Tema, ki ne gre iz teme

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

3. jun 2006 10:27

Sem danes zjutraj prišla v službo in kaj se mi zgodi v tem groznem vremenu? Ključe sem pozabila doma in kaj bom sedaj?Ker je sodelavec najbližje doma, ga lepo prebudim in hajd k njemu po ključe. Preklinjal je in se režal, ker je pred 10 minutami legel, ker je bil na obletnici mature, hehe Kyara

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

3. jun 2006 15:11

Hehe, sem se nasmejala vašim prigodam. Pri nas je pa tako, da se v službo z avtom vozi mami, oče pa gre kar peš, ker jo ima blizu. Se mu je pa že zgodilo, da se je v službo peljal z avtomobilom, domov pa je kot po navadi prišel peš. Avto pa "pozabil" na parkirnem prostoru pred firmo. Ja navada... maychi

Pesnica  

član od: 11.1.2006

sporočila: 259

3. jun 2006 19:05

Meni se ni še nikoli zgodilo, da bi pozabila avto, zato pa večkrat pozabim denarnico, ključe ali kartico za evidentiranje v službi, ali pa kar celo torbico. Tako se še jeziti ne morem na hčerko, ki je še bolj raztresena kot jaz in gre včasih v šolo brez šolske torbe. Pesnica

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

3. jun 2006 20:09

Pesnica ta je pa dobra- sem res raztresena, ampak si ne predstavljam, da bi šla kam brez torbice kaj šele brez mape na fax Naj vam povem kaj se moji mami ves čas dogaja- kot nora išče očala po celi hiši. No in kje so očala- običajno jih ima na glavi Lep dan vam želim

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

4. jun 2006 11:45

Rozanec, to še ni nič, naj vam povem kaj se mi je zgodilo v petek popoldan, HUDAAAAA Imam delo s strankami in med drugim tudi veliko telefonskih klicev. Stranka stopi do mene in me vljudno pozdravi, jaz pa dvignem slušalko ( brez da bi zvonila) in rečem halo Naj povem kako se je končalo, režala sva se neprekinjeno za dobrih deset minut Imela bi za jih pripovedovati še in še samo so tako hude, da razmišljam ali so sploh za v javnost

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

4. jun 2006 14:05

Kar povej, Anamarija, rada se nasmejim takim stvarem. Včeraj sem imela težave z likalnikom oz. on z menoj. Vanj sem nalivala destilirano vodo, a mi nekako ni in ni šlo to opravilo. Bilo je vse mokro po tleh in po mizi in sem gledala in gledala, da bi ugotovila, koliko vode sem že nalila. Prav nič se ni videlo, kar nekako čez je teklo in sem mislila, da je pač likalnik zanič, da ne drži več vode. Pa si mislim, da bom zlikala kar brez vode in temu primerno obrnila gumb in premišljevala, kako si bom nekega dne nabavila likalni sistem, kjer se voda naliva v kotliček namesto v likalnik. Med likanjem sem ugotovila, da nisem videla gladine vode, ker jo je bilo že preveč, saj sem opazila zračni mehurček. Vodo sem nalivala v poln likalnik. Torej si naj namesto likalnega sistema kupim pol kile pameti. Pa še to, tudi z nakupom vode sem imela težave. Med drugim sem takrat kupila tudi pivo, voda se je med potjo nekje izgubila, pivo pa sem prinesla domov. Lp iz Mb riba-ribica

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

4. jun 2006 14:33

No, kaj pa se je zgodilo meni? Prejsnji teden sem me je fant zvecer in ponoci veckrat poklical po telefonu. Ker imam GSM na nocni omarici, sem se vsakic tudi oglasila - ceprav me je zbudil. In ko mi tako telefon znova zvoni (ob 7-ih zjutraj), ga dvignem in se javim ... Na drugi strani pa tisina. Potem mi pa le kapne, da mi je zvonila budilka (na mobitelu), jaz sem se pa avtomaticno javila (ceprav je zvok alarma drugacen kot zvonec) ... Se zgodi ;) Sporočilo je spremenil(a) Zara-Marisa dne 04. jun 2006 14:34:47

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

4. jun 2006 18:11

Ja torbice so moja šibka točka. Puščam jih prav povsod. V piceriji, na avtobusni postaji, na avtobusu....................na počivališču avtoceste. Groza. Mojemu dragemu kar lasje gredo pokonci, ko samo omenim torbico. Tako, da če kam gremo me cela klapa ( tudi otroci ) stalno sprašujejo če imam torbico. Na srečo se je vedno dobro končalo in sem jo dobila nazaj v nedotaknjenem stanju. Najhujša pa je bila, ko sem jo pozabila v hotelski sobi, ko smo bili na strokovnem izobraževanju. Opazila pa sem šele doma, ko bi mogla stanovanje odklenit. Ne vprašat kako " vesel " je bil mož............... Lumpica

as1  

član od: 5.4.2006

sporočila: 142

4. jun 2006 21:19

Punce Samo brez panike. Ženo sem peljal, k frizerju v Ljubljano in odšel po svojih opravkih in nato domov. Žena je domov prišla z avtobusem, (takrat še ni bilo mobilnih telefonov). Lahko mi verjamete, da je bilo zabavno!!!! as as1

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

5. jun 2006 9:49

No, naj še jaz povem, kakšna mojstrovina mi je uspela. Prijateljica me je prosila, naj ji iz ZDA prinesem prave mokasine. Sem jih našla šele na letališču, v free shopu. In sem jih seveda kupila. S prodajalko sva jih pogledali, dala jih je izškatle, ker mi je ta res bila odveč, plačam in grem. Jih dam prijateljici, ta da že na jutranji kavi levega na nogo in ugotovi, da se ji kranso prilega. Me kliče popoldan in sprašuje, komu sem še kupila enake mokasine. Sem rekla da nikomur, moje pa so čisto drugačne barve, in zakaj sploh sprašuje (sem pomislila, da jih je še pri kom videla). Da ne dolgovezim: iz Denverja sem ji prinesla DVA DESNA MOKASINA RAZLIČNIH ŠTEVILK!!!! Kaj pravite na to, dekleta? Sledila je telefoniada in dogovorili smo se, da en mokasin pošljemo nazaj, oni pa nam potem drugega od pravega para....Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti