5. dec 2006 0:18
Izbor udeležencev je temeljil na rezultatih, ki so jih dobili s testiranjem. Mogoče je bilo vnaprej predvideti, kako se bodo odzvali. Nekaj je seveda presenečenj. Zanimivo je to, da nekako ne moremo razumeti, da se je zaradi interacije ( izpadi, spori, manj udeležencev), spremenilo vedenje udeležencev. Klemen je bil zunaj in je videl, kako zgleda s kavča. Po mojem je Klemen ves čas isti, recimo preveč pameten, odgovoren ( ste pozabili, kako je miril),enak v reakciji. Obvladan.Že od vsega začetka. Pozitivno je, da se ni "maščeval" Jerneju in da je ves čas vztrajal, da se s Špelo nista ujela. To je bilo tudi videti. In vsekakor se mi to ne zdi hinavsko. Ostali so trije prijatelji in zdaj bo to zelo hud pritisk. Poglejte, kako je odreagiral Emil, da za 15 jurjev tedensko ne bo delal. Poleg tega pa je večni problem manko. V to pa se poglobijo zelo malo, kar kaže na neodovornost. Zaradi stresa pričakujem, da se bo kdo napil in težil. In da je možen konflikt, ki ga bo Gaber podpihoval z zahtevo po rezultatih. Bar gledam predvsem zato, da vidim, ali se moja pričakovanja glede reakcij med igralci, uresničijo. Kdo je naslednji in zmagovalec, je pravzaprav vseeno. Navijam za Klemna, mislim pa, da ima Emil večje možnosti, ker je tudi bolj všečen. Se mi pa postavlja vprašanje, kako tile fantje zdržijo seksualno abstinenco v primeru, da je partnerka bolna, odsotna, noseča. Če se ne morejo obvladati niti pred TV kamero. frina