Tema, ki ne gre iz teme

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

6. sep 2006 23:33

Malčica in Alexis evo naše dogodivščine - letošnje, še sveže: začenjam poplnoma enako, kot vidve: vse spakirano, samo še dokumenti pa gremo... Pregledam vse: vse o.k., potem pa: o, groza!!! 6 -letnemu sinu je potekla osebna!! Prav na jok mi je šlo! Jaz brez morja ne bi preživela - tako trdo delamo vse leto in tistih deset dni je pa mojih!! Moj mož, frajer, reče: "pusti, bomo šli in bomo videli, kaj bo". Cela znervirana sem šla spat, ponoči auf in gremo: Na nobenem mejnem prehodu niso gledali osebnih dokumentov! Ko smo se vračali, pa je Slovenski policist gledal dokumente, rekel pa nič. Po mojem ni pomisli, katerega leta smo, ker datum je bil pa ravno do konca avgusta (2005). Sreča, sreča Tako smo se "švercali". Lp, Silva

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

27. sep 2006 8:48

V prejšnji službi sem bila blagajničarka. Stara sem bila 22, ni bil problem se uvajati v blagajniška dela ali šteti denar, moj problem je bil šteti po tiho. Takrat še nisem imela avta in po končani službi sem se vozila z avtobusom. Vztopim, gužva pa taka, da še stati je bil problem, nakar začnem šteti na ves glas 1,2,3,4,5,6... Temu bi se reklo: Poklicna deformacija Dober radijski voditelj bi rekel: Ostanite še z nami... Ostanite še z mano, kajti še bo smeha. Čutim v kosteh. lp Anamarija

anamarija1  

13. dec 2006 16:18

Predragi in predrage moje, kako ste? Mnogo predolgo se nisem oglasila, ali me je morda kdo pogrešal? Sicer sem jaz odličen šofer, vendar parkiranje mi ne gre najbolje od rok. Težave imam z bočnim parkiranjem. Neko jutro, zaspana kot ponavadi, iščem parkirišče. Treba je bilo parkirati bočno. Ko je bil avto že skoraj na mestu, zrušim kanto za smeti. Pride sosed ves ogorčen in mi ukaže naj poberem smeti s ceste. Nemudoma se slečem slečem jakno in mu jo zabrišem" na nos". Ostal je brez besed. Vse smeti sem mu pobrala, pa še hvala mi ni rekel, ko bi vsaj metlo mi posodil, bi šlo bistveno hitreje. Ta je tudi malo kulinarična, saj je med smeti bila tudi hrana lp Če prebereš se ne zdi tako smešno, samo videti bi bilo treba. Anamarija

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

13. dec 2006 18:20

Anamarija, jaz si te pa (seveda zahvaljujoč tvojemu zelo nazornemu opisu) čisto v živo predstavljam, kako rušiš kanto in potem pobiraš smeti! Saj je res hudič, če človek ne vidi dobro Sosed je pa ziher ena živa tečka Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 13. dec 2006 18:28:41

anamarija1  

13. dec 2006 18:46

Še nekaj moram povedati, ko sem enkrat šla "rikverc", sem sosedom podrla provizorij ograjozbudila sem celo soseščino. No, zdaj pa je menda vsem jasno zakaj prepoznavni znak na haubi... da se ostali šoferji izognejo morebitnim posledicam, če Anamarija zapelje mimo Blanchy, ti si pa res zlata, kako razumeš bogega človeka, ki slabo vidi, no, zamisli si če naravnost slabo vidim, kako je šele če moram obračati glavo... ni čudno da se mi pripetijo takšne in drugačne Anamarija

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

13. dec 2006 20:07

LP! fakin712

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

14. dec 2006 18:43

Polno kanto s smetmi je tudi meni že uspelo podreti. Enkrat ponoči pri enih znancih, zapeljem z njihovega dvorišča in opala... Še kako leto pred pa kar naravnost (pravtako z njihovega dvorišča) v jarek. Malo sem se zakalkulirala... LP Marna

anamarija1  

14. dec 2006 19:17

Smetmi?, Marna pa veš, da sem razmišljala, ali naj pišem smeti ali smetmi Hvala za popravek, si bom zapomnila. lp P.s. Jutri pa vzpon na....., kar sem že obljubila, najvišjo Slovensko goro, pripravite papirnate robčke, ker ne bo smešno Anamarija

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

14. dec 2006 20:25

Saj te nisem nameravala popravljati. Sicer pa si tako dobro napisala. Marna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti