Evrovizija

tema je zaklenjena

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

21. maj 2006 0:31

Ne bi jih rada srečala v temi. jade

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

21. maj 2006 0:36

Zgleda, da se je folk ze malo navelical klasicnega nanana-lalala-blablabla. Meni so vsec ker so drugacni, sicer pa nisem ravno od te zvrsti glasbe. Zabavno! teya84

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

21. maj 2006 2:43

jade je napisal/a:
jade
SE STRINJEMA! Vsak ima svoj okus. Lep dan vam želim

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

21. maj 2006 7:19

Katastrofa od katastrofe!!!! Evrovizija sploh ni več kar je bila, zdaj zmagujejo take pesmi, da te mine! Sploh ne vem zakaj še hodimo tja in mečemo stran denar! Totalno razočaranje na celi črti!!!! kokos

monro  

član od: 14.4.2006

sporočila: 140

21. maj 2006 8:30

Meni je zmagovana pesem sicer zelo všeč, ampak na tako prireditev pa ...ne vem, no...po moje, da ne sodi. Najboljše so se odločili Italijani, ki sploh ne sodelujejo več, za prihodnje leto pa si itak že lahko približno izračunamo zmagovalca, tudi če nimamo pojma, kakšne so pesmi (ti daš meni, jaz pa tebi). Pesmi so očitno na Evrosongu postranska stvar. Brezveze...Škoda denarja in živcev. monro

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

21. maj 2006 10:40

Meni so taki, kot da bi ušli iz Gospodarja prstanov ali iz Star wars Saj ne da se mi dopadejo, ampak pomislite...nihče jih še ni videl brez maske!! Pomislite malo koliko je v to treba vložit truda, "jajc" in vztrajnosti. Ves čas igrati eno in isto vlogo....odkar so bili izbrani na Finskem...Si predstavljate?? Že zaradi tega si zaslužijo pohvalo! Kar se pa tiče same pesmi...mi ni všeč, predvsem pa bi rada prebrala besedilo, sem bolj na tej strani .... Lp veverica

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

21. maj 2006 11:43

Saj se točno vidi koliko je "auslenderjev" v kateri državi in od kod so - a mislite, da je Nizozemcem res bila tako všeč turška predstavnica - lepo vas prosim - ko bi vi vedeli koliko Turkov, Bosancev,... živi na nizozemskem, pa v Nemčiji, Švici, Franciji... Eh! vanjatajnsek

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

21. maj 2006 15:26

Meni pa je prav fajn, da so zmagali Finci, pa ne zaradi komada, ki nikakor ni "hard rock" - zveni hudo komercialno in skorajda pop, ampak zato ker so originalni in se več kot očitno imajo (skupaj s tistimi, ki so jih glasovali) za norca iz Evrovizije, ki postaja vse večja parada kiča, osladnih popevkaric in našminkanih (ne)moških. Plehko in tisočkrat videno... Lp, Tina

goranka  

član od: 26.9.2005

sporočila: 86

21. maj 2006 15:43

Ha,ha,meni so kar zanimivi tile Lordi,kakor,da bi se posmehovali vsemu euro kiču.Imeli so pa jajca Finci in so poslali tisto,kar so izbrali,ljudje.V Sloveniji,kaj takega še do predizbora ne bi prišlo.Bi jih že prej izločila kakšna strokovna komisija. gogi

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

21. maj 2006 17:54

goranka je napisal/a:
Ha,ha,meni so kar zanimivi tile Lordi,kakor,da bi se posmehovali vsemu euro kiču.Imeli so pa jajca Finci in so poslali tisto,kar so izbrali,ljudje.V Sloveniji,kaj takega še do predizbora ne bi prišlo.Bi jih že prej izločila kakšna strokovna komisija. gogi
Se podpišem po tole. Sicer mi je pa pesem všeč, o gledljivosti pa raje ne bi..... Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti