Bar2 - za tiste ki ga gledamo

jelcy  

član od: 7.2.2006

sporočila: 209

1. dec 2006 5:46

Do sedaj se nisem oglašala na to temo,danes bom pa napisala nekaj stvari v zvezi z družino,kjer je bil Grega varuška.Ta družina je bila prikazana že po lanskoletni oddaji Bara na TV kot družina,ki redno spremlja to oddajo. Fantje so res hiperaktivni,vendar ti otroci so dopoldan v vrtcu ,mamica je pa doma. Lansko leto so pri snemanju oddaje živeli še v kraju Kisovec pri Zagorju,potem pa se je mamica za nekaj časa kar k županu prilepila in so dobili večje stanovanje v centru Zagorja. Mislim,sa bi se mamica morala malo bolje ukvarjati z njimi,pa malo manj kofetkati in kaditi. Samo tukaj se pa ne da nič kaj veliko narediti.Samo toliko v vednost,ker sem po rodu Zagorjanka in družino poznam. So pa sami želeli,da bi imeli varuško za en dan. jelcy

neznan uporabnik

1. dec 2006 6:11

kdo so te bejbe??? a katera ve?

kavica  

član od: 8.4.2006

sporočila: 83

1. dec 2006 6:49

Te bejbe so tekmovale za miss nescafe in so imele možnost prespat v barovskem stanovanju. kavica

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

1. dec 2006 8:10

Jaz pa sem že mislila, da sta moja dva živahna. Ampak teli trije otročki so pa naredili en džumbus. Pa še rdeča pesa je šla po tleh, katastrofa. jade

Lingua  

član od: 28.10.2003

sporočila: 153

1. dec 2006 9:21

Haj, včeraj je svakinja peljala svojo hči (12 let) in mojo (8) v Bar. Navdušenje je bilo nepopisno. Ko pa je prišla domov, je hitela pripovedovat, da je tam čisto drugače kot se vidi na TV. Ustvarila pa si je sliko o barovcih - najbolj ji je bila všeč Špela, pa Emil in začuda Grega. Klemen pa je baje nek važič, ki se še podpisat ni hotel. Ostali so se, pa še slikali so se. Tako, da za Klemna sigurno ne bo glasovala. LP M

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

1. dec 2006 10:34

Moja hči - 9 let, je bila pa pred par dnevi na ekskurziji v Ljubljani. In so otroci seveda nahecali učiteljico, da so šli pogledat Bar. Delal je Klemen in se je vsem podpisal. Baje je bil v redu. No, meni ni všeč. Pa tudi to ne, da na blogu blati Špelo. To ni fer plej, pa tako ga zagovarja. Kaj pravite, kdo bo letel ven? Po moje na žalost Špela, ker bo zraven nje na stolu Emil, proti njemu pa (edinemu) nima šans... jasna

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

1. dec 2006 11:05

Meni tudi Klemen ni prav nič všeč.... se mi pa zdi, da se je ful spremenil, ma smotan mi je v glavnem.... Pomoje se v soboto poslavlja Špela. NA ŽALOST... Meni je pa ona zelo prirasla k srcu in mi je zelo fajn. Proti Emilu pa res nima šans, ker ji bo res po vsej verjetnosti on delal družbo na vročem stolu. darja2

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

1. dec 2006 11:06

Po vsem, kar sem prebrala, ima največ možnosti za 12 mio Emil... Očitno je večini najbolj všeč....

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

1. dec 2006 11:09

ZMAGA JE EMILOVA!!!!!!!!!!!!!!!! darja2

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

1. dec 2006 11:32

Meni je pa že smešno vse skupaj, kako se spreminja mnenje o tekmovalcih. Dokler je bil Klemen še prvo rundo noter, je bil zakon, spravljal se je nad Jerneja in njegove domnevne goljufije, zato so ga imeli vsi radi. Potem je sledil šok, ko je šel ven in je bil on edini normalen v baru, pa še ta je mogel ven. Potem na veliko srečo pride nazaj, vendar da ven Ines, ki ni imela veliko priljubljenosti, pa vendar se ljudje razburjajo. Evo in zdaj je "edini normalen", "najbolj fajn", "najbolj pameten" in še kaj postal važič, menda celo peder, priljubljenost pa komaj še malo nad 10%. matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti