23. maj 2006 11:06
Malo sem obotavljal, vendar se moram oglasiti, ker je molk včasih večji greh od izrečenega.
Vrana, to, da nekdo javno razglaša, da ga je sram zaradi transvestitov na evroviziji, je na meji sovražnega govora in po moje preko meje dovoljenega na forumu kot je ta. A so ta dekleta kaj takšnega naredila, da bi te moralo biti sram?
Kdo za vraga pa sva midva, da bova nekomu predpisovala, kako se naj oblači. Pravzaprav so bile sestre zelo okusno oblečene. V čem je torej problem?
Da so drugačna? Ja in?
Škodijo našim najmljajšim? Ja, v tem se pa strinjava. Škodijo jim, ampak samo zato, ker deca dobivajo tako skrajno negativne impulze iz okolice kot so bili v pričujočem postu
Kdo pa nama jamči, da najini otroci niso oz. ne bodo transvestiti ali pa homoseksualci. Samo od naju pa je odvisno, ali bodo dobri ljudje, nezateženi in si našli ljubečega partnerja, takšnega ali drugačnega.
Off topic ali pa tudi ne. Administratorju predlagam, da bi bilo mogoče dobro premisliti o temah, ki se pojavljajo na forumu. Forum bi naj bil v bistvu kulinaričen. Tudi gospodinjske teme so po moje dobrodošle. Zadnje čase pa je vse preveč tračev, ki prebujajo nizke strasti. Za tovrstne zadeve pa je več kot preveč drugih forumov.
lp