vem, zakaj se tako boji, ker je veliiiko bolj priljubljen kot Klemen. Eh, moški... Lp, Asja

Levinjav  

član od: 15.11.2005

sporočila: 447

8. dec 2006 11:26

Ravno sedaj sem na strani pop tv - ja brala komentarje in potem mi je padlo nekaj v oči. Klemen naj bi tisto sredo, ko so ga prvič poslali domov vzel odvetnika in naj bi tožil pop tv. Zato so ga menda tudi nazaj pripeljali. Sedaj pa menda tudi pop tv dela na tem da bo zmagal Klemen. No ja toliko o poštenosti. Levinjav

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

8. dec 2006 11:54

Tisto o Klemnu in tožbi Pop TV je za lase privlečeno, ker je Klemen sam povedal, da to NI RES in da imajo vsi pogodbe, v kateri so stvari jasno razložene... Tudi za Emilovo obnašanje najdem razlago. Ko so se pojavile novice o kockanju, so ljudje na blogih ponoreli in mu svetovali, naj se za to ne odloči, ker ostala dva kujeta zaroto proti njemu in ne vem kaj še vse. Pa sestra mu je pisala, naj ga uboga in se sam odloči... n tako je bil revež zmeden, želel je ustreči gledalcem oz "blogašem" in poslušati njih, spet pa tega ni mogel izvesti... Kar se denarja tiče, vsi smo krvavi pod kožo, bližje kot so, bolj vidijo ta denar. Le da Emil to edini prizna. A bi se kdo od vas branil 12 milijončkov? Jaz se jih ne bi, priznam... jasna

gordana  

član od: 7.11.2004

sporočila: 539

8. dec 2006 16:28

Pa zaradi teh 12 mio so se tudi prijavili in šli v takšno igro, ne mi reč da so se prišli družit in iskat nova znanstva-prijateljstva, to lahko delajo povsod in ne samo v tej oddaji! gordana

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

8. dec 2006 19:58

Kot sem že povedala. V igri je 12 milijončkov punce in verjetno so kar vsi trije malo živčni. Mi pa ni všeč to, ko sta se Klemen in Grega(ta mi gre najbolj na jetra) pogovarjala, da morata Emila prepričat, da naj denar deli na tri dele. Le zakaj bi ga? Sicer pa je Emil že na začetku eden redkih povedal, da je prišel v bar zaradi denarja. Edino pošteno povedano, ker zato tudi je bar kajne? Je pa današnji sestanek z Gabrom trajal točno 30 sekund. Da dol padeš. Rekel je, da bo prihodnji teden izjemno naporen za oba finalista in naj se kar pripravita. LP! fakin712

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

9. dec 2006 22:06

Emil je ostal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Kako je lepo gladko premagal Klemena :D:D:D tamalaursa

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

9. dec 2006 22:22

Brez veze je bil Emil tako napet in vidno nervozen - Klemen pa se je obnašal več kot 1 A Kaj bo pa drugi teden? Bo zmagovalec Gregor? Veronika

hotlejdi  

član od: 6.12.2006

sporočila: 32

9. dec 2006 22:24

Mislim, da je Emil preveč zares vzel tisti pregovor, da se dobro blago samo hvali. Sem skoraj dobila sladkorno, ko je govoril. Klemen je bil malo bolj normalen, kar se samohvale tiče. Tudi poraz je dobro sprejel, Emil bi se kar razjokal, če bi videl, da ga gledalci nimajo radi, tako kot si on želi. Ves čas je taktiziral, da se ne bi komu preveč zameril.Klemen se mi je zdel dosti bolj iskren. Vedno je povedal, kar si misli in to mi je pri njem všeč. Mislim, da bi si bolj zaslužil finale. Ni hinavec. hotlejdi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti