25. sep 2006 22:06
dragička je napisal/a: |
Bodi bog z nami... Pozdravček! |
25. sep 2006 22:06
dragička je napisal/a: |
Bodi bog z nami... Pozdravček! |
25. sep 2006 22:13
Cenjena sestra. Če bi imel piko zdaj nate, bi te nemudoma izbrisal kot člana. Prijavila si se zato da pljuvaš in KRIČIŠ tu okrog in uporabljaš malo bolj jezen ton kot ta bolj uglajena sestra. Kot vidim nisi izbrisana, ampak še naprej vpiješ v teh logih. Kje je torej moja pika? Take, ki preveč vpijejo, jim zmanjka glasu. In ne sprašuješ me, ampak provociraš. To je bil moj prvi in zadnji odgovor na forumu Tebi, lahko mi pišeš na ZS (klik z miško na moje up. ime, ker vidim, da si nova tukaj). Če te bo zanimalo kaj o delovanju strani, pa lahko tudi tu kramljava (vendar ne v tej temi). V bistvu niti ne vem kdo si. Lahko si kdorkoli. Zato nadaljuj preko Zasebnega sporočila, ali pa se vljudno predstavi in povej kaj o sebi. Mogoče za začetek, če rada kuhaš? To bo bralce morda bolj zanimalo kot tvoje vpitje Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. sep 2006 22:42
jade je napisal/a: |
Ha, ha ziher sem bila v prejšnjem življenju krava. jade |
26. sep 2006 3:45
Loni jaz ta problem z elastiko rešim tako, da jo lepo na vsaki plenici odtrgam stran. To mislim tisti dve, ki preidejo okoli nogic, kao naj bi zadržale, da kaj ne pade s plenice ven. Kljub temu, da to odtrgam stran, še nikoli ni nič "ven padlo". Sem pozabila napisat, da je super krema oz. mleko za telo za zelo suho kožo krema v flaški od bepanthena. je pa tudi precej draga , z njo otroka občasno namažem kadar imata suho kožo, se pa lepo vpije in ni potem vse masto okoli, koža pa je res lepa. jade
26. sep 2006 7:56
Kakšna sreča, da dojenčki še ne znajo prebrati, kaj se je tukaj napisalo o njihovi kozmetiki. Tako nerodno bi se počutili, da bi do pubertete imeli rdeče ritke in rdeče pikice po ličkih. Lep sončen dan ! Varia
26. sep 2006 8:11
Varia, kar vzgajaj svojega, da bo poceni stvari kupoval, pa mu ne bo treba nikoli zardevat in bit tarča obtožb... Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 26. sep 2006 08:11:44
26. sep 2006 8:17
Se mu zdaj lepo celi in po Muellerjevih plenicah zaenkrat ni nobene reakcije. Je pa prav hecen, ker se nonstop praska po plenici. In v svoji govoranci razlaga, da ga srbi. Loni Makaroni
26. sep 2006 8:28
Lidka zdej pa že nehaj! A morš vedno imet zadnjo besedo? Se mi tvoj mož kar smili! Po mojih občutkih si se sama prijavila kot "sestra", da se lahko še malo nakuhaš! Pa pazi veš, od jeze rit raste, ne samo od dobre hrane! polde
26. sep 2006 8:46
Uh, tvoji občutki... Dobro merilo, res... Sicer pa sem pisala Varii. Ker ji očitno ni bilo jasno, zakaj je do tega prišlo. In sploh nisem jezna, rit imam pa že dosti veliko, ne rabim še večje zaradi tvoje privoščljivosti.
26. sep 2006 8:59
Oh, Lidka, skoraj sem se zmotila in napisala : Ritka, namesto Lidka. Hočem ti samo reči, da nič nisi razumela, zakaj sem napisala zgoraj tista dva stavka. Razmišljaj sama,saj si namazana z vsemi žavbami, kar si do sedaj napisala. Jeza škoduje lepoti, pravijo. VariaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kruhove kroglice
Zelenjavna mineštra