Tema, ki ne gre iz teme

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

tema odprta - 2. jun 2006 9:19 | ogledi: 4.783 | odgovori: 69

Pozdrav!

Ker sem že tretji dan nesrečna sem se odločila, da odprem tole temo, da se vam malce izpovem.

Tukaj bi se lahko govorilo o dogodkih, ki se nam pripetijo v vsakodnevnem življenju.

Naši bodoči sosedi veselo zidajo hišo. Že dolgih tri dni mi telefon ne dela, in seveda tudi internet ne.

Sumino, da so nam precvikali kabel. Zamislite si kakšna katastrofa, ker ne morem na Kulinariko.

No, obljubili so, da bodo napako odpravili v najkrajšem roku......

Še ena bolj hecna

Pri nas je dopoldan težko dobiti parkirni prostor, tako da vsak dan parkiram avto na različnih mestih(tam pač kjer je fraj). Nedavno od tega sem čisto pozabila, kje sem ga parkirala. Po nenehnem iskanju

sem poklicala policijo in prijavila, da so mi ukradli avto, nadaljevanje vam raje ne povem

Anamarija

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

2. jun 2006 9:54

Ha, samo, da je avto še vedno v pravih rokah! Brez interneta in kulslo si pa tudi jaz ne predstavljam, kako bi bilo... Držim pesti, da bodo držali besedo! Vrana

prekmurka  

član od: 24.10.2001

sporočila: 672

2. jun 2006 10:11

Ti naša ANAMARIJA,s temi parkirnimi prostori je itak en velik problem .Sem 4 km oddaljena od M.Sobote ,pa se enkrat peljem z avtom ,drugič s kolesom ,zamisli si ,da se mi je zgodilo ,da sem iskala avto ,v mesto sem prišla pa z kolesom . .......sem se kar utaborila na mestu kje je bil moj avto in čakala ........ko se naenkrat spomnim ,da sem tisti dan s kolesom ......začnem se na ves glas smejati ...mimoidoči so najbrž mislili ,da se mi je "ftrgalo ".smejim se tudi sedaj na svoj in tvoj račun .........pošiljam ti mrzle vetrovne pozdrave pri 11 stopinjah -vi imate najbrž kakšno stopinjo več . Marta

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

2. jun 2006 10:44

Anamarija, kot bi rokel moj prijatelj, če so to edine težave, potem težav ni. Če bi ti sosedje prekinili dovod vode, bi bilo mnogo hujše. Brez interneta se pa da... Jaz sem že nekaj mesecev žalostna (sedaj se to obdobje na srečo končuje) zaradi službe. Prej me ni motilo, da sem dajala maksimum in dobila minimum. Ko pa sem ugotovila, da je lahko tudi drugače in da mi povrh vsega človek, v katerega poštenost in pravičnost sem zaupala, laže, pa sem postala zelo zelo žalostna. Kot sem že rekla; na srečo sem največjo krizo že prešla. Vidim svetlobo na koncu tunela. mimika

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

2. jun 2006 11:12

Punce, po dezju vedno posije sonce, zato nic obupat! Glede teh avtov in koles, meni se je pa ze velikokrat zgodilo, da sem sla ven s kolesom, domov pa prisla pes. Sem pac pozabila, da sem s kolesom. Zoperno je bilo le naslednje jutro ko se mi je mudilo in sem morala pes, ker je bilo kolo se vedno kjer sem ga pustila. Enkrat pa sem (v lj) sla na fax s trolo, za nazaj pa bi se morala ustaviti v centru in vzet fantov avto, da ne placa kazni za parkiranje, in ko bi koncal z delom priti ponj. Hja, je pac prisel sam z avtom domov, kazni pa na sreco ni bilo. Jaz sem pa nekaj minut zivcno iskala avto na parkiriscu pod blokom, ker sem "pozabila" kje sem ga parkirala... Lp, teya84

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

2. jun 2006 11:29

No, sedaj si pa predstavljajte mene, ubogo revo, ki sem službeno non stop na terenu in še to z različnimi službenimi vozili. In, jasno, pozabim kje sem ga pustila. Če gre pa vmes še kakšen sodelavec na moj nalog ven in še on pozabi, kje ga je pustil, je pa "štala". No,, tudi pri nas ima "hudič mlade". Pri iskanju izvira smo presekali sosedovo vodo, v našem rezervarju je pesek zabil iztok vode,, nekje se je precvikal kabel za TV, zunaj je mraz in veter in... še dobro, da je petek. Tina

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

2. jun 2006 12:32

Anamarija, takoj pokliči Telekom....menda ja ne boš cel vikend rez interneta????? Oni bodo že hitro ugotovili, kje je problem. Pa za kavo pristavi....gostje prihajajo...., ohladi na primerno temperaturo in bi verjetno zraven pasala, če je pršuta zmanjkalo. Čaooo Ognjič

Tamči  

član od: 10.4.2006

sporočila: 203

2. jun 2006 14:55

Joj, kaj pa se je nama s sestro danes zgodilo... V okviru študijskih obveznosti moraš opraviti tudi športno vzgojo in odločili sva se za pohode, ki so vsak petek ob 9.00. Izmenjaje hodimo na Urban in na Pohorje (Belvi oz. Luka, če je breme slabše), torej en petek Urban, drug petek Pohorje. Ja, in danes se medve pripeljeva do vzpenjače (pod Pohorje) 8.50. Čakava in čakava... Pa čudno se nama je zdelo, da prav nikogar ni. Joj, edini zagnani sva - ja, sva si mislili. Pa se odločiva iti na faks pogledat, če je prišlo do kakšne spremembe, če morda danes pohod odpade. In kaj piše na oglasni deski in to že od samega začetka šol. leta??!!? Da se 2. 6. dobimo v Kamnici - pod Urbanom. Še dobro, da sva bili z avtom, hitro švigneva v Kamnico in hopa-hopa začneva laziti na Urban - več kot pol ure za vsemi ostalimi! Prišli sva na vrh. Vsem zapletom in dežju navkljub nama je uspelo. Brez interneta, draga Anamarija, tudi jaz ne bi mogla, prav tako bi posumila sosede :) Je pa res, da smo nekaj dni nazaj ostali brez vode... KRIZA!!! Kot nek umazanec sem se počutla... Tamči

jass  

član od: 9.4.2006

sporočila: 521

2. jun 2006 15:03

Ne vem kako lahko zamenjata Urbana za Pohorje. Meni se to ne bi moglo zgoditi, ker bi cel dan mislila na dober narezek pri Joštu na vrhu Urbana in na njegovo domačo kapljico. Kar pa se tiče sosedov in raznih kriznih obdobij... HALOOO!!! ALARM. Jaz imam drug teden rojstni dan pa nisem nič v krizi. Aja po 35 letu ni več krize. Takrat se že navadiš. Zdaj pa grem po mulca in domov v deževen dan. Pa pa. jass

Tamči  

član od: 10.4.2006

sporočila: 203

2. jun 2006 16:42

Saj nisva zamenjali Pohorje in Urbana...:) Enostavno pozabili sva, da sva bili že prejšnji petek na Pohorju ;) Hja, se zgodi! Pride tak dan, ko ti gre res vse kontra... Tamči

pppp  

član od: 1.12.2005

sporočila: 231

2. jun 2006 16:49

anamarija, sori, jaz bi rada vedela za nadaljevanje... ker je tako, vsaj meni se tako zgodi, da ko začne it nekaj narobe, se potem ne ustavi. ko že misliš, da se ti kaj hujšega res ne more več zgoditi, ti od kje prileti še kakšna. ampak se vse preživi. danes me je na parkirišču fant, ki pobira parkirnino (poznava se na videz, ker sem tu vsak dan) vprašal, kako sem. sem mu rekla vedno boljše. pa kaj bi tarnali. pppp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti