Bar2 - za tiste ki ga gledamo

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

3. dec 2006 0:37

Sem pričakovala na vročem stolu zraven Špele - Emila. To bo še napeto! Zdaj se bo začelo pravo driblanje za obstoj. Adijo kolegi, tu nema Bog brata! Galja

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

3. dec 2006 8:43

Ja, kje bodo pa zdaj našli razloge za minuse? Menda ne bodo tako otročji in kar vsi po vrsti žrebali... Emil bo zmagal, čedalje bolj sem prepričana. Pa tudi vesela. jasna

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

3. dec 2006 9:38

Punce a ste vidle Salome? Njenih 5 minut je bilo daleč najbolj zabavnih v celih dveh (al koliko že) mescih bara. Sem mislila, da bom crknla od smeha. Pa a ste vidle Gregca kako je bil prestrašen, ko je omenila njegovo anakondo oz. človeško ribico, ki je v bistvu manjša od človeških ribic. Za umret smešno. alexis

Levinjav  

član od: 15.11.2005

sporočila: 447

3. dec 2006 10:16

A dejte do, Klemen se je zopet pokazal za eno veliko "ta zadnjo", da uporabim malo lepšo besedo. Dejansko upam, da bo izpadel prav Klemen v naslednjem krogu, ker mi je zelo antipatičen. Tudi Grega mi gre na živce s tekanjem okoli vseh kril v okolici. Po moje bo upravičeno zmagal Emil. Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 03. dec 2006 10:57:14

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

3. dec 2006 12:56

Levinjav se strinjam. Men tud ni Klemen več tak všeč. Neki časa mi je bil favorit, zdej pa... Men se je pa Grega včeri mal smilil, se mi zdi, da je že mel dost voditelja, ki ga je skoz neki sprašval o puncah pa anakondi. Včeri sva gledale s taščo pa je izjavla, da je Emil tak na hitrco podoben Travolti v mladih letih. No, zdej je tud on moj favorit. Mi je pa žal, da ni več punc noter. Pa glih so se zaštekal. A veste, da prihaja nov reality show? evo še link: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/ Sporočilo je spremenil(a) vanya dne 03. dec 2006 12:58:10

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

3. dec 2006 14:16

ne vem, se mi je zdelo, da zelo moderno razmišljam...ampak tole...to pa ni za nikamor...ne vem, kera mama bi kar tako zamenjala otroke, moža za 10 dni...mislim, jaooooo jessy6

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

3. dec 2006 14:58

Meni se je Klemen čisto zasral, odkar se je vrnil v Bar. Zdi se mi en nadutež, čeprav je res težko človeka oceniti preko tv. Je pa vsekakor drugačen, kot pred odhodom. Mislim, da bi moral Klemen naslednji teden zapustiti Bar. Najbolj privoščim zmago Emilu. Že od vsega začetka navijamo zanj. Zdi se mi super dečko. Bar spremljamo preko interneta zaradi otrok, ki imata kartico. Včasih se mi zdijo res malo opolzki, ampak tako je življenje. Ne vem pa kaj bo po koncu med Tino in Gregatom? Za Jerya vem, da je že takoj pozabil na Tamaro. JORDI

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4339

3. dec 2006 15:18

Meni ni čisto jasno, kaj pravzaprav pričakujete od teh ljudi. Vsi so prišli z namenom, da se bodo zabavali in poizkusili priti do konca-do 12miljonov. Ne vem kakšne načine bi vi ubrali za dosego teh ciljev - skoraj vsi so mi bili po svoje všeč, vsi so se morali odločati o plusih in minusih in če Micki ni bilo všeč, da je ta ali oni dal minus osebi, ki je bila tej Micki všeč, potem je bil podeljevalec minusov hinavec, presranec itd itd..... Le zakaj - Klemen je jasno in glasno rekel, da mu Špela ni všeč (razloge verjetno pozna le on) in logično je bilo, da bo poleg nje posedel kandidata, ki je po njegovem močnejši in sposoben izločiti Špelo. Natanko tako bi se odločali ostali, če bi imeli to možnost... Res ne vem, kaj naj bi bilo tisto, kar dela v tem drugem delu Klemna drugačnega...Klemen je bil ves čas zadržan, razsoden in mogoče kot tak, ni sodil v to druščino. Zelo podobno vidim jaz Špelo. Ves čas sta po svoje odstopala od ostalih - koncept samega showa pa takim ljuden najbrž ni najbolj naklonjen in dejansko bi bil živ dolgčas, če bi bili vsi kandidati taki. Edini, ki mi zares ni bil všeč od prvega trenutka, ko se je prestavljal, je bil Žiga - in potem sem iz tedna v teden spoznavala, da res ni po mojih merilih - nadut, agresiven nesramen in ne vem kaj še... No ampak to so moja merila in imate vso pravico ne strinjati se z njimi. Lep dan še naprej rrr

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

3. dec 2006 16:07

jessy, tole je ena varianta oddaje, ki na nemški televiziji obstaja že kar nekaj časa. In se je baje tam obnesla tako da... So pa tam menjali že vse živo - otroke in podobno lp Dana

kavica  

član od: 8.4.2006

sporočila: 83

3. dec 2006 18:26

Menjam ženo sem gledala na hrvaškem rtl-u poleti na morju. Koncept oddaje je kar zanimiv , vendar se jaz ne bi nikoli prijavila na tako oddajo. Smo pa danes debatirali o tej temi z nekimi kolegi in sta povedala da so se njihovi znanci že prijavili. Si pa ne predstavljam biti z neko drugo družino in brez mojih . No nekaterim pa to očitno odgovarja. lep pozdrav kavica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti