A ste za rekreacijo...?

MAJAA  

član od: 23.8.2006

sporočila: 208

31. avg 2008 11:49

ali je glede nabiranja kondicije isto, če tečem na stadionu ali na tekaški stezi? zakaj na stadionu in ne raje v naravi, gozgu, travnikuh,...-zato, ker raje naredim 10 krogov, kot, da bi morala it v eno stran 2 km in potem še 2 km nazaj, čeprav je dolžina ista je za mojo psiho bolje, da sem na stadionu, ko lahko vsak trenutek neham in sem čez 2min že doma, če sem pa od doma stran 2 km, pa ne morem bitio čez 2 min doma. saj vem sem zakomplicirala, samo ljubše mi je tako. pa tudi, ko grem izvajat program, grem ko je tema, ker nočem, da me kdo gleda kako sopiham in čeprav mi vsi govorijo - ne se obremenjevat z okolico - se obremenjujem. koliko stane spodobna tek.steza, cene so kar v velikem razponu jaz pa bi tako za domaču uporabo, pa ne vem katere so primerne. trgovci pa itak hvalijo dražje. lp maja MAJAA

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

31. avg 2008 16:16

Sej ni pomembno kje tečeš. Vsakemu paše po svoje in ni treba teč nekje če ti ni všeč. Jst sm ravno obratno kot ti. Meni velik bolj paše tečt v naravi kot na stadiano,kjer je vsak krog isti :) Zdej sm pa še novo kolo dobila (Cult Ananda) in zdej lahko se rekreiram na mile viže. Pa še mal v hribe...Prou lušn je mal migat,ampak ne pretiravam z nobeno stvarjo. Še to je dobr,k drugač sm bla zmer bl med ta leno sorto :) evagirl

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

31. avg 2008 17:21

Majaa, sama sem šla danes na odprto prvenstvo Tekaškega foruma v Domžale s samo enim namenom, da se končno znebim predsodkov, katere imam do stadionov še iz osnovnošolskih let. In moram sporočiti, da je misija uspela, pretekla sem vseh 25 krogov, za več kot 5 minut izboljšala svoj osebni rekord. Razveselila sotekače z dvema škatlama kukijev in mafinov, sem pač tudi na tem forumu doma, a ne

Drugače se stadionov izogibam kot kuge.

Zdaj pa - naslednjo soboto Poli maraton - kolesarski na Ptuju in če bo še kaj volje in energije, naslednji dan še Ptujski polmaraton, a kaka krajša razdalja. In morda bom do oktobra glavo prepričala, da so noge sposobne preteči polmaraton. Ker tu je pa spet en hakeljc, zakaj bi se matrala na 21ki, ko pa se imam na 10ki super. Ta korak me še čaka.

Jutri je pa dan za počitek, ponedeljki so pri meni že od nekdaj namenjeni početju ničesar.

Loni Makaroni

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

31. avg 2008 21:12

MAJAA je napisal/a:
a.....ker nočem, da me kdo gleda kako sopiham in čeprav mi vsi govorijo - ne se obremenjevat z okolico - se obremenjujem..... .... MAJAA
Majaa, zakaj bi se obremenjevala s sotekači, vsi na stadionu so šli skozi isto. Tvegaš samo kakšen dobrohoten nasvet ali pa novo prijateljstvo. Netekači, pa te bodo itak nevošljivo pogledovali in si pri sebi delali načrte, kako bodo pa oni takuj jutri, začeli. Loni, čemu skromnost, nekje sem prebral, da tisti, ki je zmožen preteči 4x10km na teden, ta bo tudi "ta pravega" premagal. lp Vlado

Loni  

31. avg 2008 22:09

Vlado je napisal/a:
MAJAA je napisal/a:
a.....ker nočem, da me kdo gleda kako sopiham in čeprav mi vsi govorijo - ne se obremenjevat z okolico - se obremenjujem..... .... MAJAA
Majaa, zakaj bi se obremenjevala s sotekači, vsi na stadionu so šli skozi isto. Tvegaš samo kakšen dobrohoten nasvet ali pa novo prijateljstvo. Netekači, pa te bodo itak nevošljivo pogledovali in si pri sebi delali načrte, kako bodo pa oni takuj jutri, začeli. Loni, čemu skromnost, nekje sem prebral, da tisti, ki je zmožen preteči 4x10km na teden, ta bo tudi "ta pravega" premagal. lp Vlado

Saj če me danes vprašaš, ko sem še vsa evforična od dogajanja, ti takoj rečem, da grem na polovičko. Čisto odvisno je, kakšne volje bom na tisti dan, ko se bom prijavljala. Sicer sem polovičko že odtekla, ampak v prejšnjem tekaškem obdobju, v tem pa jemljem vse bolj na easy.

Loni Makaroni

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

31. avg 2008 22:12

Loni, itak da boš zmogla enaindvajsetko!

Jaz sem lani tekla v Radencih in ti povem, da je tako dober filing, ko vidiš, da zmoreš...

Zakaj bi tekla 21, če ti je pri 10 fajn? Zato!

jasna

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

31. avg 2008 22:59

Mene pa koleni in gležnji mantrajo. Zato za rekreacijjo hodim ali kolesarim.

Danes sem prekolesaril čudovit krog. Iz KK do Kumrovca, nato pa preko zagorskih bregov malo naokoli do Tuheljskih toplic in nazaj domov. Skupaj je bilo 98 km. Vmes so bili pa taki bregi da gate trgajo.

Matjaž

Loni  

1. sep 2008 9:39

jasna1 je napisal/a:

Loni, itak da boš zmogla enaindvajsetko!

Zakaj bi tekla 21, če ti je pri 10 fajn? Zato!jasna

Jasna

Drugače se pa tudi na športnih prireditvah dobro je, vsi štirje recepti so s kulinarike:

Loni Makaroni

Loni  

2. sep 2008 14:08

Jasna1, plan je zdaj tak, da se grem stestirat v Šmarje pri Jelšah na Rokov tek in grem na ljubljanski polmaraton. Imaš prav, 10ko pretečem že za jutranjo rekreacijo, samo še cajt moram malo izboljšat, pa bo.

Loni Makaroni

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

2. sep 2008 14:18

Hm čemu polmaraton, če lahko maraton? Ko boš pa to enkrat probala, pa ne boš več znala odnehat. lp Vlado

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti