A ste za rekreacijo...?

Petra 1  

član od: 30.1.2008

sporočila: 43

13. feb 2008 10:00

A mogoče kdo ve za rekreacijsko odbojko (za starejše), v Lj in okolici? lep pozdrav Petra 1

stasafrank  

član od: 29.6.2003

sporočila: 518

13. feb 2008 11:11

Me veseli, da ste malo obnovile to temo... Evo malo za spodbudo: izgovori zakaj ne bi šli laufat se vedno najdejo, zato raje iščite izgovore, zakaj bi šli laufat. Vreme ni problem. Zdaj tečem v navadni trenirki, eni majčki z dolgimi rokavi inše jopici čez, a moram jopico po 10 minutah zavezat okoli pasu, ker postane prevroče. Zimski oblačil torej to zimo ne rabite. Sploh pa: enkrat pojdite ven v res zoprnem vremenu - pri meni je bila to burja z rahlim dežjem pri 5°C - ugotovili boste, da po par minutah rata prav OK. Ko daš enkrat zoprno vreme skozi, potem ni nobeno vreme več problem. Nizke temperature do nekje -5°C za pljuča niso problem, če le dovolj vode spijete, ker se ne smejo dehidrirati. In če zmore moja sestra najti po trikrat na teden po uro časa pri štirih otrocih med katerimi je najmlajši star šele pet mesecev.... nimate izgovorov, da ni časa! (ne bom pa trdila, da vem, kako ji to uspe, ker še meni ni jasno) In ugotovila sem, da je super, če si najdeš tekaškega partnerja: ker potem nimaš izgovora, da se ti ne ljubi, ker izpadeš lenoba.... Supergice na noge in gremo! Pa četudi le 300 m. Sonček je! Staša

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

13. feb 2008 11:47

Staša, zelo lepo napisano. Upam da se me prime.

ally82  

član od: 2.10.2007

sporočila: 91

13. feb 2008 12:35

Točno tako kot je Staša rekla. Sam začet je treba pol ti pa stvar pride v kri. Sama komaj čakam, da pride tisti del dneva ko gre vennnn. Tako bolje se počutim in sem resnično vesela, da imamo tako milo zimo. Kar se pa partnerjev pri rekreaciji tiče, je res fajn, če maš zagriženega poleg. Sama imam takšno, ki ji vsak izgovor prav pride, da ne greva. Zato sem se odločila, da nadaljujem kar lepo sama. Kombiniram pa hitro hojo in tek. Ko pa se moji "partnerici" le ljubi it, pa greva skupaj. Ampak sem ugotovila, da je bolje, če sem sama, ker imam svoj tempo. Pa še mp3 v ušesa in že sem v sedmih nebesih. »The scary part about human stupidity is not how dumb an average person is, but the fact that, by definition, half the population is even dumber than that!«

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

13. feb 2008 13:22

Vsak dan 2x po 30 minut sobnega kolesa in hoja če je lepo vreme. Spomladi in poleti obvezno vsakodnevna hoja v hrib po 1 uro. runo01

MAJAA  

član od: 23.8.2006

sporočila: 208

13. feb 2008 14:59

Mene pa zdaj malo boli grlo, pa sem probala dihat skozi nos, ko sem tekla. Kako pa ve rešite ta problem z mrzlim zrakom? lpm MAJAA

ally82  

član od: 2.10.2007

sporočila: 91

13. feb 2008 15:09

Mrzli zrak, ja pravilno dihanje. Vdih skozi nos in izdih skozi usta. Če ti pa ne rata dihat s pomočjo nosa, pa si čez usta "poveži" šal, ali pa kaj podobnega. Sem videla veliko ljudi, ki teče s šalom prek ust (verjetno ravno zaradi mrzlega zraka). »The scary part about human stupidity is not how dumb an average person is, but the fact that, by definition, half the population is even dumber than that!«

MAJAA  

13. feb 2008 16:04

Ja , saj sem probala tudi s šalom, pa je malo zoprno, ker rata šal moker, no pa saj upam, da se bodo kmalu začeli toplejši dnevi, do takrat bom pa malo potrpela. hvala ally82! MAJAA

MAJAA  

15. feb 2008 13:35

no, pa se je moja rekreacija zunaj končala. boli me grlo, kašljam, smrkam upam, da me ne bo začel boleti še zob. ker imam neko čudo bolečino na licu, morda je pa lvseeno le prehlad. danes tudi na orbitrek nisem šla, trenutno sem na daleronu, ampak, ne bom se vdala, bm pa počakala na malo toplejše vreme. MAJAA

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

23. feb 2008 11:42

jst sm začela tečt zdej po tem programu.Pomaga zato ker te lepo počasi vpelje...da ne pretiravaš in takoj obupaš sem šele 1. tedn ampak sem zelo navdušena.Upam da mi vspe do konca, da pridobim mal kondicije in zgubim par kil :D evagirl

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti