21. maj 2006 18:53
Ali lahko kaj drugega pričakujemo od Evrovizije, če pa je v njenem samem vrhu legendarna MM?! Pa to me sploh ne bi motilo, če ne bi trošili davkoplačevalskega denarja. mimika
21. maj 2006 18:53
Ali lahko kaj drugega pričakujemo od Evrovizije, če pa je v njenem samem vrhu legendarna MM?! Pa to me sploh ne bi motilo, če ne bi trošili davkoplačevalskega denarja. mimika
21. maj 2006 21:10
Pojma nimam, kdo je MM, evrovizije ne spremljam, odkar smo se osramotili s tranvestiti, ampak, ker je toliko govora o tem, sem poprosila sina, da je izbrskal na netu videospot te pesmi. Meni so všeč; v spotu ima ta pesem uvod, nekje kulminira in tudi zaključek ima. Je naša (Anžejeva) tudi takšna? Meni se naša zdi bolj nje nje nje.... Bojda je svoje "trude minule" prepeval celo v neslovenščini. Halo? Pa toliko dobre glasbe premoremo, tako izvirne pisce besedil... Ampak - poglejmo na stvar pozitivno! Ni več pogoj, da si najbolj nag, da zmagaš. Ni več pogoj, da je tvoja pesem orientalska. Ni več pogoj, da si iz "taprave države". Ne gledam tv in ne berem časopisov, ker so tam same grozljivke, ampak, ko pišete, da so tudi pesmi politično izbrane, mi gredo lasje pokonci Ne vidim logike. In če je to res, kaj - presnetnazaj - na evroviziji počne Slovenija? Ne maram verjet, da smo (spet) tako nizko padli. Da smo brez hrbtenice?! Halo!!! OK: Da smo narod brez očetov, da smo "zgodovinsko" podjarmljeni (zdaj, bojda, nismo), da smo nekje sredi tistega vica med Bušem in Drnovškom... Poezija je umetnost. Glasba je umetnost. Tekmovalnost je zdrava. Kaj nas še moti?! Če se prav spomnim, so stari Grki z olimpijskimi igrami vsaj za čas iger ustavili vojne... Tekma, igre, kultura, glasba, evrovizija... Ma, moram nehat, mi gre kar na jok. Nebi smela prebrat teh petih strani. Me je sram. Pa ne zaradi vas, moji dragi kulslovci.... Pozdravček! Vrana
21. maj 2006 22:40
Zdej morem pa neki rect: Zakaj imate tolko proti Sestram samo zato ker so TRANSVESTITI?! So pac drugacni(e?)... Ne bi imela nic proti, ce bi rekli, da jih ne marate ker so "smotane", zafnane, ker vam njihov komad ni bil vsec al ne vem se kaj rdugega. Sam prosim ne mi pravit, da smo se z njimi ne vem kako osramotili. Naj navedem dejstvo, da so bile prav one zadnje, ki so nam s svojim nastopom omogocile direkten nastop v finalu! Od Karmen Stavec dalje pa je slo samo se navzdol. Tudi glede prepoznavnosti lahko povem, da sem tisto leto, ko so one nastopile, bila poleti na dopustu v Grciji in ko sem spoznavala nove ljudi (pa ne samo Grke, tudi Izraelce, Nemce,...) in so me vprasali od kod sem in sem rekla da iz Slovenije, so rekli "Aaa, Zahovic, Sestre!". Kot zadnje pa naj se povem, da so v tujini v show-businessu transvestiti (ne transeksualci) veliko bolj cenjeni kot pri nas. In tudi Sestre bi morali obravnavati kot del show-businessa in ne kot ne vem kaksne spake! In meni osebno je bil njihov komad full vsec zato: "Lahko vam podarim samo ljunezen...!" in LP p.s. Pa brez zamere, ce sem se malo razjezila ;) teya84
22. maj 2006 9:50
Pa še prav si imela,veliko ljudi je kao normalnih pa boljš ,da jih ni.! joli
22. maj 2006 9:52
Ja, saj se tudi jaz nisem hotela tako razjeziti Pri vseh teh stvareh najprej pomislim na otroke, koliko so jim transvestiti lahko dober zgled Pa jumbo plakati z j...ški, ki bingljajo direkt na cesto? Poznam primer, ko je otrok na poti v vrtec ob podobnem plakatu zelo direkt-no vprašal mamo: zakaj pa stric tetici r..tko duha? Hudo prizemljen moraš biti, da znaš odgovoriti na to vprašanje. Pa, da je to show-business, verjetno ni odgovor. Tako razmišljam, ker mi je mar za otroke. Pa to ni edina stvar, res, ni samo spolnost. Nasilje.... Hudo mi je, če me sredi noči zbudi galama pod balkonom...ker tam leži najstnica iz 11. nadstropja. Hudo mi je, če moram sinu kupiti črno srajco za pogreb, ker si je njegov vrstnik za Ljubljanico vzel življenje.... Zadnja leta sem bila na ta račun že tolikokrat na Žalah, da si prav zares želim, da bi mi kdo znal odgovoriti - ZAKAJ Pozdravček! Vrana
22. maj 2006 16:47
Meni so bile pa sestre na evrosongu všeč. jade
22. maj 2006 18:32
Veš kako, vrana. Glede slabega zgleda - ne vem, koliko koristijo otrokom kadilci in alkoholiki, ki jih srečujejo iz dneva v dan. Saj se je treba samo sprehodit skozi kongresni trg in otroci vidijo, kako je fino cele dneve posedat na klopicah in nič početi, zraven pa dobivati denar od tistih, ki so hodili v šolo in imajo službo. Razni spolni organi na plakatih - ja saj ima vsak človek spolne organe. Stvar je samo v razlagi le-teh. Tudi jaz ne razumem, s čim naj bi se osmešili s Sestrami. O letošnjih zmagovalcih pa raje ne bi. Dana
22. maj 2006 20:07
Na teh šestih straneh se je nekdo spraševal o "jajcih". Ja, spolni organi, razlaga le teh: show business? HALO! Pozdravček! Vrana
22. maj 2006 20:57
Ja če na tak način razlagaš, potem je pa to res neprimerno. HALO! Dana
22. maj 2006 21:41
teja84 in DanaS, če dovolita, se tudi sama podpišem pod vajina mnenja! nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Goveja juha z valjanimi rezanci