Tema, ki ne gre iz teme

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

6. jun 2006 10:25

Ej, Anamarija, če te ne bi poznala, bi še mislila, da si blond. Tako kot včeraj naše misice na vprašanje: če bi se še enkrat rodile, kaj bi izbrale: lepoto ali pamet,. pa so vse odgovorile, da pamet (torej tisto, česar sedaj nimajo..he,he) Tina

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

6. jun 2006 10:38

Kristy To je pa tako, zineš pa ostaneš živ. Da ti ne povem kako me je pogledal Eh, si je mislil ta pa nima vseh kur doma. Zdaj se smejim ja, zjutraj pa mi je kar na jok šlo Pozdrav

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

6. jun 2006 12:12

Anamarija 1, se ti pridružujem v zmedenosti. Ko sem bila lani na Zanzibarju, je zmanjkalo elektrike. Pa sem z baterijo iskala vtičnico, da bi dala polnit mobitel...Moja cimra je skoraj umrla od smeha, jaz pa seveda tudi...Kaj so blondinke proti nam, rjavo in rdečelaskam...Mamamia mamamia

biba  

član od: 26.10.2004

sporočila: 542

6. jun 2006 12:53

No malo manj smešna prigoda mojih staršev: lansko leto sta rezervirala pri turistični agenciji, kjer dela moja teta, počitnice. Teta seveda prinese en teden prej karte in vse ostalo za aranžma in jima pove da imasta let v soboto ob 17. na Brniku. O.K. Oči nič ne pogleda, v soboto jih peljem na Brnik, seveda uro in pol prej in čakamo... čakamo...po eni uri grem preventivno pa vprašam, kje je zdaj predstavnik agencije in mi povejo da je let naslednji dan!!!???? Mami se je usedla na kufre in ni hotela domov. ( brat pa je imal doma že najavljeno žurko, gostje so prihajali...pa starša tudi) biba

župca  

član od: 12.5.2004

sporočila: 348

6. jun 2006 21:05

pa še moje prigode: V nedeljo po kosilu lepo zadremam pred TV v dnevni sobi... Ko se zbudim, najprej začnem iskati očala. Le kam sem jih dala? Pa mi mož pove, da jih imam na nosu. Od takrat najprej potipam oči in šele nato začnem iskati očala, če jih že nisem našla. Kliče me znanka na mobitel. Nenadoma zaslišim neke dodatne zvoke. Znanka zastoka:" Le kje je moj mobitel? Joj, nekje sem pustila moj mobitel. Ojoj, ne vem kje pa še vse službene številke so notri. Kaj naj storim, mobitela ni nikjer!" Jaz jo med smehom vprašam, po katerem telefonu se pogovarja z menoj. Vsa osupla ugotovi, da je to njen - izgubljeni telefon. Smeha pa ne konca ne kraja. lp, župca

anamarija1  

3. jul 2006 17:38

Pozdravljeni Skoraj mesec je mimo.Tukaj lahko tudi napišemo navsezadnje kar nas žuli, v končni fazi lahko tudi, če nas kaj jezi, vem kaj pomeni če te jezik srbi. Saj ni nujno, da se smejimo, lahko tudi jočemo . Zato sem izbrala tak čuden ali kako bi se temu reklo, morda nenavaden naslov. No, tale dogodek je tudi še kar luškan in svež, včerajšnji. Ob nedaljah zvečer, gremo z družino na pico. Kot ponavadi naročimo pice. Mož si za spremebo naroči calzone, polovico ga pusti. Natakar pobere krožnike in vpraša moža: kaj ni bilo dobro? Mož odgovori, preveč,( jaz pa ne bi bila jaz če ne bi kaj pripomnila), meni pa ni nikoli preveč, meni je zmiri premalo. Natakar me pogleda in v smeh, jaz ga pogledam in odgovorim: Ejjj, ma jaz sem misla na pico. Kaj ste pa vi mislili? Anamarija

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

3. jul 2006 18:17

Isto kot ti, anamarij1, pa tudi natakar....Mamamia mamamia

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

3. jul 2006 18:43

Jaz sem prejšnji četrtek zjutraj vstala ,dala vodo za kavo na štedinik in odšla pod tuš.Ker je bila blazna vročina že zjutraj sem si rekla oblečem hlačke pa modrček naprej se bom po potem oblekla da ne bom prešvicala prej kot bom na šihtu. Pijem kavo berem časopis,ko je bila ura pol sedmih vstanem vzamem torbo in grem skozi vrata. Pa pride po stopnicah dol sosed se široko nasmeji in pozdravi "jutro".Odzdravim in si še mislim kaj se pa tako trapasto reži navsezgodaj zjutraj.Pa naredim korak naprej ,pa vidim da mam nekam čudno belo nogo-O GROZA O GROZA.!!!!! Pozabila sem oblečt hlače pa bluzo si mislite!!!! Zato se je sosed tako butasto režal. Mislim da ne jaz ne sosed teag ne bova kmalu pozabila. Lepo pa radi se imejte ursa40

anamarija1  

3. jul 2006 19:18

Ursa, kaj pa jaz, ki sem šla do avta brez krila? Kaj bi temu rekla? lp p.s. Preberi na stran 3 Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 03. jul 2006 19:21:00

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

3. jul 2006 19:20

OOOOOOOOOOOOOO, boga ursa40, to je pa tako kot iz reklame!!!! Lp, Sara veverica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti