7. okt 2006 15:33
jasna... ja danes bojo vroči stolčki... mislim da ob 20:45 MissLady
7. okt 2006 15:33
jasna... ja danes bojo vroči stolčki... mislim da ob 20:45 MissLady
7. okt 2006 17:26
Men se pa zdi, sa bo Klemen dal na stol Bojano, ker je najmočnejša v skupini..in bo sigurno not ostala. Ker je dal jasno vedet, da hoče, da gre Petra vn...sploh pa danes, ko je rekel, da je po zadnjih dogodkih hotel dat drugo osebo na vroči stol..predvidevam, da je mislil Žiga...ampak, je še dejal, da bo dal tisto/ega, ki ga je nameraval dat že v sredo...tko da...jaz mislim, da bosta na vročih stolih Petra in Bojana....bomo videli danes. jessy6
7. okt 2006 17:30
Heloo! Tukaj še ena odvisnica od Bara vse skupaj mi je zlo premal resno. Stara sem 15 let pa si vseeno mislim da tako pa ja ne more bit. Lansko leto so se zabavali ko se se lahko drugače pa so delali. Mislim da so zdajšnji barovci preveč gledali prejšnega saj vedno pokažejo kako se zabavajo. Ali je pri teh ljudeh še kakšen drug razlog za prihod v Bar 2 kot zabava??????? No ja drugače mi je pa ušeč saj je zabavno gledati razprtije drugih . Najbolj mi je ušeč Klemen saj je resen in zabaven ( beri luškan). tamalaursa
7. okt 2006 17:52
hm...no comment..... CNN sem prestara, da gledam skozi tvoja očala draga tamalaursa, mam 18 letnico, ki tega ne gleda, in 11 letnico, ki tega ne gleda, hm gledam jaz in sem sama seb tečna, ker postavljam neke nivoje, Klemen ni nič luškan, on je pameten, ker se je oddaljil od vseh...beri...pokrita rihta...če mu pogledaš v oči...vidiš kalkulacujo 12 mio, se splača bit idiferenten ( nedostopen, visok, dvignjen nad dogajanje...) kajti...na koncu, če je vojna , je vojna za vse....določeni imajo pa še vojni zaslužek. Petra 1 Sporočilo je spremenil(a) Petra 1 dne 07. okt 2006 17:54:13
7. okt 2006 18:48
Ja no ja malo mi je všeč tudi zaradi naglasa. :) Drugače pa ne vem če navijam za njega saj ne gledam Bara tako pogosto. Mislim da bo tudi letos tako da bo zmagala tista oseba ki bo bolj zgledala pridna punčka-fantek. tamalaursa
7. okt 2006 19:01
Petrini zadnji izdzhljaji na njenem blogu: 07.10.2006 danes je odlocilno! 7.10.2006 17:45 ce boste glasovali zame vedite da bo bar se vecji show kot je bil :) pa hvala danes vsem za suport!! Po mojem nima šans, ampak lahko bomo pa še presenečeni. matilda
7. okt 2006 20:08
Po moje se tudi zna zgodit, da bo ostala. Pa ne vem, če ne bi bilo res boljše, da bi šel Žiga ven... A je to ta, ki se mame boji? jasna
7. okt 2006 20:28
ne Žiga je tisti ki je blazno razvajen.....Grega je tisti ki se mame boji..... ....samo očitno je še zeloo priden če jo še ni bilo ......tako kot veliko nazaj tudi sedaj mislim, da bo danes lahko še zeloo zanimivo...ker je Petra po enih pogledih tipična Andrej, ki je nastopal lani, samo ena razlika da Andrej se je umikal družbi, Petra pa z svojimi pijanimi izpadi in treznimi preveč teži ....pa jo vsi drugi sostanovalci zaradi tega nemarajo....igra čisto isto taktiko......no pustimo se presenetit čez nekaj minut....bomo potem pokomentirati .... vegeterianka
7. okt 2006 22:03
Danes pa bodo pili ko nori........ko da so vsi dobili 12 miljonov...ker so se znebili Petre....tako danes bo fešta vegeterianka
7. okt 2006 22:26
Ne vem, če bodo sploh sposobni iti jutri v trgatev. LP! fakin712Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Jernejeva sadna torta s smetano