Evrovizija

tema je zaklenjena

lisicka19  

član od: 25.1.2006

sporočila: 52

19. maj 2006 14:26

E, točno tako Tjaš! Sama politika. In če slučajno jutri Slovenija dodeli Hrvaški več kot 1 piko..... OK,to je moj okus, pa bom malo omilila, ker predvidevam, da je komu mogoče celo ta komad všeč - če jim dodelijo več kot 5 pik bom ponorela kakšni politično zmanipulirani cepci sedijo tam gori. Ker - pardon - letos je pa res na izboru kar nekaj pesmi boljših kot Štikla. Hard rock si zasluži več točk. Ampak, verjetno bomo kot ponavadi sosedom lezli v rit. Kot da so Avstrijci, Italijani in Madžari na drugem koncu sveta... Pardon, ma me je razkurilo, da je naša spet izvisela. PA tudi če bi jo pela Darja Švajger verjetno ne bi bilo nič drugače. lisicka19

_kekec_  

član od: 25.2.2005

sporočila: 230

19. maj 2006 14:28

a mislite, da če bi šla saška bi bilo kaj boljše?ne rečem da je slabo pel vendar .. lp. _kekec_

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

19. maj 2006 14:46

Marjetka Cvetka, prav imaš. Človeku postane slabo, ko spremlja, kako se zadeve obračajo (glede politike, mislim). Dolores

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

19. maj 2006 14:50

Punce, pa ste prepričane, da si tekmovanje za pesem Evrovizije zasluži toliko besed in sekiranja? LP cervus

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

19. maj 2006 15:00

Tjaš saj vem... nimam nič proti takšni muziki (moja sestra je namreč metalka in to vidim vsak dan). Ampak vseeno se mi to ne zdi primerno za Evrovizijo. Na žalost. Lep dan vam želim

monro  

član od: 14.4.2006

sporočila: 140

19. maj 2006 15:16

Sramota, kakšne pesmi so prišle v finale- naš Anžej je imel to smolo (po moje), da je bil na vrsti prehitro. Če bi nastopil proti koncu, bi si ga ljudje gotovo bolj zapomnili. Meni in mojim se je zdel fantastičen. Ni mi pa jasno, s čim je pritegnila ljudi ona Super Star? Všeč so mi bili Finci, Islandija in Irska. Škoda, po drugi strani pa: si predstavljate, kje bi imeli izbor v primeru, da bi Slovenija po kakšnem čudežu zmagala? Je že bolje tako, kot je... monro

sila  

član od: 6.12.2005

sporočila: 80

19. maj 2006 15:18

Meni so bili Finci o.k. (ne njihov kostumirani videz, ampak komad). Pa bosanska pesem mi je bila tudi všeč. Pa Poljaki, ki se žal niso uvrstili naprej. Hrvaški komad (v finalu bodo nastopili bolj po sreči) je tudi meni beden. Škoda res, da je Slovenija spet izpadla - strinjam se, da ima Anžej lep glas, sam komad pa je bil neko povprečje (kot, roko na srce, tudi večina drugih). Glede Saše Lendero bi pa rekla, da je sicer zelo lepega videza, glasu pa žal ne premore. A ne se sekirat, ker je naš komad izpadel - pri vsem gre le za zabavo, nič drugega! Tisto o obnovi parlamenta (in koliko operacijskih miz bi za ta denar lahko kupili) pa ni več hec! Lepo ponazori "iskreno" skrb tistih pri koritu za ljudstvo (jasno, saj še nismo pred volitvami!). sila

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. maj 2006 15:33

Sila,res,to je samo zabava.In če je zabava,sploh ne bi smeli izbirati zmagovalca,ampak bi samo lepo zapeli svoje skladbice na koncu pa bi namesto zmagovalne pesmice zapeli kakšno himno o združeni Evropi. Ampak dvomim,da bi potem evrosong spremljalo veliko gledalcev.Saj to preriditev gledamo samo zato,da vidimo,kdo bo zmagal in se potem sekiramo,če ni med najboljšimi našega favorita. Eh,no,kakorkoli že,drugo leto nas čaka nova priložnost.Kar začnite skladati in komponirati,mogoče boste uganili zmagoslavno formulo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

19. maj 2006 16:59

Glede na ves šmorn, ki je bil včeraj in ki še bo (country Nemci....), so tudi meni bili najbolj všeč nepopevkarski Finci. Predlagam pa, da drugo leto vsi Slovenci obiščemo žlahto na tujem in izkoristimo njihovo gostoljubnost s telefoniranjem. Če ne, bomo vedno obtičali v "malem" finalu ne glede na to, kako dober je komad. Nisem sicer gledala kosmatega Anžeja na eu popevki, ampak komad mi je pa bil všeč.... LP juhica

pppp  

član od: 1.12.2005

sporočila: 231

19. maj 2006 17:13

halo, kaj vam je? niso nam krivi niti hrvati, niti italijani, ki sploh ne oddajajo glasov.... je katera pomislila, da je bila izbrana pesem vendarle kuhinja že doma, torej moramo pomesti najprej pred svojim pragom. anže je začel svojo pevsko kariero pred dobrim letom, na nedeljskih nastopih pri mariu. a si res mečemo pesek v oči in mislimo, da bo v širšem kaj veljal? in še to: dokler bodo podeljevali točke za izbor pesmi na eurovizijo strokovna komisija in ne ljudje, do takrat ne bomo prišli nikamor, je že boljše, da smo kar doma. kot ime pove, eurovizija je tudi vizija in predvsem to!!! če pomaga, da se preoblečemo v pošasti, ali pa da se sprehajajo po odru dolgonoge lepotice v dosti prekratkih krilih je to pač evropski okus. in mi ne moremo plavati proti toku. pred leti se je na izboru kar trlo dobrih izvajalcel, tudi takih, ki imajo že kar nekaj pevske kilometrine, dobrih pesmi...pa so "strokovnjaki" izbrali po svoje, kaj so mislili ljudje, ni bilo važno. spomnim se samo odlične pesmi silvija od magnifika.... meni pesem ni všeč in anžej ni persona, kot se pri nas reče. nima grifa in nima stila, ali če hočete karizme. je dečko za šolski ples. pppp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti