Katerega gospodinjskega opravila ne marate?

fordfiesta  

član od: 25.2.2004

sporočila: 61

23. mar 2006 12:50

Jaz pa zelo rada likam. Zvečer, ko gredo vsi spat, si naštimam musko (največkrat kar VH1) in uživam. Je pa res, da ne likam vsega: za dojenčka in 2-letnega sina likam vse, za naju z možem pa le zgornja oblačila: hlače, srajce in puloverje (razen tistih za doma). Ne likam pa perila, brisač, majic s kratkimi rokavi. Je pa res, da jih v sušilcu posušim skoraj do konca, potem pa jih obesim na stojalo, da se počasi ohladijo in zložim. Tudi kuham rada, pa čeprav se mi vedno ne posreči. Vsekakor pa sovražim brisanje prahu in čiščenje otroških igrač. Mateja

teta torta  

član od: 6.9.2005

sporočila: 1268

23. mar 2006 13:04

Ljubice, saj vem, da me boste napadle kot zoprnico, ampak vsakokrat me zabolijo oči, ko vidim naslov te téme. Se še spomnite iz šole zanikanega rodilnika (ne vem, ali se mu po Toporišičevo še tako reče)? Torej: Katerega gospodinjskega opravila ne marate? Pa še odgovor na vprašanje: Rada kuham in še rajši pečem, drugih gospodinjskih opravil pa ne ljubim. In imam srečo, da si lahko privoščim "puc-študentko" (trenutno imam "puc-študenta"!), ki mi enkrat na teden zlika (zgornja oblačila, prte in kuhinjske cunje - drugega ne likam), počisti kuhinjo in kopalnico, posesa, kdaj pa kdaj pobriše prah in nekajkrat na leto pomije okna - spet jih bo treba! teta torta

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

23. mar 2006 13:29

teta torta je napisal/a:
Ljubice, saj vem, da me boste napadle kot zoprnico, ampak vsakokrat me zabolijo oči, ko vidim naslov te téme. teta torta
Nisi zoprnica, tudi mene moti, pa ne moreva čisto nič proti temu. Take napake so bile in bodo. Jaz zamižim na eno oko pa je boljše. lp, Marija

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

23. mar 2006 14:20

Še nekaj bom dodala k tejle temi. Trenutno res nimam časa za gospodinjska opravila in prejšnji dan sem dragemu omenila, da bom najela eno znanko, da bo pospravila. Me je v kali zatrl, ker živiva skupaj z njegovo mamo, ki bi se vnela od groze, če bi prišel kdo pospravit. Rekel mi je, naj potrpim v neredu in umazaniji, da se bova prihodnje leto itak selila in potem bo vse drugače. Da bo potem prišla ta znanka pospravit. Priznam, da bi bil šok za njegovo mamo, ampak kaj čmo. Vsi veš čas doživljamo vrsto šokov. Dodatni problem je, da njegova mama kopalnice nikoli ne pomije. In sedaj si predstavaljate, kako to izgleda. Saj ne, da je taka svinjarija, vseeno bi pa rada imela bolj čisto. Ko sem bila še doma in pozneje na svojem, sem imela zelo čisto, to leto imam pa noro in ne morem pospravljat. mimika

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

23. mar 2006 14:20

Teta torta, nisi zoprnica. Tudi meni je to takoj padlo v oko, pa nisem hotela težit, ker se je že večkrat zgodilo da so koga potem napadli (seveda vedno z neprepričljivimi argumenti)... Si pa mislim svoje. Šlamparija pri jeziku mi je šla od nekdaj na živce. ivonja

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

23. mar 2006 14:23

Na smrt sovražim pomivanje tal.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

23. mar 2006 17:04

No, naslov teme je tudi mene zabolel, ampak dobro, sem odmolčala. Mimika, jaz sem si ob tašči, ki živi v isti hiši kot jaz, pa ob svakinji, ki tudi živi pod isto streho kot mi, omislila gospo, ki mi pride počistit in pospravit. Najprej sta zavihali nos, češ to bi že lahko sama, tako kot midve počneva. In kako se je končalo? Zdaj hodi ista gospa že leta čistit in pospravljat tudi njima dvema... Je pa res, da me je mož podpiral z vsemi štirimi, ko sem si omislila pomoč pri gospodinjstvu. Mamamia mamamia

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

23. mar 2006 17:28

Pa zakaj ne bi popravili naslova teme? Da ne bodo tete torte in ostalih oči bolele! Bojan

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

23. mar 2006 17:31

bravo Bojan, pet točk. mimika

teta torta  

član od: 6.9.2005

sporočila: 1268

23. mar 2006 17:36

Tudi od mene, Bojan. Hvala! Sedaj se lahko spet ukvarjamo z zoprnimi gospodinjskimi opravili. teta torta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti