25. jul 2006 22:07
No, anamarija1, pa so dobila pravo porcijo, hihihi.
Moj mož je pred leti v službi veliko dežural. Da ne bi kar tako posedal doma, čakajoč na klic ali obvestilo (mobitelov takrat še ni bilo), je dal slušalko prenosnega telefona v žep in je šel v klet nekaj delat. Se mu je čudno zdelo, ko ga uro ali dve nihče ni klical, in ko sem šla sama čez čas nekaj v klet, mi je to rekel. Sem rekla: Pa sam preveri,kaj se dogaja, če res ni nič narobe. Je iz žepa potegnil napravico in začel vtipkavat številke, a je samo izbuljil oči in rekel: Ni signala....Daj sem, sem rekla, mora biti, saj vedno je...No, signala seveda ni bilo, ker je imel v žepu TV pilota ne pa slušalke telefona....
Dve leti nazaj smo šli mi štirje smučat, zraven pa tast in tašča. Meni se je zdelo čudno, da imata onadva dve torbi več od nas štirih...Ko smo prispeli v Avstrijo smo jima seveda pomagali vse znosit gor, mož je še komentiral, naj se gresta solit, koliko stvari vlačita s sabo, da moramo tovorit ko mule...In kam bosta vse to spravila...Tašča je samo milo gledala...No, čez pol ure pa smeh iz sosednjega apartmaja in klici Pridite pogledat...Tašča je s sabo na smučarijo privlekla vse perilo, ki ga je dan pred odhodom likala, da bi doma vse lepo pospravljeno pustila za seboj....Namesto v omare je ob pakiranju za smučarijo v dve potovalki zložila še vse zlikano perilo, ki bi moralo ostati doma...
Enkrat pa je bila tako zmedena, da se je kar slačit začela pred mano....Sva se nekaj pogovarjali, kar tako, brez veze, pa si je slekla bluzo, krilo, odpela modrc, naenkrat je stala pred mano le v spodnjih hlačah in si še te nameravala sleč, ko sem jo le vprašala, ali gre že ob petih spat...Ne, zakaj, je odvrnila, potem pa sem ji le pokazala na perilo na tleh...Malo je izbuljila oči, rekla le: O, jezus, kaj je pa meni...Še danes se do solz nareživa, ko se spomniva tega...
mamamia