A ste za rekreacijo...?

nb  

član od: 29.11.2005

sporočila: 2339

30. jul 2008 20:53

Danes sem bila pa jaz po dolgem času na kolesu. Po moje lansko sezono nič, letos tudi še ne. Temu primerno sedaj težko sedim. Naredila sva pa z možem en lušten izlet: Tržič, Podnart, Kropa, Kamna gorica, Lancovo, pa ob Savi do Šobca (off road - mož pozna tiste terene, ker je bil iz Radovljice doma). Kopanje v Savi (jaz ne), potem pa Radovljica, Begunje pa pod gorami nazaj do Tržiča. Nena

MAJAA  

član od: 23.8.2006

sporočila: 208

14. avg 2008 17:32

stasafrank je napisal/a:
Bravo smrketa! Nekaj vam zaupam: dokler tečete do 3 minute se bodo nekako vlekle, čeprav bo vedno lažje. Potem ko preideš na nekako 3 - 5 minut teka, pa začnejo pljuča delat ZATE in ne več PROTI tebi. Nekako mi še vedno rabijo kakšne tri minute teka, da mi telo zalaufa, potem pa gre. Prve tri so mi še vedno nekako najbolj smotane, potem kar nekako gre so 20-te minute, ko mi spet ena kriza opali zaradi utrujenih mišic. Ampak če jo prebrodim je potem spet OK za 10 min. Potem me pa zmanjka (psihično in fizično). Delam na tem. LP, Staša
meni večji problem delajo noge, kot pljuča. pri dveh min me noge-piščal začnejo bolet, tako, da ne vem kako bo pri 3 in več minutah MAJAA

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

14. avg 2008 18:44

nb je napisal/a:
Danes sem bila pa jaz po dolgem času na kolesu. Po moje lansko sezono nič, letos tudi še ne. Temu primerno sedaj težko sedim. Naredila sva pa z možem en lušten izlet: Tržič, Podnart, Kropa, Kamna gorica, Lancovo, pa ob Savi do Šobca (off road - mož pozna tiste terene, ker je bil iz Radovljice doma). Kopanje v Savi (jaz ne), potem pa Radovljica, Begunje pa pod gorami nazaj do Tržiča. Nena
Nb ,zelo lep izlet ,midva z možem greva večkrat.Posebej me zanima tisti del do Save in Šobca.Bi bilo zanimivo traso spremenit.Lahko poveš kaj več,kje točno zaviješ? lp goga

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

14. avg 2008 19:27

Loni,

lepo, da vidim, da nisem edina zasvojenka!

Vsako jutro tečem 7 kilometrov. Pravkar smo se vrnili z oddiha v Kranjski gori, kjer sem s kolesom osvojila Vršič. Vsak dan z ene strani, in moram povedati, da je tista iz Trente malo težja

Ampak sem zeloooo zadovoljna!

Kakšnega teka se bom v prihodnje najbrž udeležila, za kolesarske "dirke" pa nisem dovolj pripravljena. Šele letos sem začela kolesarit...

jasna

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

14. avg 2008 19:53

Jasna ,čestitam ti za osvojen Vršič,koliko časa si kolesarila iz Kranjske gore.Jaz še zbiram korajžo ... lp goga

jasna1  

14. avg 2008 21:47

Hvala, gogad!

Eno uro in 14 minut, štopat sem začela pri številki 1. Tako dober občutek je, ko prideš gor... Med več kot sto kolesarji, ki so v tem času kolesarili, sem bila edina ženska, hecno... Ko sem se peljala dol, sem imela verjetno mušice na zobeh, tako se mi je smejalo!

Ti kar korajžno, če te bo matralo, boš pa dol stopila in si malo odpočila... Drugače pa ni noben bavbav.

jasna

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

15. avg 2008 8:43

že nekaj časa razmišljam da moram nekaj narediti zase, ker sem čisto brez kondicije in sem si sedaj sprintala ven urnik teka ki je nekje na prvih straneh in danes bom začela. Je še kje kakšen kandidat da bi začel skupaj z mano, da bi bili bolj motivirani ? Ko prebiram te strani, imam občutek da sem na stopnji eno leto starega otroka, glede na to kaj vi počnete in koliko pretečete in prekolesarite. ariella

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

15. avg 2008 9:41

Sem tudi začela s kombinacijo hoja- tek in ravnokar sem prisopihala domov . 45 min po hribčkih in dolncah pa sem čisto fuč ,ampak zeloooooo zadovoljna sama s sabo. linolina

jasna1  

15. avg 2008 10:11

ariella_3,

ti kar pogumno. Na začetku je napredek največji, samo začeti je treba! Zelo veliko pametnih nasvetov o teku boš našla v knjigi Mladostni za vedno, to knjigo toplo priporočam vsakomur, ker ti res odpre oči!

jasna

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

15. avg 2008 11:24

ariella, od kje pa si? Ravno sem začela v tek uvajati svojo prijateljico. Drugače sem pa za dobro jutro že odlaufala svojo 10Ko, super občutek. Jutri ne grem okoli Blejskega jezera, bo preveč gužve... Drugače sem pa seveda ves čas v gibanju. No, zdaj šibam do Lidke in potem greva na žurko, Val ma rojstni dan.

Imejte se fajn.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti