Bar2 - za tiste ki ga gledamo

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

1. nov 2006 18:04

Sem bila tako jezna, še bolj pa šokirana, da je lahko Bojana tak kreten, da je Klemnu dala minus, ko pa jo je on kar naprej hvalil. Mislim, da bo kmalu ona letela ven. Zdaj bo pa Žiga odločil med vsemi barovci, kdo bo šel na oba vroča stola. Tale pravila s strani televizije mi niso čisto nič všeč. Vsak dan imajo nova pravila, pa kar naprej si nekaj zmišljujejo. Me prav zanima koga bo pametni Žigec dal na vroča stola. Če bo kaj novega poročamo. LP! fakin712

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

1. nov 2006 18:14

Žiga bo dal na stol v prvi vrsti Špelo, potem pa...hmmm...Tino. Katastrofa. Mislim, da hočejo na vsak način doseči, da bo zmagovalec Jerry...seveda to potencira Gaber. jessy6

jessy6  

1. nov 2006 18:20

pa še to mi gre zdej po glavi...a ni čudno, da so bli neuradni rezultati 95 čukov v plus črnim, zdaj pa kar 15 čukov v plus belim...to pa zato...ker so vedeli, kaj je v črnih kuvertah..lahko so si mislili, da bo klemen šel vn, saj sta žiga in jerry huda zaveznika...bojana je pa tud dokazala, da je naklonjena žigi...tako so tudi vedeli, da bo nekdo izmed njih treh določal oba vroča stola...in to ne bo nihče od njih treh..ne žiga, ne jerry in ne bojana...ja...tko je to...tokrat je pa dvojno sranje...eden od normalnih je že šel vn...eden bo pa še šel...grozaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! jessy6

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

1. nov 2006 18:33

Ja sam ne vem, če bodo vrgli ven Špelo, ker itak pravijo, da ne bo šla. Bi mi bilo pa žal za Tino, ker mi je všeč. Pustimo se presenetit. fakin712

jessy6  

1. nov 2006 18:55

ne vem, ne vem, ima Tina tudi veliko oboževalcev...še Gašperja je premagala, ki je veljal za favorita in imel največjo popularnost skoraj ves čas. Možnost je tudi, da bo Žiga poleg Špele dal Emila, ker mislim, da v tem primeru bo pa le šla Špela vn..eh...tole mi je pa zdej že tko brezveze...da sem čist brez besed...bolj prf**njene oddaje pa še ne...jst smotka pa še spremljam tole... jessy6

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

1. nov 2006 18:58

Joj učasih prav sovražim ljudi ki so odgovrni za Bar s tem mislim tiste ki urejajo pravila. Pa Jernej je itak tak da ne bom rekla kaj. Gaber se do njega obnaša kot da je njegov podreneni. tamalaursa

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

1. nov 2006 19:22

Potem pa naj POP TV ne oglašuje, da gledalci in samo gledalci odločajo, kdo bo šel ven. Za Klemena niso glasovali gledalci, s tem dejanjem je POP TV dodelil črnim avtomatsko zmago. kajti v vsakem primeru bosta v soboto na obeh vročih stolih in potem bo razmerje med belimi in črnimi 3 proti 3. Potem pa naj pride kot rezerva kakšna taprava punčara, pa bo sexala z Jernejem pa bo spet ta zmagal. Saj vem da sem žleht, ampak sem tako besna, beli so tako garali, pa so spet v položaju kot da bi izgubili. To ni prav. Žigi bi morali dati pogoj, da enega zbere iz bele skupine, enega pa iz črne, pa bi bilo pošteno, vendar pošteno pa ne bo nikoli za Klemena.

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

1. nov 2006 19:24

Da popravim, na obeh vročih stolih bosta v soboto bela.

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

1. nov 2006 19:24

Ni mi jasno kako lahko dobi Žiga največ plusov, on bi moral že zdavnaj leteti ven zaradi svojih bolanih izjav. Ampak, da so Klemna skenslali je pa čisti poden od podna, zgleda, da jim je cilj, da notri ostanejo sami čudaki. jade

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

1. nov 2006 19:44

Lanskoletni Bar je bil stokrat bolj fer in bolj zanimiv tu ga pa ustvarjalci oddaje serjejo kot nevem kaj navadni prasci so!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tamalaursa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti