Bar2 - za tiste ki ga gledamo

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

30. okt 2006 13:44

Ja Jernej pa Žiga pa slučajno nista prepotentnal egoista a ne.

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

30. okt 2006 14:11

Tudi jaz sem presenečena, da je Tina ostala notri. Sem pa tudi zelo vesela, saj je bilo kar nekaj negativnih stvari pri Gašperju zadnje čase, tako da se mi je malo zameril. Žiga je dobil rumeni karton, ker je grozil s smrtjo Špelini mami. Ali ni to malo mila kazen? Medtem, ko je Grega dobil rumeni karton, ker je mikrofon snel za nekaj časa (zakaj že, a vemo?) Lp, Asja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

30. okt 2006 14:16

Kaj ma pa Špelina mama take za otresat okrog? ( Ne da podpiram Žigo, sploh ne...). AMpak glede na to, da imajo vsi Špele poln kufer, ( pa vsega ne pokažejo, itak...), pol se pa še mama vtika. Vsa pametna.... Mislim, pa govorila je, da je Žiga prosil za Špelino roko. (če ta ni ma uskana???). Tizga pa ni slišala, ko je par oddaj nazaj rekel, da se mu pri Špeli tudi dvignil ne bi??? Špela in njena mama sta tudi en dream team. Ko je pa kaj narobe, pa jokat in iskat zaščito. Tudi ona ni tok faca, da bi se soočila s posledicami, ne?

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

30. okt 2006 14:31

lidika, ti dam prav! Špela je pokrita rihta, ...boj se psa, ki ne laja....ona sploh ne paše več not, sedaj se bo začel boj za obstoj, ne pa dom usmiljenih sester. Petra 1

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

30. okt 2006 14:37

Ko ima človek taka nasilna nagnjena je včasih boljše se odmakniti kot pa se izpostavit. Saj veš kaj pravijo pijanca je boljše pustiti pri miru kot pa dregati v njega. Smo pa že videli Žiga zelo nasilnega pod vplivom alkohola ne glede kdo kaj reče proti njemu ali pred njim se spremeni v nasilneža. In alkohol je slab izgovor za tako vedenje. Kar je Špelina mama rekla pa je delno opravičeno delno pa ne. Vsak lahko izrazi svoje mnenje, saj tudi mi kdaj rečemo kakšno negativno. Koliko negativnih kritik bo še v življenju dobil in okusil na lastni koži. Misli da bo vse vedno na pladnu servirano. Kako pa bo potem reagiral, ko bodo poslovneži in podjetniki rekli kritiko cez njegovo delo ali mu bo kdaj rekel kaj drugega. Bo rešil vse z jezo ali kaj ?! Sem pa videla njegove prve nasilne reakcije pri Petri ( in sem samo čakala kdaj bo poknalo ) in bi tudi jaz prokleto ustrašila in pobegnila kakor me noge nesejo, saj človek pod vplivom alkohola ne razmišlja trezno in nima svojo nasilno nagnjenost pod kontrolo. Me pa prav zanima kaj si misli Žigova mama v takem vedenju sina in sklepam, da ga je tudi že doma občutila, da ni obladnjiv in krotek. Zato pa mu vse nosijo v rit, da nimajo z njim težave. Njegova mama se mi malo smili, ko pride Žiga domov pod vplivom alkohola, ker očitno nikoli ne vedo kakšna bo njegova reakcija ali bo šel spat ali bo besen. Zato se jaz lepo strinjam z Špelo da se ni buckala še naprej v Žiga in se je odmaknila. vegeterianka

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

30. okt 2006 14:49

Sam ga je že dostikrat prej buckala, veš...??? Je fant pač vzkipljiv. Pa mlad, pa... Ampak pove, kje so njegove meje. In če je šla Špela in jena mama s predrznostjo čez... ( Res mu ne bi bilo treba tako reagirat, ampak jaz nisem on). Mislim, jaz z druge strani gledam. In ne zagovarjam nekaterih noter, ki se smilijo sami sebi, pa jokcajo, pa... ( In Špela je letela k Tini in Gregatu... Uh, ima jajca tale Špelca...). Ne vemo, kaj se bo razvilo iz tega, ampak s sabo je še dva potegnila. Jaz pravim tako, če si v zosu, potem sam splavaj iz njega. Vegetarianka, Petra je pa tudi tok provocirala, da je bilo kar hudo. In dvomim, da kdo tudi izven Bara ne bi znorel nanjo. Kakorkoli že. ( Če si zunaj, se lažje umakneš, tukaj pa si primoran prenašat marsikaj...) Pa nič ne zagovarjam hudih besed. Nekaj je pa sleng in pogovor mladih. Tudi jaz še nisem tok zlo stara, da ne bi vedela, da se je v naših krogih tudi kaj takega govorilo. Pa še kaj gršega... ( Zato mi to ni tok zlo šokantno...). Kaj se pa z Bojano dogaja? Se mi zdi, da se tudi ona ne more več zadrževat in se je začel kazati njen pravi obrazek, ki ni tako lep, kot ga kaže, a? Lepe praznike vsem... Bom zvečer vse na netu pregledala, pa potem kaj javim...

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

30. okt 2006 17:21

Res je najlažje nekoga sprovocirat in ga prikazat pred drugimi v slabi luči. Po drugi strani pa histerično metat likalnik in preklinjat za brezveze... Še danes mi ni jasno, kaj je bilo takrat Špeli - mogoče PMS Lp, Silva

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

30. okt 2006 20:17

Pa kaj se spravljate na Špelo in njeno metanje likalnikov - bolje to kot nekomu grozit z smrtjo..a ne. Žiga je pa navaden RAZVAJEN mamin sinko in njegova mat se mi prav nič ne smil...ima ga takšnega, kakeršnega je vzgojila...neotesanca, mladiča brez kulture in manir ki misli, da je na svetu zato da se mu ljudje klanjajo in ustrežejo. Žalostno...res escada

Asja  

30. okt 2006 22:17

Vsi smo videli, da Žiga ni prvič grozil. In kar je najhuje, ni dobil RDEČEGA (ne rumenega!) kartona. To je zame višek. Tak nevzgojen in neprilagojen fant, ki je pravkar iz plenic zlezel s takim obnašanjem ne bo prišel daleč. Upam stavit, da bomo v nekaj letih še kaj slišali o njemu in to sigurno ne bo prijetno. Ne zna se nazaj držat, kontrolirat... in misli, da boga za jajca drži, če ima svojo štampiljko. Ah, dajte no, Špela je trenutno proti njemu pravi angelček. Lp, Asja

Asja  

30. okt 2006 22:19

Rumeni karton je dobil!!!! Halo! Bastjan je nabrž farbenblind! Lp, Asja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti