19. maj 2006 17:14
Olala....nisem pričakovala takega odziva Vidim, da nisem samo jaz bila od sile jezna... Tjas, kar se pa tice Siddharte...moj je tudi rekel, da bi lahko šli tja dol, ampak mislim, da so izven konkurence in da jim na kraj pameti ne pade, da bi šli na EMO... Preprosto jim ni treba, saj ste videli T.A.T.U. izpred parih let, ko so nastopale za Rusijo, v finalu so že ble, to pa je tudi vse.... Enostavno jim ni treba. Prepoznavnost....hja, večna tema. Se strinjam! Ampak tisti, ki imajo tisto NEKAJ, da bi naredili NEKAJ,....kje so?? Zaradi mačehovskega odnosa države jih ni več, so šli drugam...... Saška....mislim, da nas ne bi spravila v finale... mislim celo, da se lahko posatavimo na glavo, obiščemo celo EU z našim kandidatom, pa tudi ne bi bilo dovoljh, DEJSTVO JE, da si točke v glavnem talajo sosedje, o sosedih sem napisala nekaj že na začetku, tako da ne bi pogrevala, saj nočem nobenega žalit, ampak roko na srce niso samo sosedje krivi, da se tako "fajn" razumemo. Vsaka palica ima dva konca. In še to, roko dam v ogenj,da bo letos zmagala Hrvaška.....čeprav z komadom, ki je za moje pojme (pa nekaj vem o glasbi) totalen absurd, ampak prav ZATO!!! Jasno, da jim bo Slovenija namenila lepo število točk..... O tem ni dvoma.... Lp, veverica