Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

4. dec 2006 7:00

Ja zo je šou, zmagovalec dobi 12 miljonov ostali pa 5 minut slave. Pa naj si mi mislimo, kar hočemo! Moj favorit je Emil in držim pesti, da mu bo uspelo! Ta šou, ki prihaja, pa je na nemški tv že nekaj časa in je zelo zanimiv. Vidiš vse sorte družin in ljudi, je zanimiv, dinamičen in vedno se nekaj dogaja. Jaz osebno pa se to ne bi šla, so mi moji preveč pri srcu. Je pa res, da s tem, ko se greš mamo eni drugi družini, se tudi kaj naučiš, je ena življenska izkušnja tako za mamo kot za ostale družinske člane. Posebej za tiste, ki ne vedo ceniti, kakšno mamo imajo. Ko pa je končano, in pride mama domov, so srečni, saj je še vedno njihova in najboljša. Seveda! Upam samo, da naša tv ne bo "zglajzala" ta šou, ker potem to ni več isto. Kyara

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

4. dec 2006 7:44

Eno je zabava, druga pa resnično življenje, če mene vprašate! In jaz družine ne bi mešala v to, sigurno ne! Moji hčerki bi doživeli šok, sploh tamala, ki se me skoz za krilo drži... Eni so pa res hecni... jasna

vegeterianka  

sporočila: 282

4. dec 2006 10:10

Kyara no saj boš lahko uživala kmalu to tudi pri nas...menjava slovenskih žen, drugače pa se je ta oddaja kar lepo razpasila, če po domače povem kar na veliko drugih televizijskih programov....in vedno več je tega z drugačno tematiko....sedaj sem za hec gledala kot neki tekmujejo z svojim psom za najboljšega kužka in moram reči da sem bila prav začudena kako določeni lastniki postrižejo svoje pse ali pa jih spremenijo v cirkusne atrakcije. potem so se razpasli resničnosti šovi raznih zvednikov; pa tekmovanja ko pet ljudi cel teden kuha oziroma vsak dan nekdo drug in na koncu zmaga samo eden; pa največje kar skoraj vsak dan vidiš pa je preoblikovanje in ureditev določenega prostora v stanovanju, ki ga pridejo urediti umetniki ( včasih me vrže kar malo na rit ko vidim da so naredili na slabše kot prej ali vsakič skoraj vidim iste barve na steni kot so prej naredili pri drugi osebi...no določeni pa res znajo urediti tako stanovanje da bi se kar preselili tja; pa zvezde plešejo; pa sedaj mislim da ima RTL in še en program kako zvezde plešejo oz.drsajo na ledu; in kako kmet išče ženo na RTL; Tako da bo vse počasi prišlo tudi k nam ali slovenski produkt ali pa tuji produkt in bomo gledali. jaz trenutno zelo rada gledam na WOX kuharsko tekmovanje in na TV3 ko se dva delata da sta zaročena samo da "nevesta ne ve " da je njen namišljeni zaročenec igralec in vsak dan ji naredi presenečenje oziroma bedarijo tako..no glavno družino morata prepričati bolj njeno, ker od igralca so tako vsi igralci da se je res zaročila in se bo poročila potem pa dobi nek določeni znesek denarja če ji uspe.. vegeterianka Sporočilo je spremenil(a) vegeterianka dne 04. dec 2006 10:11:29 Sporočilo je spremenil(a) vegeterianka dne 04. dec 2006 10:16:12

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

4. dec 2006 10:38

No, če pa bo prišel k nam resničnostni šov, da moški iščejo ženske in ženske moške, bo pa sploh fajn, ker potem se pa res ne bo potrebno bati, da bi slovenci izumrli. LP! fakin712

vegeterianka  

4. dec 2006 11:16

vegeterianka

puskar1i  

član od: 22.8.2005

sporočila: 70

4. dec 2006 11:37

kakšna dva tedna nazaj sem zvečer šarila po kanalih, ker ni bilo nič pametnega, in sem glih naletela na začetek tega šova na srbski TV (že naslov mi je bil nenavaden in zanimiv). in sem ga seveda gledala do konca. zamenjali sta se dve ženi: ena damica iz mesta, ki je imela stanovanje ¨pošlihtano¨ v nulo z đakuzijem in podobnimi visokorazrednimi stvarmi, ter žena iz kmetije, s kravicami, z njivami... zelo zanimivo in smešno. take družine bi morali dajati skupaj oz. zmešati. SONJA

Kyara  

sporočila: 2384

4. dec 2006 11:48

Če pride, upam, da se bomo tudi kaj režali, kajti pri baru je tega čedalje manj. Sem pa gledala, ko je turkinja šla v nemško družino in nemka k turkom, pol pa jim je za večerjo pripravila svinjsko pečenko! Seveda nobeden ni jedel. Kyara

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

4. dec 2006 11:58

LP! fakin712

renatana  

član od: 19.4.2003

sporočila: 250

4. dec 2006 12:23

No, zdej je pa Gaber obdolžil Emila, da krade. Tole gre pa res že v meje mehiških limonad. renatana

vegeterianka  

4. dec 2006 12:40

kaj ...emil da krade...no nekaj se mora očitno dogajati da bomo zdržali gledat še dva tedna in bo malo "lažmi popestrili dneve " ali pa gregor z svojimi hormoni. Moram pa priznati da letošnji bar ni bil ne vem kako zanimiv in preveč pestro obarvan ..še sedaj se spomnim prejšnega bara 1, ki je imel nek čar in res je imel vsak barovc svojo osebnost in določene besede ali iztopanja...letos pa ne vem koga si bom sploh zapomnila po osebnosti...mogoče Petro ko je jokala revica nekaj dni pred kamero in se opravičevala in Gregorja z svojimi seksualnimi podvigi....to pa je tudi vse... vegeterianka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti