Bar2 - za tiste ki ga gledamo

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

31. okt 2006 22:36

escada je napisal/a:
Tale bar pa postaja skrajno neokusen....pa ne rečt, da ste prav zadovoljni ko barovci opletajo s spuščenimi hlačami in mlahavimi tiči okoli....no ja " nekaterim je to "full kull stari, a ne" sploh najstnice,,,,ampak neokusno pa res zgleda!!! escada
Me cel dan ni bilo doma. Kaj to pomeni? Sem kaj zamudila? LP katjushka

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

31. okt 2006 23:26

Ja, Gregorja so dobili, ko mu ga je ena bejba masirala...in ga posneli ravno v trenutku, ko ga je mel zunaj in ga dal nazaj v hlače...:) to si zamudila...pa emila v wc-ju, ko je sexal z eno bejbo...vsaj mislim, da je sexal.. jessy6

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

1. nov 2006 0:42

Po moje te ženskice nimajo kaj dost od barovcev, ker so pred njimi bolj v klečečem položaju. Ne vem kako ne dodjamejo, da jih imajo samo za ......... jade

katjushka  

1. nov 2006 9:38

Svašta........ Fanta sta v tem primeru tako izpadla frajerja.....kar se pa tiče deklet...ma, brez komentarja....jade, mislim, da se dakleta tega zavedajo, samo dokler ima tip določeno ime, se po njihovo to pač splača. LP katjushka

nenika14  

član od: 31.7.2006

sporočila: 87

1. nov 2006 10:10

No tako, to sem skopirala s POP-ove strani. Pa to ni fer! Presneti mafiozoti! Noč čarovnic je bila za BARovce zelo uspešna, saj so zaslužili največ denarja doslej. Halloween party je več kot uspel, saj je bil BAR nabito poln do konca dogodka. Nato pa je sledil Gabrov sestanek, na katerem so bili razkriti neuradni rezultati večera. Že na začetku govora je bilo vse jasno. Stara zgodba se je zopet ponovila. Primorec Jernej je tokrat podrl vse rekorde in neuradno zabeležil zaslužek 680.000 tolarjev. Tekom večera je namreč postregel nekaj več kot 10 Dom perignonov in na litre druge alkoholne pijače. Sledil je ključen Gabrov stavek. Kdo je potemtakem zmagovalec? Kljub veliki prednosti belih pred osrednjim dogodkom je ob koncu po zaenkrat še neuradnih podatkih za 9500 tolarjev slavila skupina črnih. Vsi so v trenutku obnemeli, Špela pa se je jezno obrnila, brcnila pohojeno pločevinko in brez besed odšla. Vidno razočaran je bil tudi Gregor, ki je za bele neprijetno situacijo komentiral le s frazo "no coment" in nemočno odkorakal. BAR manager je ob koncu še razkril, da so BARovci zabeležili največ prometa doslej, saj naj bi v enem večeru zaslužili kar 3.000.000 tolarjev. Naj bo vsak naš dan s soncem obsijan

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

1. nov 2006 10:22

Ja nimaš kaj, igra je igra. Pač ima prijatelje s preveč denarja. jade

katjushka  

1. nov 2006 10:42

Glede na to, da so bili tako skupaj po zaslužku, bi bilo po moje najbolj fer, da si tokrat podelijo minuse in pluse vsi med sabo. Tisti, ki imate kartice, poročajte kaj se bo zgodilo... LP katjushka

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

1. nov 2006 11:02

Danes ob 17h ob podeljevanju plusov in minusov se odpreta še 2 črni kuverti...me pa res zanima, kaj je notri... jessy6

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

1. nov 2006 12:57

Po mojem bi bilo bolš če bi Jernejevi kolegi ves denar ki ga zapravijo v Baru dali Jerryju v žep, pa bi zaslužil več kot 12 mio sit, za katere se grebe v Baru ANJA

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

1. nov 2006 14:17

Copy iz 24 ur: "Gre za goljufijo? 01.11.2006 11:54 Prebujanje BARovcev je bilo vse prej kot umirjeno, saj so se že takoj razvnele vroče debate. Jutranje vzdušje v stanovanju je bilo precej bolj vroče kot ponavadi. Med prvimi sta se zbudila Tina in Gregor, ki sta takoj začela povzemati sinočni dogodek in končni rezultat. Svetlolasa BARovka je večkrat poudarila, da je zelo jezna zaradi včerajšnjega dogajanja. Gregorju je predlagala, da bi bilo še pred podelitvijo plusov in minusov nujno potrebno sklicati sestanek z Gabrom. Sama je namreč prepričana, da so nekateri študentje, ki pomagajo za šankom, na Gabrovo dovoljenje odšli v sosednji lokal po dodatne Dom perignone. Gregor se je ob tem takoj predramil in poklical enega od študentov, da preveri Tinine trditve. escada Sporočilo je spremenil(a) escada dne 01. nov 2006 16:48:32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti