Bar2 - za tiste ki ga gledamo

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

5. dec 2006 0:18

Izbor udeležencev je temeljil na rezultatih, ki so jih dobili s testiranjem. Mogoče je bilo vnaprej predvideti, kako se bodo odzvali. Nekaj je seveda presenečenj. Zanimivo je to, da nekako ne moremo razumeti, da se je zaradi interacije ( izpadi, spori, manj udeležencev), spremenilo vedenje udeležencev. Klemen je bil zunaj in je videl, kako zgleda s kavča. Po mojem je Klemen ves čas isti, recimo preveč pameten, odgovoren ( ste pozabili, kako je miril),enak v reakciji. Obvladan.Že od vsega začetka. Pozitivno je, da se ni "maščeval" Jerneju in da je ves čas vztrajal, da se s Špelo nista ujela. To je bilo tudi videti. In vsekakor se mi to ne zdi hinavsko. Ostali so trije prijatelji in zdaj bo to zelo hud pritisk. Poglejte, kako je odreagiral Emil, da za 15 jurjev tedensko ne bo delal. Poleg tega pa je večni problem manko. V to pa se poglobijo zelo malo, kar kaže na neodovornost. Zaradi stresa pričakujem, da se bo kdo napil in težil. In da je možen konflikt, ki ga bo Gaber podpihoval z zahtevo po rezultatih. Bar gledam predvsem zato, da vidim, ali se moja pričakovanja glede reakcij med igralci, uresničijo. Kdo je naslednji in zmagovalec, je pravzaprav vseeno. Navijam za Klemna, mislim pa, da ima Emil večje možnosti, ker je tudi bolj všečen. Se mi pa postavlja vprašanje, kako tile fantje zdržijo seksualno abstinenco v primeru, da je partnerka bolna, odsotna, noseča. Če se ne morejo obvladati niti pred TV kamero. frina

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

5. dec 2006 8:20

Zaradi zaslužka je vzkipel Grega in ne Emil...Emil se je razburil na sestanku zaradi obtožbe, da krade. Kar se pa Klemna tiče, je že res, da so ljudje, ki so ti simpatični in so tisti, ki ti niso...ampak pri Klemnu me moti to, da je kar naprej poudarjal, da se s Špelo pač ne ujameta, da bi ji dal kakšno priložnost ali da bi vsaj pojasnil kaj ga moti, pa ne. Sicer pa razmišljam, da se z nobeno punco ni posebej ujel, ujel se je le z določenimi fanti....zakaj le? LP katjushka

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

5. dec 2006 8:38

To se sprašujem tudi jaz? Mi je malo sumljiv. Sicer se pa tipi, ki imajo radi moške, ponavadi zelo dobro funkcionirajo z ženskami. Mi je pa ta Klemen neki zelo čuden tip. Kyara

enaMarjetka  

član od: 31.7.2006

sporočila: 73

5. dec 2006 8:55

Še jz nekaj rečem o baru. Tudi jaz ga zmeraj rada pogledam, kar neke vrste odvisnica sem Moramo se nekaj zavedati o posameznih tekmovalcih, da nam Tv vsili mnenje o določenih ljudeh. Nekateri radi odgovarjajo na vsako vpršanje, ki jim je zastavljeno, drugi pa nanj odgovarjajo, da so všečni nam gledalcem. Je pa res, kot je že katjushka rekla glede všečnosti...Emila ima kamera rada, medtem ko je Klemen bolj zadržan, skratka tak kot je. Meni je vseeno kdo zmaga, saj so vsi zato prišli v bar z tem namenom. Vsi smo samo ljudje, enkrat nasmejani, drugič pa bi okrog sebe naraje vse nekam spokali... Lepo gledanje še naprej...zmaga lahko samo eden! Pa lep dan enaMarjetka

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

5. dec 2006 10:34

Vzkipel je Emil, včerajšni posnetek, da dela za 15 jurjev, ker me je nekako presenetilo. Po mojem Klemna kar naprej sprašujejo glede Špele, če ne, ne bi odgovarjal TOLIKOKRAT. Ker je to zanimivo za ražiserja. Se mi zdi, da sem ga včeraj opazila pri objemanju z neko deklico. Ne pozabite, da je Klemen direktor Mladinskega centra Ravne. Dovolj pameten in dovolj star, da se ne izpostavlja javnosti s presežkom testosterona. Pri odnosih v skupini ima po mojem največjo vlogo zavezništvo, bratovščina. Če se kdo spomni, v prejšnjem Baru ni bilo toliko seksualnega naboja ( po mojem so ga namenoma izbrali), pa nihče ni razmišljal o nagnjenjih do istega spola. Se mi pa zdi, da so prvi Barovci več popivali. Recimo, da imate hčer v pravih letih : kateri kandidat se vam zdi, da bi nil najbolj zanseljiv, odgovoren in primeren zanjo ? frina

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

5. dec 2006 11:32

Od teh treh efinitivno Emil. Verjemi, ker ga poznam. jasna

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

5. dec 2006 11:47

Glede Klemena in Špele - Klemen je bil eden prvih, ki si je upal reči, da Špela ni to kar kaže, da je - rekel je ni vse zlato, kar se sveti. Tega se pred njim ni upal reči noben, predvsem zaradi prvega vročega stola, kjer je Špela izpadla kot žrtev in naj je noben ne bi maral. Je pa zanimivo, da so v tistem času vsi enako mislili o njej, ko pa so imeli "problem" z Jernejem, so jo pa kar nekako povlekli na svojo stran in naenkrat začeli govoriti, kako se razumejo in kolk je fajn, pa se objemati. Pred tem pa sem dostikrat zjutraj v živo zasledila njihov pogovor na kavču, kjer so jo vsi pošteno obrekovali. Klemen je pač ostal pri svojem mnenju do konca. Sem pa tudi večkrat opazila, ko so snemali izjave, kako je reporterka dobesedno silila z določenimi vprašanji, ki so bila takrat aktualna v njih, tudi če se je izmikal je drsala vanj, dokler ni povedal toliko, da je bilo dosti materiala za oddajo. Se mi zdi, da se je najbolj tega zavedal Jernej, ki je vedno špilal glupega, kot da ne razume, kaj hočejo od njega, ampak oni so že znali zmiksati tako, da so dobili svoje. matilda

gordana  

član od: 7.11.2004

sporočila: 539

5. dec 2006 14:06

Mislim da "današnji " barovci nič ne zaostajajo v pitju od lanskih! Pri tesenskem zaslužku pa mislim da krepko zaostajajo od lanskih! Ne vem, morda se motim, ampak mislim da so res neodgovorni in površni pri delu v baru. gordana

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

5. dec 2006 14:34

gordana je napisal/a:
Mislim da "današnji " barovci nič ne zaostajajo v pitju od lanskih! Pri tesenskem zaslužku pa mislim da krepko zaostajajo od lanskih! Ne vem, morda se motim, ampak mislim da so res neodgovorni in površni pri delu v baru. gordana
Lanskega Bara nisem gledala (razen nekaj delov) in o pijančevanju ne morem nič povedat, lahko pa povem, da je letošnji BAR, torej lokal, 1x večji, kar pomeni tudi več stroškov. Ob večerajšnji oddaji, ko so jahali osle, sem se pa koooončno po dolgem času nasmejela do solz, še sploh Gregatu in njegovi Špelci Lp, Asja

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

5. dec 2006 14:52

Na svoji predstavitveni strani ima Klemen napisano, da že 29 let išče 100% žensko. No, na tak način jo bo iskal še naslednjih 29 - najmanj. Ljudje smo pač različni in nekomu je všečen eden, drugemu drugi. Niso pa mi všeč Klemnove izjave prejšnjega tedna o zapolnjevanju drugega vročega stola. Mogoče je preveč odkrito pokazal svoje sovražno razploženje do Špele in kaj lahko se tudi njemu zgodi odhod domov že ta teden. Vse se vrača, vse se plača. Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti