Bar2 - za tiste ki ga gledamo

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

1. nov 2006 19:52

Mislim, čist sem ostala brez besed. Še bolj me je pa šokiralo to, da so kuverto odprli pred podeljevanjem plusov in minusov. Bolj fer bi bilo, da bi najprej podelili + in - in potem pogledali vsebino kuverte. Če bi blo tako bi verjetno letel kdo drug kot Klemen. Čist sem res razočarana. Tamalaursa, se strinjam s tvojo izjavo oz. zadnjimi tremi besedami. alexis

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

1. nov 2006 20:53

Do zdaj se v tole temo nisem oglašala, ampak tole danes je pa pri meni sodu izbilo dno. Barabeeeee......sami preračunljivci so tile Popovci in z Jernejem in Žigo pihajo v isti rog. Naj jih strela.....Žal mi je Klemna, ker je bil res cool in v soboto bo "letel" še en beli. Sramota za POP in ustvarjalce slovenskega Bara. Julija In popolnoma s strinjam z Alexis, najprej + in - in nato kuverte. Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 01. nov 2006 20:54:51

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

1. nov 2006 21:15

jaz se še nisem ohladila, ker se mi zdi da letošnji bar sedaj od samega začetka ve kdo bo zmagal, saj dobesedno vse v prid Jerneja...sedaj so beli zmagali pa spet nastradali. To meni sploh ne zdi uredu. Ker vodijo beli se bodo vsi beli znašli na stolu... vsak teden nova pravila in stara uničijo. zeloo zeloo so me danes razočarali z takim predstopom, pa toliko so se beli trudili z vso silo na koncu pa bodo spet na stolu kljub zmagi. Ne navijam niti za bele niti za črne, samo rada bi videla določene ljudi zunaj bara že: JERNEJA !!!!, Žiga, Bojano tudi malo ... vegeterianka

Levinjav  

član od: 15.11.2005

sporočila: 447

1. nov 2006 22:39

Oh, denar sveta vladar!!! Farsa, čista farsa!! In s tem kar delajo pripravljajo tudi naše otroke, da lahko v življenju pride samo tisti, ki laže, krade in se okorišča z drugimi. To dela POP TV in predvsem njihov bar manager Gaber, ki v vsaki svoji izjavi izjavlja, da se zaradi njega lahko pobijejo med seboj, samo, da v bar prinesejo denar, čisto vseeno na kakšen način, samo, da zaslužijo več kot 2,5 mio na teden. Takšna družba pač smo. Skupina črnih je pa seveda "poden" od "podna", medtem, ko bela gara in se trudi pridejo kao Jerrijevi frendi in se nalivajo z Dom Perinjonom, (če lahko še dodam, da kakovostnega šampanjca sploh ne znajo cenit) in tako skoraj zagotovijo zmago enemu lažnjivemu lenuhu, prevarantu in "kurbirju". Vse skupaj mi gre že na bruhanje!! Dejansko pa se pridružujem drugim, ki na drugih forumih pravijo da bodo bar2 bojkotirali in da v soboto ne bodo glasovali. Levinjav

jass  

član od: 9.4.2006

sporočila: 521

1. nov 2006 22:46

Bolj se polivajo kot pa nalivajo. Poden totalni. Gledalci pa - cepci od cepcev trošimo, jaz hvalabogu ne, denar za telefonske klice pri glasovanju, da kartic za vpogled sploh ne omenjam. Občasno pogledam kakšno oddajo, sem pa danes malo prebirala te poste in se prav čudim, da še ni v baru samem prišlo do kakšnih, kako naj rečem, bojkotov ali pa ne vem, protestov zaradi takega obnašanja in POP TV in samih barovcev. jass

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

2. nov 2006 7:38

Jaz sem bila v torek v baru, vendar sem odšla čisto razočarana. Delala sta Emil in Klemen, pa študentka. Ob 18.50 sem se vsedla in čakala in čakala.........., med tem sem si ga ogledala, bar izgleda milo rečeno zanemarjen. Emil je stregel, ampak mu ni bilo mar za naju (pa ni bilo gužve). No, ko je bila ura 19.18, sva ostala in šla ven, brez da bi naju kdorkoli vprašal kaj bi. Tako! ealy

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

2. nov 2006 7:51

K A T A S T R O F A!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tole pa presega vse meje. Odločila sem se, da zeankrat prekinem s spremljanjem Bara (mogoče bom še kdaj malce poškilila sem na forum, ampak to je vse). LP katjushka

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

2. nov 2006 8:50

Pa je res prava katastrofa!!! Kaj se dogaja??? Ne mislim nehat gledat, vsaj zanekrat ne. Je preveč zanimivo. Žal mi je za Klemna in mi ne gre in ne gre v glavo kako so ga lahko kar tako vrgli ven. Še manj razumem, da so kuverto odprli pred glasovanjem. A ni to nekakšno napeljevanje? Zakaj Klemen? Je res tako močna osebnost in velik kandidat za zmago, da so se ga mogli rešit? No, saj zdaj bodo šibkejši takoj, ko bodo imeli šanso, dajali minuse močnejšim. Zdaj se je začela prava akcija!!! Lp, Asja

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

2. nov 2006 9:28

vegeterianka je napisal/a:
jaz se še nisem ohladila, ker se mi zdi da letošnji bar sedaj od samega začetka ve kdo bo zmagal, saj dobesedno vse v prid Jerneja...vegeterianka
jernej ni favorit, verjemi, on gre ven, ko bo na stolu. Pop ma druge favorite, ki jim lahko prinesejo več glasov v zadnji oddaji. Zdaj morajo samo dovolj razpenit ljudi, da bodo na koncu več klicali. Če je lani bilo 300.000 klicev, imajo letos sigurno višje cilje. matilda

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

2. nov 2006 9:36

to je izjavil Klemen, ko je šel in bi upala stavit, da se bodo njegove besede 100% uresničile: Klemen je še napovedal, kaj se bo zgodilo v nadaljevanju. Žiga bo na oba vroča stola posadil BARovca, ki sta bila v skupini Belih; mimogrede, spomniti te moramo, da skupini ne obstajata več, zato lahko Žiga izbira med vsemi BARovc; nato bodo po Klemnovem mnenju BAR po vrsti zapustili Jernej, Žiga in Bojana. Klemen upa, da bodo na koncu ostali Emil, Gregor in Tina. »Naj zmaga najboljši.« matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti