Evrovizija

tema je zaklenjena

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

19. maj 2006 17:14

Olala....nisem pričakovala takega odziva Vidim, da nisem samo jaz bila od sile jezna... Tjas, kar se pa tice Siddharte...moj je tudi rekel, da bi lahko šli tja dol, ampak mislim, da so izven konkurence in da jim na kraj pameti ne pade, da bi šli na EMO... Preprosto jim ni treba, saj ste videli T.A.T.U. izpred parih let, ko so nastopale za Rusijo, v finalu so že ble, to pa je tudi vse.... Enostavno jim ni treba. Prepoznavnost....hja, večna tema. Se strinjam! Ampak tisti, ki imajo tisto NEKAJ, da bi naredili NEKAJ,....kje so?? Zaradi mačehovskega odnosa države jih ni več, so šli drugam...... Saška....mislim, da nas ne bi spravila v finale... mislim celo, da se lahko posatavimo na glavo, obiščemo celo EU z našim kandidatom, pa tudi ne bi bilo dovoljh, DEJSTVO JE, da si točke v glavnem talajo sosedje, o sosedih sem napisala nekaj že na začetku, tako da ne bi pogrevala, saj nočem nobenega žalit, ampak roko na srce niso samo sosedje krivi, da se tako "fajn" razumemo. Vsaka palica ima dva konca. In še to, roko dam v ogenj,da bo letos zmagala Hrvaška.....čeprav z komadom, ki je za moje pojme (pa nekaj vem o glasbi) totalen absurd, ampak prav ZATO!!! Jasno, da jim bo Slovenija namenila lepo število točk..... O tem ni dvoma.... Lp, veverica

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

19. maj 2006 18:31

rozanc,se strinjam s teboj.Ko je bil Eurosong to,kar je res bil,take pesmi niti v sanjah ne bi spustili na oder.In Anžej,brez nerodne spremljave,bi bil tudi primeren,ne glede,koliko časa je na sceni.Vsak ima svoj okus,vedelo pa se je,kaj je za Evrosong.O Saški pa škoda zgubljat besed.Ne glas,ne stas..... vemves

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

19. maj 2006 19:57

Jaz sicer večina poslušam čisto drugo zvrst glasbe, ampak zakaj pa "vsi" šimfate Saško - mal poglejte kakšne so nastopale - globok dekolte, dolgi blond lasje,... Pa men se pa zdi, da nima tako slabega glasu, postavo ima pa sploh dobro. Njen komad je bil tak, da ti je ostal v ušesih tudi, če ti ni bil všeč. Se mi zdi, da te je enostavno ritem potegnil zraven. Anžej ima krasen glas, ampak men se zdi, da je bil njegov nastop nekam preveč na silo - tisto silovito kriljenje z rokami - ne vem, no. Izgled - škoda tako simpatičnega fanta - tudi brado se da zelo lepo in zapeljivo uredit - tako pa je meni deloval skoraj zanemarjeno. Kljub vsemu sem pričakovala, da bomo šli naprej. Prepričana pa sem, da ni šel naprej zato, ker tudi sami nismo glasovali zanj v zadostnem številu. vanjatajnsek

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

19. maj 2006 20:09

Meni pa je bil včeraj Anžej všeč, ni kaj... in to, da naša pesem ni prišla v finale, se mi glede na konkurenco zdi absurd. Izgleda, da Slovenija pač ne more priti v finale ne glede na to, kakšno pesem pošljemo tja in to je to. Zato predlagam, da v tej kuhinji preprosto nehamo sodelovati. Denar, ki ga pa porabimo za nastop na Evroviziji, pa raje namenimo za kaj bolj pametnega, npr. nakup operacijskih miz. LP Anja

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

19. maj 2006 20:33

No mogoče jim bo pa le kdaj kapnilo, da pošljejo na evrosong pesem, ki je bila zbrana s telefonskim glasovanjem. Vsi vemo katera pesem je pri nas dobila največ glasov, enako je bilo lani in še leto prej. S televoutingom samo izmolzejo denar iz nas gledalcev potem pa "kao" strokovna žirija, ki je sploh niso pokazali niti javno povedali na Emi kdo sploh so, izbere najboljšo pesem. Pa če to ni za zjokat, drugič je itak brezveze, da naredijo Emo saj tako ali tako ne pošljejo tistega, ki ga izbere publika. Kakšen je potem point telefonskega glasovanja (razen, da padajo dinarčki v njihov žep)? Saj nimam nič prpti Anžeju, ampak tako so se hvalili kakšno koreografijo imajo in oh in sploh vse krasno ampak hodit okoli njega in z ritjo migat bi znala vsaka izmede nas. Jaz sem bila prav razočarana, tudi nad izbiro oblekic punčk, ki so okoli skakale, skratka niso bili opazni. Še najbolj pa me moti njegova brada, ki mu pri teh rosnih letih resnično ne paše. No pa sem se še jaz malo . jade

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

19. maj 2006 20:45

http://www.eurovisionmadrid.com/nfsc2006/2006final.html Kot zanimivost pa še tole. Saša je zmagala letos na tekmovanju izmed vseh pesmi (400) vseh predizborov vseh sodelujočih držav, razen tistih pesmi, ki so šle na evrosong. jade

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

19. maj 2006 21:45

vanjatajnsek je napisal/a:
Prepričana pa sem, da ni šel naprej zato, ker tudi sami nismo glasovali zanj v zadostnem številu. vanjatajnsek
Za svojo pesem tako ali tako ne moreš glasovati.

venera 99  

član od: 20.4.2006

sporočila: 41

19. maj 2006 22:07

Jade se čisto strinjam s teboj glede Saše in nasploh apsurdno dogajanje na naši EMI že vrsto let.Zato bi bilo boljše,če bi najprej doma prenehali z tako imenovano kuhinjo,ki je po mojem mišljenju še večja kot na EURO SONGU.Že drugo leto sem glasovala za "napačno" skladbo, tako kot približno 28.000 drugih gledalk in gledalcev. Zato sem se odločila,da ne bom nikoli več glasovala. venera 99

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

19. maj 2006 22:24

Tudi jaz se strinjam, da bi morala naprej iti Saška, ker je za njo glasovalo toliko ljudi. Pa čeprav meni osebno ni všeč. Naj bo ali samo telefonsko glasovanje ali pa samo žirija. Na koncu itak odloči žirija, glasovi vseh tistih ljudi pa so brezpredmetni, od telefonskega glasovanja pa se vseeno nabere lep kup denarja. Če bo pa še naprej žirija oz. t.i. strokovna komisija (kdo je sploh njen član???), pa se mi zdi vse skupaj brezveze in je bolje da te farse sploh ne vzganjamo več. Zanimivo bi bilo tudi izvedeti, koliko davkoplačevalskega denarja gre vsako leto za vsa ta cirkus. Anja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti