Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

30. sep 2006 10:06

No, naj vam povem, da sem sinoči malo gledala, ko so začeli z odprtjem bara. Se mi zdi, ali so res nekaj preveč mečkali tam pri blagajni? Drugače pa sem se kar narežala, ko so se gnetli pred otvoritvijo doma v kopalnici in so delkleta mečkala kaj naj oblečejo. Pol pa so doble majčke in problem je bil rešen, haha. Drugače mi je pa bil najbolj všeč Emil in paŠpela. Oba se mi zdi, da sta najbolj realna in "odrasla", ostali pa se mi zdijo otročji. Počakajmo, kaj bo v naprej, če bom utegnila pogledat. sedaj sem vsaj na tekočem, ko se moja otroka pogovarjata o baru, hahah Kyara

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. sep 2006 11:35

Tudi pri nas navijamo za Špelo,hčerka je kandidate spoznala preko interneta,še preden se je oddaja začela in je takoj rekla,da ji je najboljša ravno Špela. Jaz sicer spremljam oddajo bolj tako,kar mi povedo hčerke ali pa včasih malce pokukam kaj se dogaja. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

30. sep 2006 14:17

Pa ne no...Špela...ko je tolk dolgocajtna da je joooj. Sploh mat njena, ko je izjavla" midve se se o vsem strinjava in se ne pogovarjava z butastimi ljudmi" ...no, komentar sploh ni potreben , ampak se mi zdi, da tu sploh velja "kakšna mat, takšna hči" Sicer pa, kdo pa od bara pričakuje resnost....in zakaj sploh naj bi bila resnost na prvem mestu...saj je to show program...za vse ostale stvari imamo itak nacionalko...V Baru pa naj se dogaja....dogaja... In priznajte si že enkrat...zakaj ga gledate.... Zato ker je v vas več voyerizma, kot si upate priznati....no namen teh oddaj je pa itak dosežen. Jaz bar rad pogledam, vsekakor pa nisem tolk not padu kot lani ( priznam, da sem lani bil zasvojen z njim...he he ) escada

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

30. sep 2006 22:09

Escada, a potem si (bil) voyer? Priznaš? Jaz ne, ker nisem. Lani sem le nekajkrat gledala, letos pa priznam da redno. In prejle, ko je bilo konec vročih stolov sem se na koncu prav fino nasmejala, ko sem videla Emila in Jerneja jokat. 100 x bolje od mehiških nadaljevank . Lp, Asja

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

1. okt 2006 0:05

Asja...seveda si....kar priznaj si! Kaj pa je to kaj drugega kot neka vrsta voyerizma....sicer nastavljenega pa vendarle. Sicer pa ni poanta, da bom koga obtoževal, vsak naj gleda kar hoče , le bučnic ne sadit, kako so prav tisti ki so resni oh in sploh drugi pa otročji....gledate/mo pa vsi in pričakujemo, da bo naredil kdo nekaj norega, nezaslišenega....tisto, kar si sami neupamo. Čisto licemerstvo! escada

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

1. okt 2006 15:12

Jaz sem tudi učeraj z očmi zavijala ko sta Emil in Jernej jokala... mislm haloooo :)))) Sicer pa mislim, da če bojo dali Špelo še na vroči stol, bo vedno močnejša in bo na koncu še zmagala (tako kot se je zgodilo lani z Andrejem) MissLady

rolada  

član od: 4.8.2006

sporočila: 287

1. okt 2006 17:45

meni je pravtako najbolj všeč špela! obnaša se odraslo in ne otročje kot nekateri, to se mi zdi pozitivno, povrhu vsega pa je še simpatična! če pa greste pogledat na forum bara, pod članek...o koledarju..se mi zdi.... pa boste tam naleteli na iljon negativnih komentarjev o špeli! groza! sem pa nekoliko drugačnega mnjenja glede andrej=špela! mislim da bodo barovci spoznali, da je špela čisto fajna punca! in je ne bodo dajali na vroči stol! vsaj upam! vsekakor navijam za ŠPELO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolada

rolada  

član od: 4.8.2006

sporočila: 287

1. okt 2006 17:45

rolada je napisal/a:
meni je pravtako najbolj všeč špela! obnaša se odraslo in ne otročje kot nekateri, to se mi zdi pozitivno, povrhu vsega pa je še simpatična! če pa greste pogledat na forum bara, pod članek...o koledarju..se mi zdi.... pa boste tam naleteli na iljon negativnih komentarjev o špeli! groza! sem pa nekoliko drugačnega mnjenja glede andrej=špela! mislim da bodo barovci spoznali, da je špela čisto fajna punca! in je ne bodo dajali na vroči stol! vsaj upam! vsekakor navijam za ŠPELO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolada
rolada

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

1. okt 2006 18:08

Rolada, sej oni se niso zmenli, da jo bodo dali na vroči stol. Po treh dneh je težko zbrat, zato so pa argumenti šibki. Glede na to, da je starejša in ima drugačne poglede, se pa ne čudim, da so jo zbrali, pač za začetek. Ampak itak odločajo ljudje. Mimogrede, ali ni to kraja, 200 sit za glasovanje, plačali bodo pa itak starši tistih najstnikov, ki bodo zadevo malo preveč resno vzeli. matilda

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

2. okt 2006 9:42

matilda je napisal/a:
Mimogrede, ali ni to kraja, 200 sit za glasovanje, plačali bodo pa itak starši tistih najstnikov, ki bodo zadevo malo preveč resno vzeli. matilda
POP TV mora pač nekje zbrati denar, da bo lahko dala glavno nagrado 12 mio SIT. Zato se mi je včeraj, ko sem gledala Maria, zdelo fer, da je pa nacionalna znižala ceno teh glasovanj na 50 SIT/glas. Tudi starši mnogih najstnikov glasujejo...vsaj za lanski bar je bilo tako...jaz poznam kar nekaj primerov. LP katjushka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti